Genre: Drama / Thriller
Releasedatum: 14 november 2002
Bekijk via Netflix
Plot Enough
"Everyone has a limit."
Slim ontdekt dat haar droomechtgenoot niet degene is die hij leek te zijn, aangezien hij haar mishandelt. Ze probeert samen met haar dochter te vluchten maar hij blijft haar achtervolgen. Bang dat haar dochter iets zal overkomen ziet ze maar één uitweg: de confrontatie aangaan.
Slim Hiller
Phil
Mrs. Hiller
Jim Toller
cr_ix
Als je ff de hele film had gezien, dan had het laatste gedeelte veel meer impact gehad joh!
Travis Bickle
Slaapverwekkend, gelukkig maakt de verschijning van Jenny het enigzins goed.
saske
ik vond het een goeie film alleen kwam het verhaal mij bekend voor.
roda
erg onderhoudende film met goede rollen van de gehele cast.
en natuurlijk is het verhaal voorspelbaar en lijkt het veel op een woensdagavond rtl4 film.
maar de film is degelijk gemaakt en zoals ik al zei, de film is zeer onderhoudend en verveelt dus niet.
morpheus
Saai is wel een woord die de film voor mij goed beschrijft. De film is gewoon niet boeiend. Het plot heeft weinig om het hand en er wordt met dat gegeven maar een klein deel uitgehaald wat er in zit.
*1/2
suzan
ik vind het echt een mooie film vooral het laaste stukje dat gracie van vakantie komt...
ik vind het echt een aanrader aan iedereen en ik ben ook jennifer lopez fan dus vind ik hem ook heel erg mooi! het is echt me mooiste film die ik tot nu toe heb gezien.
cijfer: 8,5
bioscoopzaal
Op zich nog wel een aardige thriller (met een paar spannende stukken in het midden), die helaas wat moeilijk op gang komt, en finaal wordt gekelderd door het compleet belachelijke einde. Ik kan me echt niet voorstellen dat Slim geen andere, legale weg had kunnen bedenken om haar probleem op te lossen.
Het viel me trouwens op dat de ontknoping al af te leiden was van de tagline op het dvd-hoesje. Daar kunnen de makers natuurlijk niks aan doen, maar het staat wel erg knullig.
2 sterren.
The Eye
Deze film werd me een keer aangeboden door het uitzendbureau waar ik toentertijd voor werkte. Het was verdacht leeg in de bioscoop en volgens mij niet alleen vanwege het vroege tijdstip. De film kon me weinig boeien en make-up op in bed is ook al niks.
TheRisingSun
Nogal trage film,met een wel aardige climax! Maar ik had er toch zeker wel wat meer van verwacht.
2,5 ster
$@@$
ik vond de film in het begin ook matig, maar naar mate ik langer keek werd ik toch meegesleurd in het verhaal. Een paar mooie thriller momenten! Daarnaast vond ik de gedachte 'dat overkomt mij niet' erg goed uitgespeeld!
Purmerend
Piece of Cake! Eggs!
Aangenaam thrillertje, waarin het natuurlijk nooit verveeld om naar Lopez te kijken. 3*
Respekked
wat een saaie film is dit. Jlo die totaal niet overtuigd en dan haar 'lover' wat een grap is dat. Ik kon alleen maar lachen om zijn te geforceerde 'ik ben een man die doet wat hij zelf wil' act..
neej ik heb em dan wel in de bus naar siofok gekeken, maar een 0,5* is hard op zijn plaats
movie-freak
Wat een domme dialogen zeg. Deze film zou niet mistaan als een woensdagavondfilm op rtl4. Enige pluspunt: Juliette Lewis!
markie1978
Zeer slappe film, Jlo leert in een maand tijd hoe je moet vechten als een Bruce Lee, hier is jaren lang training voor nodig, en is daarom erg ongeloofwaardig. Het is een typische vrouwen film, en anti mannen film, de man wordt in de film afgespiegelt als een woest persoon die graag zijn vrouw in elkaar slaat, en ik hou niet van generalisren.
Kortom de film is opzich best wel aardig, maar je moet het niet al te serieus nemen, zie het als een soort kinderfilm.
jackie boy100
op het einde word slim slim hihi om dat ze ga terug slagen
Eny
Goede film, een van de beste van J.lo
Je leeft mee, en het is realistisch. Een beetje voorspelbaar, ik hoor van mensen dat het boek beter is.
Waku
Wel een beetje vrouwenfilm deze "Enough"...
Eigenlijk weet je al aan het begin van de eerste zelfverdedigingsles waar het verhaal heen gaat.
De terreur van manlief wordt ook wel erg overtrokken naar voren gebracht.
Het einde is een beetje lachwekkend.
Alsof je naar een oude Chuck Norris/Bruce Lee film zit te kijken met het slotgevecht.
Ach, een leuke wegkijker..meer is het niet.
Bobby Digital
Nah ik vond J.Lo nog zo'n beetje op haar best in
"Money Train"
BlueSword
mja deze film is wel leuk voor een keer.
wel voorspelbaar natuurlijk maar ok, heb me er wel mee vermaakt.
Dennis Evahi
Wel een aardige film inderdaad. J-Lo doet het goed. Felle tante. Verhaal zelf is een dertien in een dozijn maar dat neemt niet weg dat ik het lekker vond wegkijken. Ik geef ***-sterren.
Elementofone
zeer matig filmpje, lopez doet het verder wel goed, maar het verhaal is gewoon bar slecht
mwah... valt mee, the cell en u-turn zijn wel erg sterk
Turkeyloverz
Niet veel bijzonders, slecht acteerwerk en voorspelbaar verhaaltje. Jennifer is een genot om naar te kijken, maar mag van mij ander werk zoeken. En dan dat einde...wat een lachertje. De enige pluspunten zijn dat de film nooit saai of vervelend wordt en dat er genoeg afwisseling in zit.
gideonvdb
de film begon vrij aardig maar zakte halverwege in, en het rocky achtige training kon het er ook niet meer boven op krijgen. 2*

In de ban van 'Baby Reindeer' op Netflix? Deze films blijven ook obsessief met je bezig

Leaving Normal

My Family
Drama, 1995

Bordertown
Thriller / Drama, 2006
serveersterman vrouw relatieviolent husbandself-defenseviolence against womenstalkinghuiselijk geweldhidingmarry rich physical abusename change henchmenmisbruikabusive marriage abusive husbandyoung daughterthreatened womanescaping abuserich married couplegone into hidingfriends since college