• 9.374.591 stemmen

Releasedatum: 14 november 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Enough

"Everyone has a limit."

Slim ontdekt dat haar droomechtgenoot niet degene is die hij leek te zijn, aangezien hij haar mishandelt. Ze probeert samen met haar dochter te vluchten maar hij blijft haar achtervolgen. Bang dat haar dochter iets zal overkomen ziet ze maar één uitweg: de confrontatie aangaan.

avatar van cr_ix

cr_ix

Als je ff de hele film had gezien, dan had het laatste gedeelte veel meer impact gehad joh!

avatar van Travis Bickle

Travis Bickle

Slaapverwekkend, gelukkig maakt de verschijning van Jenny het enigzins goed.

avatar van saske

saske

ik vond het een goeie film alleen kwam het verhaal mij bekend voor.

avatar van roda

roda

erg onderhoudende film met goede rollen van de gehele cast.

en natuurlijk is het verhaal voorspelbaar en lijkt het veel op een woensdagavond rtl4 film.

maar de film is degelijk gemaakt en zoals ik al zei, de film is zeer onderhoudend en verveelt dus niet.

avatar van morpheus

morpheus

Saai is wel een woord die de film voor mij goed beschrijft. De film is gewoon niet boeiend. Het plot heeft weinig om het hand en er wordt met dat gegeven maar een klein deel uitgehaald wat er in zit.

*1/2

avatar van suzan

suzan

ik vind het echt een mooie film vooral het laaste stukje dat gracie van vakantie komt...

ik vind het echt een aanrader aan iedereen en ik ben ook jennifer lopez fan dus vind ik hem ook heel erg mooi! het is echt me mooiste film die ik tot nu toe heb gezien.

cijfer: 8,5

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Op zich nog wel een aardige thriller (met een paar spannende stukken in het midden), die helaas wat moeilijk op gang komt, en finaal wordt gekelderd door het compleet belachelijke einde. Ik kan me echt niet voorstellen dat Slim geen andere, legale weg had kunnen bedenken om haar probleem op te lossen.

Het viel me trouwens op dat de ontknoping al af te leiden was van de tagline op het dvd-hoesje. Daar kunnen de makers natuurlijk niks aan doen, maar het staat wel erg knullig.

2 sterren.

avatar van The Eye

The Eye

Deze film werd me een keer aangeboden door het uitzendbureau waar ik toentertijd voor werkte. Het was verdacht leeg in de bioscoop en volgens mij niet alleen vanwege het vroege tijdstip. De film kon me weinig boeien en make-up op in bed is ook al niks.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Nogal trage film,met een wel aardige climax! Maar ik had er toch zeker wel wat meer van verwacht.

2,5 ster

avatar van $@@$

$@@$

ik vond de film in het begin ook matig, maar naar mate ik langer keek werd ik toch meegesleurd in het verhaal. Een paar mooie thriller momenten! Daarnaast vond ik de gedachte 'dat overkomt mij niet' erg goed uitgespeeld!

avatar van Purmerend

Purmerend

Piece of Cake! Eggs!

Aangenaam thrillertje, waarin het natuurlijk nooit verveeld om naar Lopez te kijken. 3*

avatar van R0$!t@

R0$!t@

een leuke psychologische thriller

avatar van Respekked

Respekked

wat een saaie film is dit. Jlo die totaal niet overtuigd en dan haar 'lover' wat een grap is dat. Ik kon alleen maar lachen om zijn te geforceerde 'ik ben een man die doet wat hij zelf wil' act..

neej ik heb em dan wel in de bus naar siofok gekeken, maar een 0,5* is hard op zijn plaats

avatar van andy1980

andy1980

goeie thriller met goede acteerprestaties

avatar van movie-freak

movie-freak

Wat een domme dialogen zeg. Deze film zou niet mistaan als een woensdagavondfilm op rtl4. Enige pluspunt: Juliette Lewis!

avatar van diddledidoo

diddledidoo

Klinkt als ... en vast als een dozijn andere films.

avatar van markie1978

markie1978

Zeer slappe film, Jlo leert in een maand tijd hoe je moet vechten als een Bruce Lee, hier is jaren lang training voor nodig, en is daarom erg ongeloofwaardig. Het is een typische vrouwen film, en anti mannen film, de man wordt in de film afgespiegelt als een woest persoon die graag zijn vrouw in elkaar slaat, en ik hou niet van generalisren.

Kortom de film is opzich best wel aardig, maar je moet het niet al te serieus nemen, zie het als een soort kinderfilm.

avatar van wanda*v

wanda*v

noah wyle rulez:P

avatar van joline

joline

ik vond het een hele goede film, maar wel erg voorspelbaar.

avatar van jackie boy100

jackie boy100

op het einde word slim slim hihi om dat ze ga terug slagen

avatar van Eny

Eny

Goede film, een van de beste van J.lo

Je leeft mee, en het is realistisch. Een beetje voorspelbaar, ik hoor van mensen dat het boek beter is.

avatar van Waku

Waku

Wel een beetje vrouwenfilm deze "Enough"...

Eigenlijk weet je al aan het begin van de eerste zelfverdedigingsles waar het verhaal heen gaat.

De terreur van manlief wordt ook wel erg overtrokken naar voren gebracht.

Het einde is een beetje lachwekkend.

Alsof je naar een oude Chuck Norris/Bruce Lee film zit te kijken met het slotgevecht.

Ach, een leuke wegkijker..meer is het niet.

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

Nah ik vond J.Lo nog zo'n beetje op haar best in

"Money Train"

avatar van BlueSword

BlueSword

mja deze film is wel leuk voor een keer.

wel voorspelbaar natuurlijk maar ok, heb me er wel mee vermaakt.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Wel een aardige film inderdaad. J-Lo doet het goed. Felle tante. Verhaal zelf is een dertien in een dozijn maar dat neemt niet weg dat ik het lekker vond wegkijken. Ik geef ***-sterren.

avatar van Diams

Diams

Mijn nummer 1

Boeiende film met goede acteerprestaties!

avatar van Elementofone

Elementofone

zeer matig filmpje, lopez doet het verder wel goed, maar het verhaal is gewoon bar slecht

Bobby Digital schreef:

Nah ik vond J.Lo nog zo'n beetje op haar best in

"Money Train"

mwah... valt mee, the cell en u-turn zijn wel erg sterk

avatar van kevinsmit2

kevinsmit2

ik vond het een spannende film ik geef hem 5*

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Niet veel bijzonders, slecht acteerwerk en voorspelbaar verhaaltje. Jennifer is een genot om naar te kijken, maar mag van mij ander werk zoeken. En dan dat einde...wat een lachertje. De enige pluspunten zijn dat de film nooit saai of vervelend wordt en dat er genoeg afwisseling in zit.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

de film begon vrij aardig maar zakte halverwege in, en het rocky achtige training kon het er ook niet meer boven op krijgen. 2*