• 9.376.398 stemmen

Met onder meer: Victoria Beckham, Emma Bunton en Melanie Chisholm

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 18 december 1997

Plot Spice World

"You say you want a revolution?"

De Spice Girls leiden een fantastisch maar hectisch bestaan. Ze toeren rond in hun Spice bus, maar als hun beste vriendin zwanger blijkt te zijn, willen ze veel tijd met haar doorbrengen. Dit tot groot ongenoegen van de louche platenbaas The Chief. Om zijn zin door te drijven, zet hij Clifford, de steeds neurotischer wordende manager van de girls, steeds verder onder druk. Het is een week vol knettergekke situaties, vreemde ontmoetingen en vooral veel muziek en veel girl power, die uitmondt in een groots 'live' optreden op de laatste dag.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van brookie

brookie

mensen luister waarom moeite doen en een goede film maken als zoiets als dit ook verkoopt, gewoon commercieel bekijken dan snap je ut wel

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ken slechtere films...

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Ik ken weinig slechtere films. Een mormel van een film. Draaide de spice girls ook bijna financieel de nek om. Gelukkig hebben ze er, toen dat uitbleef, zelf maar de stekker uitgetrokken.

avatar van moonbaby0

moonbaby0

hij is met 1woord slecht

hij is zoals het nummer wannabe en het is echt een wannabe niet normaal hoe kun over zoiets een film maken de spice girls denk even na echt niet nrml

avatar van annenas

annenas

vroeger was ik helemaal weg van de spice girls en daarom vond ik deze film ook leuk

maar ikk kan me er weinig van herinneren

het zal geen geweldige film zijn geweest maar toen vond ik alles leuk zolang het maar met de spice girls te maken had

avatar van Maartenn

Maartenn

Hahaha, wat geweldig dat hier een floplijst bestaat. Dit is inderdaad een van de grootste flopfilms ooit van een popgroep die denkt dat ze zonder enige ervaring zomaar denken te kunnen gaan acteren. Ik keek deze film laatst nog met mijn zusje (we hebben em op videoband ) en ik lag gewoon constant dubbel om het banaal slechte acteer werk en het werkelijk belachelijke script. Dit is echt je reinste ROTZOOI!!

avatar van Tideman

Tideman

Toen ik vroeger fan was, vond ik hem nog best leuk in de bioscoop. Daarna nooit meer gezien ..

film_kaza

Het begon wel aardig. Van die domme humor die ik zo uit mijn duim zag en zo dom was dat het dan weer leuk was.

Maar na zo'n 10 minuten was dat stukje lol ervan af.

Ik ergerde me gigantisch aan de Spice Gils. Ze deden echt alsof ze heel wat waren, dat de hele wereld van hun hield, dat ze stoer en beroemd waren, dat ze grappig waren, dat ze mooi waren en goeie liedjes hadden, alsof hun mafheid leuk moest zijn. Geen van alle was waar maar de film wil me dat wel wijsmaken. Asof ze iemand uit de dood kunnen opwekken door te zingen met hun geweldige"muziek. Dan zou je eerder nog dooier worden.

Alles was gigantische onzin. Één van de slechtste films die ik ooit zag. Maar niet één van de allerslechtste, ik heb slechtere gezien. Er kwam 1 liedje in voor dat ik leuk had gevonden dus het nog een keer luisteren was niet verkeerd. ( Dat is niet een pluspunt.)

0,5

film_kaza schreef:

Maar na zo'n 10 minuten was dat stukje lol ervan af.

In 1997 wáren ze ook echt wat, in 1997 híeld ook echt 'de hele wereld' van hun, in 1997 wáren ze ook écht stoer, beroemd, grappig en mooi, in 1997 wás hun mafheid leuk en in 1997 hádden ze ook echt goeie liedjes. Gast, het is 10 jaar geleden, zie het in een tijdsbeeld!

BlueJudaskiss schreef:

Dat WAREN ze misschien wel maar maakt dat wat uit? Noemt Oscar Schinder zichzelf soms een stoere macho en een held waar iedereen een handtekening van wil?

Ze lieten het toch op een kinderachtige manier zien die sirrieus leek. Grappig? Leuke mafheid? Stoer? Vind jij dat werkelijk?

