• 9.373.615 stemmen

Releasedatum: 14 november 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Enough

"Everyone has a limit."

Slim ontdekt dat haar droomechtgenoot niet degene is die hij leek te zijn, aangezien hij haar mishandelt. Ze probeert samen met haar dochter te vluchten maar hij blijft haar achtervolgen. Bang dat haar dochter iets zal overkomen ziet ze maar één uitweg: de confrontatie aangaan.

avatar van lobowi

lobowi

Het verhaal is wel goed maar helaas weet je als je meerdere films hebt gezien hoe hij gaat aflopen.

Standaard filmpje.

3***

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

Het eerste uur van deze film is erg zoet en eigenlijk best traag. Wel zijn er al de relatie problemen en is J.L. op de vlucht.

Het tweede uur is beter, J.L. gaat wraak nemen op haar man en de manier waarop is wel cool. Ik ben geen J.L. fan maar ze zet een goede prestatie neer.

Juliette Lewis doet ook mee in deze film en haar vind ik altijd wel cool: film is gelijk weer stukje beter in mijn ogen

Dit is zeker een aanrader als je hem thuis kijkt, ik vind het persoonlijk geen bioscoop film.

3,5 sterren

owja - ik vond J.L. af en toe net Sandra Bullock qua acteren, iemand anders dat ook gemerkt/gezien?

avatar van Macmanus

Macmanus

Jullie zijn positiever dan IMDB, lijkt mij persoonlijk nix deze film.

En als ik iemand vervelend vind is het wel Jennifer Lopez.

En waarom heet ze opeens J Lo?

avatar van iluvmovies

iluvmovies

Deze film is niet zo goed geregisseerd, maar een film met J-Lo is altijd leuk. Een J-Lo film heeft altijd wel iets speciaals. Verder vind ik het verhaal niet zo realistisch, maar wel leuk. De single bij deze film is overigens prachtig (natuurlijk gezongen door LaLopez zelf). Aanrader voor JLO fans!

avatar van Bwen

Bwen

Absoluut geen bioscoopmateriaal.

avatar van Ansje

Ansje

Nou vind het wel een redelijke film kon wel een beetje sneller op gang komen , het verhaal word in honderden andere films ook al verteld dus zeer voorspelbaar maar slecht was hij niet.

En wat J Lo betreft laat die het dan maar bij de muziek houden en de film aan echte actrices over laten

avatar van gsusboy

gsusboy

Natuurlijk was dit een standaard filmpje maar dat zijn de meeste amerikaanse films ...maar ik ps vond j lopez wel goed spelen !!! maar geen bioscoop film hoor maar wel lekker voor de zaterdag avond!!

***

avatar van neo

neo

zijn er al niet ''genoeg'' van dit soort films?

avatar van gsusboy

gsusboy

zijn er al niet ''genoeg'' van dit soort films?

van welke genre dan niet ???

avatar van shayed

shayed

Jennifer Lopez mag voor mijn part heel diep in de stront zakken.

SlingBlade

Jennifer Lopez mag voor mijn part heel diep in de stront zakken.

Nou ik vin het niet erg als ze nog ff boven de grond blijft hoor

avatar van Mik

Mik

Je kan toch ook diep door de stront zakken zonder onder de grond te verdwijnen??

SlingBlade

IK nam het voor de grap ff letterlijk , zal het nooit meer doen hehe

avatar van One Punch Mickey

One Punch Mickey

Wanneer het - zeg maar - een zwevende laag stont is.

LOL

avatar van wpstolk

wpstolk

Net zoals de wedding-planner een Lopez-bagger film...!

avatar van wpstolk

wpstolk

I want my money back...!

Engel_Eyes

het is echt superrr goede film zij maakt altijd goede films

Engel_Eyes

Jullie zijn positiever dan IMDB, lijkt mij persoonlijk nix deze film.

En als ik iemand vervelend vind is het wel Jennifer Lopez.

En waarom heet ze opeens J Lo?

jlo is de afkorting van haar naam die hebben haar fans bedacht

Engel_Eyes

alive bedoel je die is indd cool liedje

avatar van Diam0nD

Diam0nD

Deze movie van jennifertje is geen meesterwerk maar leuk om te bekijken...

gewoon lekker voor een zondag avond als studio sport geen voetbal bevat. J-Lo vind ik alleen niet sexy meer als ze opeens kort haar heeft. jammer... een 3 sterren

avatar van stinissen

Ik heb me goed vermaakt een dikke 7+.

avatar van Jordy

Jordy

JLO/50CenT FaN schreef:

PHOENIX HIER ASJEBLIEFT IK MAAK ZELF WEL UIT OF IK MET GROTE OF KLEINE LETTERS TYP!!

Bijna goed, IK maak uit of jij met grote of kleine letters typt. Hierboven was de laatste keer.

alle niet ter zake doende berichten naar het forum verplaatst

avatar van Vyvre

Vyvre

Jordy schreef:

avatar van Phoenix

Phoenix

All hail Jordy!

avatar van temper

temper

Na alle negatieve recensies in de pers en de gemiddelde scores hier, kon deze film niet meer tegenvallen. Ik vond hem vrij aardig, beter dan ik verwacht had, met uitzondering van het einde.

avatar van wackyboy

wackyboy

Ik snap eigenlijk niet dat deze film hier de 3 sterren haalt.

Ik snap eigenlijk ook niet dat een regisseur als Michael Apted, die ik ken van de sublieme docu-serie "Seven plus Seven", "21 Up", "35 Up" en "42 Up", waar hij een aantal kinderen uit verschillende sociale mileus volgt en steeds na 7 jaar weer interviewt, in staat is om zo'n movie-of-the-week te maken.

Ik snap eigenlijk sowieso niet hoe ik op het idee kwam om deze film te huren.

avatar van Spider

J-lo's dikke reet!

Getiteld Enough Ass.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Gisteravond het voorrecht gehad om de laatste 30 min. van Enough te mogen zien. Jammer dat ik nu niet mag stemmen