Genre: Komedie / Actie
Gesproken taal: Engels, Japans, Duits en Frans
Releasedatum: 29 augustus 2002
Bekijk via Prime Video
Plot Austin Powers in Goldmember
"He's still evil... He's still deadly... and he's still surrounded by frickin' idiots!"
Dr. Evil en Mini-Me zijn ontsnapt uit hun gevangenis, om vervolgens samen met de slechte Goldmember een plan voor wereldheerschappij te verzinnen. Dit plan bestaat uit flink wat tijdreizen, en het kidnappen van de spion Nigel Powers, de vader van geheim agent Austin Powers. Terwijl Austin Dr. Evil, Mini-Me en Goldmember door de tijd achterna reist stopt hij in 1975. Hier krijgt hij hulp van een oude vriendin, detective Foxy Cleopatra.
Austin Powers / Dr. Evil / Goldmember / Fat Bastard
Number Three
Fook Mi
Dixie Normous
paus
Even geniaal als de voorgaande delen!
WE LOVE AUSTIN!! OOKAL BEN IK EEN PAUS

notorious_kim
ook al tamelijk beu al is het concept erachter wel redelijk goed.
M. van Kessel
Dat uitbundige is niks voor mij, dus de 'Yeah baby, yeah!' uithalen kwamen op mij tenenkrommend over. Wat ik wel met de Austin Powers-serie heb, is dat er altijd een moment in zit waarin ik werkelijk de slappe lach krijg. Dat is aan de ene kant wat vreemd gezien het niveau van de grappen, maar het moment waarop Powers zich achter het 'Menneke Pis' beeld verbergt en de waterstraal in stand probeert te houden, en het moment waarin hij met Mini Me achter het gordijn van de dokter staat en daar middels hun silhouetten allerhande bedenkelijke houdingen aanneemt zijn van een ongelooflijke waarde voor mijn lachspieren. Heerlijke slapstick; jammer (of juist niet?) dat dit niveau niet door heel de film vast wordt gehouden. En dit is dan weer echt een kwestie van smaak, maar de rode draad met de moedervlek vond ik humorloos - doch schrijnend - en Goldmember is een zeer bedenkelijke Nederlander met dito accent.
Weerhoudt me er niet van om van mening te zijn dat een vierde deel een goede optie zou zijn. En na tien delen alle leuke momenten gebruiken om een echt, volledig grappige Austin Powers-film in elkaar te knutsleen.
Siorgi
Vond dit één van de beste komedies van de afgelopen jaren.
Flauw en onnozel 94 minuten lang maar daarvoor kijk je hem toch ook?
m1701
Het beste deel van allemaal!
Heb echt strak gelegen, zo geweldig en grappig.
Freaky Deaky Dutch man
Do you wanna touch my belly? whahahah
echt dol komisch
Beyonce doet het ook aardig.
Mini me natuurlijk weer geweldig
Stapler
Vind dit juist ver uit het minste deel!
En die lame Dutch dude al helemaal
2 films was sowieso wel genoeg geweest al vind ik super
WalterB
Super grappige film! Aantal stukjes zwaar overdreven maar dat past wel! 3,5!!
Donkerwoud
Meer van hetzelfde, en Goldmember was onuitstaanbaar vervelend. Toch heb ik er om kunnen lachen als vermakelijke no-brainer.
bollepeer
zaai, vervelend, irritant en flut, en vooral flauw
niks aan,
1 *
Nomak
Wat een ongelooflijk irritante kerel is die Mike Myers toch.
bollepeer
Wat een ongelooflijk irritante kerel is die Mike Myers toch.
zeker, zeker
Wederom een leuke Powers uit de bekende reeks. Dit soort humor moet je liggen want verder blijft er bitter weinig over. Mocht dit het geval zijn, dan zit je snor. Caine is overigens een leuke toevoeging.
Goed.
asheng
beter dan het vorige deel, maar die goldmember was wel irri. wel leuk met al die bekende filmsterren erin.
Niellis
De film doet mij denken aan Jay and Silent Bob Strike Back!
het is een leuke film, maar het moet wel je humor zijn. en als je Jay and Silent Bob Strike Back leuk vind vind je deze ook leuk.
movie fan