Ik vond niet en het maakt mij niks uit dat het in 1997 wel zo was. Ze zijn erg eigen-dunk op een niet komische maar meer opscheppende manier. Niemand houd van opscheppers...

Bijvoorbeeld wanneer die aliens kwamen, mijn god wat een onzin.

• 11913 berichten

En Ice Age en LOTR zijn dat niet wil je zeggen? Ik vond ze in 1997 super, en eerlijk gezegd krijg ik weer een beetje het gevoel, net zoals toen bij mijn favorietje Paris Hilton, dat iedereen hier alles zit af te kraken omdat iedereen dat doet. Lekker makkelijk!

BlueJudaskiss schreef:

En Ice Age en LOTR zijn dat niet wil je zeggen? Ik vond ze in 1997 super,

Ik niet. Er was 1 nummer waar ik ooit respect voor had, de rest vond ik ok maar niet memboraal ofzoiets. En in Ice Age en LOTR heb ik niet zoiets opgemerkt als "niet-grappige, eigen-dunk, gekke (in de negatieve zin) humor." Daar waren de personage's tenminste onbekend en ze hadden mijn type humor.

• 11913 berichten

Ik doelde op het feit wat jij in Spice World noemde dat je het onzin vond: dat heb ik met LOTR en Ice Age Overigens wel compliment dat je Halloween in je top 10 hebt staan!

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Slechter kan bijna niet

avatar van rensiboy

rensiboy

brookie schreef:

juist, met een heel laag budget kom je er al.

als de acteurs maar een naam hebben.

avatar van miepke

miepke

net met een vriend gezien.

Gewoon voor de lol, was het heerlijk.

Neen, het is zeker geen goede film, maar ik vond het heerlijk om 'm weer eens een keer te zien.

Jeugdsentiment.

avatar van kitno

kitno

ik heb deze film al een hekle tijd terug gezien. Ik zag hem weer terug op moviemeter en moest gewoon weer terugdenmken aan hoe heel de wereld hun geweldig vind. Victoria vind ik ook wel een mooie dame waar weinig mensen het met mij over eens zijn die ik ken. Maar deze film was echt dramatisch slecht en veel te commercieel. Het leukste lied van de Spice Girls vond ik Viva Forever.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Dit is echt niet te geloven! Wat een rotflop! Gigantish slecht, en meer hoef ik denk ik niet te zeggen over dit prutswerk!

avatar van lowhusky

lowhusky

Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell én Victoria Beckham wonnen Razzie Award voor slechtste actrice.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

lowhusky schreef:

Yes! Mooi toch...? Wel terecht, zij kunnen echt niet acteren!

avatar van lowhusky

lowhusky

Nu nog kijken wie de Award bijhoudt wordt zeker gedeeld.

avatar van timburton

timburton

Een en al Spice Girls propagenda. Zo'n film kan alleen maar Amerika maken. 0.5

avatar van Mug

Mug

Vandaar dat het Verenigd Koninkrijk Amerika deze keer eens voor was... [het niveau daalt]

• 11913 berichten

Vergeef het hem: deze jongen was amper 3 jaar toen deze film gemaakt werd. Maar goed, ondanks dat staat er boven aan toch duidelijk Groot Brittannië ipv Verenigde Staten...

avatar van Jasspero

Jasspero

HAHAHAHAHAHAHAHAHA Dit is echt de meest ergste film die je je maar kan voorstellen hahahahahahahahahaahahahah

avatar van Jasspero

Jasspero

brookie schreef:

Dat klopt. Destijd shadden ze veel fans. die zoudne zowiezo naar die film gaan. Puur omdat ze 'fan' zijn.

avatar van Jessu123

Jessu123

hij mag in de flop 100 blijven want het is slecht. maar hun liedjes blijven nog voor mij leuk

avatar van gotti

En zo worden ze nog net een beetje leuker:

avatar van soom

soom

Wie kent de Spice Girls nou niet ? Geweldige liedjes, ik kom weer voor de zoveelste keer met mijn ABBA-obsessie.. maar deze film deed me wel aan de film van ABBA denken, beetje hetzelfde idee. Leuke liedjes, beetje nostalgie.

avatar van Miss_*Suusjuh*_

Miss_*Suusjuh*_

Grappig om een keer te kijken, maar echt niet om z'n soort film nog eens te kijken.