Genre: Drama / Thriller
Releasedatum: 14 november 2002
Bekijk via Netflix
Plot Enough
"Everyone has a limit."
Slim ontdekt dat haar droomechtgenoot niet degene is die hij leek te zijn, aangezien hij haar mishandelt. Ze probeert samen met haar dochter te vluchten maar hij blijft haar achtervolgen. Bang dat haar dochter iets zal overkomen ziet ze maar één uitweg: de confrontatie aangaan.
Slim Hiller
Phil
Mrs. Hiller
Jim Toller
lobowi
Het verhaal is wel goed maar helaas weet je als je meerdere films hebt gezien hoe hij gaat aflopen.
Standaard filmpje.
3***
don-the-jeweler
Het eerste uur van deze film is erg zoet en eigenlijk best traag. Wel zijn er al de relatie problemen en is J.L. op de vlucht.
Het tweede uur is beter, J.L. gaat wraak nemen op haar man en de manier waarop is wel cool. Ik ben geen J.L. fan maar ze zet een goede prestatie neer.
Juliette Lewis doet ook mee in deze film en haar vind ik altijd wel cool: film is gelijk weer stukje beter in mijn ogen
Dit is zeker een aanrader als je hem thuis kijkt, ik vind het persoonlijk geen bioscoop film.
3,5 sterren
owja - ik vond J.L. af en toe net Sandra Bullock qua acteren, iemand anders dat ook gemerkt/gezien?
Macmanus
Jullie zijn positiever dan IMDB, lijkt mij persoonlijk nix deze film.
En als ik iemand vervelend vind is het wel Jennifer Lopez.
En waarom heet ze opeens J Lo?
iluvmovies
Deze film is niet zo goed geregisseerd, maar een film met J-Lo is altijd leuk. Een J-Lo film heeft altijd wel iets speciaals. Verder vind ik het verhaal niet zo realistisch, maar wel leuk. De single bij deze film is overigens prachtig (natuurlijk gezongen door LaLopez zelf). Aanrader voor JLO fans!
Ansje
Nou vind het wel een redelijke film kon wel een beetje sneller op gang komen , het verhaal word in honderden andere films ook al verteld dus zeer voorspelbaar maar slecht was hij niet.
En wat J Lo betreft laat die het dan maar bij de muziek houden en de film aan echte actrices over laten
gsusboy
Natuurlijk was dit een standaard filmpje maar dat zijn de meeste amerikaanse films ...maar ik ps vond j lopez wel goed spelen !!! maar geen bioscoop film hoor maar wel lekker voor de zaterdag avond!!
***
gsusboy
van welke genre dan niet ???
SlingBlade

Nou ik vin het niet erg als ze nog ff boven de grond blijft hoor
Mik
Je kan toch ook diep door de stront zakken zonder onder de grond te verdwijnen??
SlingBlade
IK nam het voor de grap ff letterlijk , zal het nooit meer doen
hehe
One Punch Mickey
Wanneer het - zeg maar - een zwevende laag stont is.
Engel_Eyes
En als ik iemand vervelend vind is het wel Jennifer Lopez.
En waarom heet ze opeens J Lo?
jlo is de afkorting van haar naam die hebben haar fans bedacht
Engel_Eyes
alive bedoel je die is indd cool liedje
Diam0nD
Deze movie van jennifertje is geen meesterwerk maar leuk om te bekijken...
gewoon lekker voor een zondag avond als studio sport geen voetbal bevat. J-Lo vind ik alleen niet sexy meer als ze opeens kort haar heeft. jammer... een 3 sterren
Jordy
PHOENIX HIER ASJEBLIEFT IK MAAK ZELF WEL UIT OF IK MET GROTE OF KLEINE LETTERS TYP!!
Bijna goed, IK maak uit of jij met grote of kleine letters typt. Hierboven was de laatste keer.
alle niet ter zake doende berichten naar het forum verplaatst
Vyvre

temper
Na alle negatieve recensies in de pers en de gemiddelde scores hier, kon deze film niet meer tegenvallen. Ik vond hem vrij aardig, beter dan ik verwacht had, met uitzondering van het einde.
wackyboy
Ik snap eigenlijk niet dat deze film hier de 3 sterren haalt.
Ik snap eigenlijk ook niet dat een regisseur als Michael Apted, die ik ken van de sublieme docu-serie "Seven plus Seven", "21 Up", "35 Up" en "42 Up", waar hij een aantal kinderen uit verschillende sociale mileus volgt en steeds na 7 jaar weer interviewt, in staat is om zo'n movie-of-the-week te maken.
Ik snap eigenlijk sowieso niet hoe ik op het idee kwam om deze film te huren.
narva77 (crew films)
Gisteravond het voorrecht gehad om de laatste 30 min. van Enough te mogen zien. Jammer dat ik nu niet mag stemmen

In de ban van 'Baby Reindeer' op Netflix? Deze films blijven ook obsessief met je bezig

Leaving Normal

My Family
Drama, 1995

Bordertown
Thriller / Drama, 2006
serveersterman vrouw relatieviolent husbandself-defenseviolence against womenstalkinghuiselijk geweldhidingmarry rich physical abusename change henchmenmisbruikabusive marriage abusive husbandyoung daughterthreatened womanescaping abuserich married couplegone into hidingfriends since college