• 9.374.662 stemmen

Releasedatum: 14 november 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Enough

"Everyone has a limit."

Slim ontdekt dat haar droomechtgenoot niet degene is die hij leek te zijn, aangezien hij haar mishandelt. Ze probeert samen met haar dochter te vluchten maar hij blijft haar achtervolgen. Bang dat haar dochter iets zal overkomen ziet ze maar één uitweg: de confrontatie aangaan.

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Film komt redelijk traag op gang, maar heeft een vrij spannende inhoud voor de rest.

avatar van Zinema

E.e.a. is onderhoudend, maar inhoudelijk valt er hier niet veel te genieten. Been there, done that moet een beetje cinfiel denken tijdens het aanschouwen van deze clichématige flick. Zo hebben we er al minstens 100 gezien. En vaak beter..

avatar van Saaimen

Saaimen

De tandjes wat was deze slecht, deze kan je echt wel missen!!! Jennifer Lopez ziet er weer goed uit, maar dat is ht enige hoogtepunt aan haar in dze film...In Anaconda is ze nog wel aardig, maar in een echte hoofdrol heb ik me twijfels. Ik vond hem echt voorspelbaar en heel saai.

avatar van marissaheinrich

marissaheinrich

Super film.

J.lo bewijst met deze film dat ze toch goed kan acteren!

Mooi verhaal, wat me af en toe zelfs kippenvel bezorgde.

Zeker een film die je in je verzameling moet hebben!!

avatar van Theunissen

Aardig drama maar wel zeer voorspelbaar. Het verhaal is trouwens ook niet bijster origineel en zit vol cliches. Jennifer Lopez deed het best goed en dankzij haar heb ik toch de hele film uitgekeken.

avatar van jay73

jay73

Theunissen schreef:

idem hier.

Die joggingbroek misstond haar niet.

Verder maar niet te veel woorden vuil maken over deze film.

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede film, met een wat voorspelbaar einde, maar dat moet je er dan maar bij nemen.

Verder vond ik het wel een goed verhaal en de acteerprestaties van vooral Jennifer Lopez waren zeer goed.

Ik heb van deze bijna 2 uur durende prent genoten, en is zeker niet zo slecht als velen beweren.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Een zeer matig script, vele clichés en een voorspelbaar einde. Niets voor mij.

avatar van flip1

flip1

Haha ik vond hem heel goed en spannend

avatar van Zero_Sunshine

Zero_Sunshine

Deze vind ik echt een heel spannende film, je voelt echt mee met de hoofdrolspeelster!

avatar van BitchBritt

BitchBritt

een hele goede film!

avatar van Loisb

Loisb

Goede thriller, spannend!

avatar van FarahEl

FarahEl

Ik vond het een spannende thriller. Het heeft me toch het einde kunnen boeien. En die vecht scene aan het eind was gewoon geweldig!

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Vanavond te zien om 22:20 op veronica, staat niet op moviemeter?

avatar van Q Jones

Q Jones

Conclusie Jlo kan niet acteren

avatar van brigittedam

brigittedam

Fantastische film, zeker voor diegene die het hebben meegemaakt of er midden in zitten. De negatieve reacties zijn naar mijn mening zeer onterecht. Vond het totaal geen film vol clichés. Vooral hoe ze voor zichzelf op komt, absoluut een voorbeeld van het probleem aanpakken Ik heb er de volle 115 minuten van genoten en vind zeker dat er wat te leren valt aan deze film voor mensen in dezelfde positie. Absolute aanrader!!! Naast het verhaal van de film waren de acteurs ook goed, jennifer lopez acteert erg overtuigend.

avatar van Marlon Aarssée

Marlon Aarssée

Dit is zo een goede film, heel erg spannend en een hele stoere Lopez.

een paar keer gezien deze film en ik blijf het een steen goede film vinden.

deze vrouw kan nog zingen ook, wat is het leven toch mooi

avatar van wesley105

wesley105

5sterren omdat het verhaal me heel erg boeide en ik het zelf ook heb mee gemaakt.

De film komt absoluut niet langzaam opgang juist actief. En jennifer lopez acteert prima, moeder en dochter rol is echt knap.