zeer goed derde deel , vondt deze echt top , lag op de grond van het lachen
Tsja...ik heb deze bij toeval gezien omdat we met wat vrienden zaten en omdat 1 de Austin Powers box mee had genomen. Ik had eigenlijk voorgenomen nooit meer een AP film te kijken sinds ik het waardeloze 2e deel heb gezien die echt heel slecht was. Deel 1 heb ik nooit gezien. Maar toch, dus toch nu deel 3...
Het viel me best mee. Sowieso een stuk leuker dan de 2e en er zaten een aantal geinige momenten in. Leukste stuk was toch wel de scene achter het gordijn bij de dokter. Er zaten ook een hoop onleuke stukken in en Mike Myers is echt 1 van de slechtste en ongrappigste acteurs die ik ken dus de film is zeker geen topper geworden. Alleen Mini Me was wel degelijk leuk. De film persifleert een hoop films en momenten uit de James Bond reeks wat ik wel kon waarderen. Austinpussy bv was wel leuk verzonnen.
AP 3 kijkt wel aardig wel maar echt leuk wordt het nooit. Wel is het een (krappe) voldoende waard.
Timothyvdmeer
Ja het is meer van hetzelfde maar blijft geweldig! Fat bastard als sumo worstelaar "Hee Diperlady" geweldig.
Vond ook Beyonce leuk spelen...
Ja ik blijf alle drie de delen leuk vinden...zeer leuk vandaar de 4*.
film88888
Beste Austin Powers film, en ook de grappigste.
Mike Meyers weer helemaal zalig op dreef, en zit weer in verschillende grappige personages.
Beyoncé liet me beetje aan Shaft denken, en dan bedoel ik hoe ze uit de kast komt met stoer doen, en haar praat, maar ze past zeker in de film.
En dat is het zelfde voor Micheal Cain die hier ook heel grappig is.
En Mini-Me is weer fan-tas-tisch !
Ook vrij orgineel einde voor dit soort film.
Zalige komedie. 4,0
weaselweasel
Veruit de minste Austin Powers film.
Slecht einde van de trilogie, na een toch heel degelijke sequel.
Er zit geen ritme in deze film. Het is een soort bij elkaar geraapt zootje grappen, die vaak niet uit de verf komen. Het verhaal loopt niet, en het is nogal onduidelijk wat Goldmember in die hele film doet. Ook veruit het slechtste typetje van Myers ooit. Sowieso vind ik dat hij z'n typetjes minder geloofwaardig neerzet dan in de vorige 2 delen. De stemmetjes zijn wat minder overdreven, en zijn mimiek is lang niet zo sprekend als eerder.
Het blik aan filmsterren dat wordt opengetrokken is totaaaal overbodig. Die intro met Cruise enzo is grappig, maar wtf moet een humorloos figuur als Beyonce in deze film? Om nog maar te zwijgen over enkele andere 'celebs'.
IcU
Minste Powers maar toch enorm vermakelijk. Ik vind de Powers films echt stuk voor stuk briljant. Vandaag ging deze op herhaling en ik heb me zo vermaakt dat ik morgen de eerste delen ga bekijken. Dr. Evil is een van de meest amusante slechterik die er is.
Revolution64
haha Nederlanders komen echt wel slecht uit in deze film, toch iets minder dan wij belgen
ILDIB
Je moet er van houden. Mij stoort het irritante gedrag continu. Te blij naar mijn zin. Ondank leuke grappen her en der.
Ruud007
Weet je dat Belgen vaak op Nederlandse sites reageren en bezoeken. Hebben ze in België überhaupt wel eigen sites, dus www.blablabla.be? Naja, het is weer eens iets anders, dat Vlaams

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Minority Report
Sciencefiction / Thriller, 2002

Escape from Sobibor
Drama / Oorlog, 1987
saving the worldonderzeeërbroer of zus relatieclonespionhelikoptergoudsubmachine gunasteroidundercoverbelgiumjourney in the pastnederlandscar journeynachtclublasersumo ringer family historytijdreizenclowning overweight manconciliation parodiejames bond spoofautoduringcreditsstingerabsurde humor