Dat sommigen mensen deze film afkraken is mij een raadsel???

Wat ik weet is dat deze film top isss!

avatar van daxclusive

daxclusive

Perfecte film, het verhaal is zeer pakkend en wist mij in ieder geval van het begin tot het eind te plezieren. Perfect acteerwerk van J-Lo. Een dikke 5

avatar van Tun-89

Tun-89

Ik vond het een hele goede film.

Jlo op het witte doek doet het erg goed!

Spannende film, stoere Jlo.

Boeiend verhaal en einde.

Zeer vermakelijk!

4 *

avatar van Spetie

Matige film die aardig begin, maar op het einde uit de bocht schiet met de nodige ongeloofwaardigheden.

Jennifer Lopez valt reuze mee in deze film. Normaal gesproken vind ik haar nooit zo goed, maar hier weet ze zich redelijk goed staande te houden. Het verhaal is aardig en vooral in het eerste gedeelte van de film werkt het drama/verhaal op momenten best goed. In het tweede gedeelte van de film transformeert de film in een thriller, maar doet daar teveel in weinig tijd, waardoor de film toch wel zijn geloofwaardigheid verliest.

Al met al best jammer, want de eerste helft was lang niet slecht. De matige tweede helft met de zeer zwakke en voorspelbare afloop, kost de film echter een vol punt.

avatar van black swallow

black swallow

ja,..ongeloofwaardigheden, daar heb je in iedere film natuurlijk mee te maken, en dat mag ook, maar hier wringt het te vaak en te erg -

dan vond ik sleeping with the enemy toch vele malen beter...

avatar van joostus

joostus

Een erg boeiend vrhaal.. Maar ook zeker een erg origineel verhaal. En Jennifer lopez is meer dan een prima acteur!.. ik begrijp echt niet dat mensen het tegenovergestelde zeggen. Ook het dochtertje speelde haar rol erg goed.

avatar van DragQueen

DragQueen

Onderhoudende Film. Het aanwezige verhaal blinkt niet uit in originaliteit, maar is prima uitgevoerd. Het acteerwerk van onder andere Jennifer Lopez is aardig, en wordt met de nodige inleving gebracht. 2,5 Ster.

avatar van smoke4life

smoke4life

Spetie schreef:

Goed beschreven.

Ook vooral dat kind was irritant en dat ze op et laatst in 2 dagen een transformatie naar Catwomen maakt was natuurlijk pure waanzin.

avatar van Svenniboyke

Svenniboyke

Sterk drama!goed uitgevoerde hoofdrol door jennifer lopez!met plezier gekeken deze film.een aanrader!

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Uitstekende thriller met een goed acterende Lopez. Het verhaal bied niet veel nieuws, maar dat mag de spanning niet drukken. De film heeft zo zijn spannende momenten en de climax is prima! 3*

avatar van scorsese

Matige film waarin een vrouw en haar dochtertje op vlucht slaat als haar man haar mishandeld. Een vrij standaard opbouw die vooral ook door Jennifer Lopez gemakkelijk wegkijkt. De omschakeling van het gedrag van haar man is nogal plotseling en slecht onderbouwd (zo zijn er nog wel wat meer ongeloofwaardige aspecten). Het gevecht op het einde maakt de film nog wel het bekijken waard.

avatar van Tomtommer

Tomtommer

Aardige film.

Ik ben enorm verschoten door de acteerprestaties van kleine Gracie, vertolkt door Tessa Allen Tessa Allen - IMDb

Zeker bij die achtervolging door een zware terreinwagen. De angst in haar ogen en op haar aangezicht is aangrijpend!

Ook de onschuldigheid bij de naamkeuze Queen Elisabeth en bij haar aankomst op luchthaven (aftiteling) is erg geloofwaardig.

avatar van mikey

mikey

Sleeping with the enemy rip off is best okay alleen duurde hij te lang. En de catwoman showdown is schokkend slecht. Een metaaldetector bv. die niks behalve wapens detecteert? Handig! Wel degelijk geregiseerd en gefilmd. Alleen ontspoort ie uiteindelijk.