Genre: Komedie / Actie
Gesproken taal: Engels, Japans, Duits en Frans
Releasedatum: 29 augustus 2002
Bekijk via Prime Video
Plot Austin Powers in Goldmember
"He's still evil... He's still deadly... and he's still surrounded by frickin' idiots!"
Dr. Evil en Mini-Me zijn ontsnapt uit hun gevangenis, om vervolgens samen met de slechte Goldmember een plan voor wereldheerschappij te verzinnen. Dit plan bestaat uit flink wat tijdreizen, en het kidnappen van de spion Nigel Powers, de vader van geheim agent Austin Powers. Terwijl Austin Dr. Evil, Mini-Me en Goldmember door de tijd achterna reist stopt hij in 1975. Hier krijgt hij hulp van een oude vriendin, detective Foxy Cleopatra.
Austin Powers / Dr. Evil / Goldmember / Fat Bastard
Number Three
Fook Mi
Dixie Normous
sydney
Check out this grooovvvyyy site.
Warning!!! It could make you randy. :lol:
Pherdy
- 1944 stemmen
na deel 2 had ik echt zoooo veel erger verwacht, een ultieme uitvergroting van alle grappen die in de eerste twee films al te zien waren. misschien verwachtte ik daarom ook wel te veel. de beginscene is natuurlijk geweldig, maar verder vind ik het originaliteitsgehalte van Goldmember wel een stukkie lager dan de eerste twee.
laten we het zo zeggen: na deze geen vierde meer, alsjeblieft. nu is het nog wel te pruimen.
Na drie Austin Powers films is het voor Mike Meyers, Mike Meyers en ehhhh... Mike Meyers
het beste om te stoppen. De super flauwe (en daarom misschien wel erg leuke) humor uit de eerste twee films wordt hier nog eens dunnetjes over gedaan. Weer erg leuke typetes, alhoewel ik Goldmember erg flauw vond. Hoe kan het in verdesnaam dat die Amerikanen zo'n hekel aan "The Dutch" hebben? Ook erg leuk was het begin stukje waarin ze een film over Austin Powers aan het opnemen zijn. Kevin Spacey was cool! Maar goed, ondanks de hier en daar te flauwe grappen heb ik me toch wel vermaakt en krijgt de derde (en misschien nog niet eens laatste) Powers film 3*.
Heb gehoord dat Mike Meyers nog wel zin had om een derde Austin Powers film te maken. Ik hoop het zelf niet, want die gaat dan denk ik nog flauwer worden als deze. We zullen zien.
Jordy
dit is de derde
BoordAppel
Hoe kan het in verdesnaam dat die Amerikanen zo'n hekel aan "The Dutch" hebben?
Mike Myers had gekozen voor een Nederlander als schurk omdat niemand iets tegen Nederlanders heeft.
dit is de derde
Ik bedoelde de vierde. (Gotti gaat zich in een hoekje zitten schamen)
Nu wel!
Da Jando
Eindelijk weer eens een grappige film gezien! Wat zag die Tom Cruise eruit zeg
Het begin was erg grappig, in het midden af en toe wat minder, maar het laatste kwartierje heb ik weer erg veel gelachen, wat een humor! 3,5 *
Banjo
- 2035 berichten
Stoppen met met het uitmelken van deze film deel 2 was leuk. deze een stuk minder.
2 ster
Karst
Kan iemand mij vertellen waarom Nederlanders in films meestal Duits praten? Dat was weer bijzonder ergerlijk. In een heleboel landen komen Nederlanders er niet goed vanaf trouwens. Iedere nederlander snuift, zuipt en neukt zich suf, hebben geen fatsoen en dat allemaal met onze klompen aan en een tulp tussen je tanden. M.a.w. we hebben allemaal een klap van de molen gekregen. Wel een paar erg leuke scenes in de film trouwens.
Samuel_Potter
Ik vond het een supergeweldige film. Hij had dan wel echt melige, overdreven humor en absoluut geen plot, maar dat is juist wat voor mij een film zo leuk maakt!
Ben ik de enige die Goldmember leuk vindt? Tja, hij had dan wel een beetje een Duits accent, maar dat komt waarschijnlijk omdat Duits zo op Nederlands lijkt.
Ik snap, na een paar James Bond-films gezien te hebben, waarom Mike Myers nou juist een Belg (Dr. Evil) en een Nederlander (Goldmember) als schurk heeft uitgekozen. In die James Bond films komen de slechteriken gewoon altijd uit die landen die Amerika omschrijft/omschreef als 'schurkenstaten'. Vaak is het een Rus, in Dr. No was het iemand die half Duits en half Chinees was, nu in Die Another Day is het een Noord-Koreaan, en het zou me niet verbazen als in de volgende JB-film een Irakees de slechterik is. Dus wat doet Mike Myers? Hij kiest juist de 2 landen uit waar bijna niemand een hekel aan heeft en laat hen de schurken zijn. Briljant, gewoon!
dj-ango
een heelerg slap afreksel van devorige films. Een kopie van het kopie met een tegroot budget zodat het meer om de grootsheidsschaal gaat, dan om austinpowers. Ow britney moet erin haha. owja en we gooien een heleboel bekende acteurs en actrices erin, want dat is duur en zo wordt het een hit. Okey er zaten enkele leuke stukjes bij, maar buikpijn van het lachen kreeg ik niet. Leukste vond ik was het stukje dat Dr Evil Mini Me eruit wilhebben. Hij zegt dan you man who is pushing allthe useless buttons you can stay, man who is writing facts down youcan stay. Hele leuke persiflage op de onnuttige mannetjes die in de layers bij JB altijd spelen
Phoenix
En ja hoor, een vierde deel zit eraan te komen: http://frontpage.fok.nl/news.fok?id=27459
herman78
Ach ja, zolang de films winstgevend blijven.
Ik moet zeggen dat ik me met Goldmember ook wel heb vermaakt, ook al is het veruit het minste deel uit de reeks. Het is gewoon leuk om met een groepje mensen te kijken en e1n voor e1n een film te roepen waar nu weer naar verwezen wordt. Godfather! Matrix! etc.
Chainsaw
En opnieuw een erg geestige film, die het niveau van de eerste twee prima weet te evenaren. Tuurlijk gaat de film hier en daar een beetje op herhaling en de humor is na twee films soms wat voorspelbaar, maar ook Goldmember had genoeg amusants te bieden om op eigen benen te staan. Myers steelt de show, maar ja, dat is ook niet zo heel gek als je vier grote rollen vertolkt.
Wat mij betreft mag een vierde deel komen.
Plintkabouter
Ik hoop dat er een deel 4 komt, want de eerste 3 roeleren
... THANK U MIKE
KEEP ON GOING
... deze film vind ik wel de minste maar dat kan best komen doordat ik hem in het zwart-wit heb gezien met pc-kwaliteit... Een 3
Alan Smithee
Ik vond dit de leukste film uit de serie. Al die woordgrappen, typetjes, cameo's en humor uit de eerdere delen in een nieuwe jasje...yep deze krijgt van mij 4 sterren!
Chrizzlle
Laat ze dat maar denken! Als het zover is onderschatten ze ons zwaar en kunnen we ze allemaal pakken!
Ik vond deel 3 wel stukje minder dan 2, alleen mini-me was wel weer goed
BoordAppel
Verhoogd naar 4* omdat ik m eigenlijk net zo leuk vind als deel 1 en 2. De deleted scenes zijn ook zeer de moeite waard.
Sjan
Leuk hoe ze telkens weer dezelfde dingen en uitgangspunten weer zó grappig kunnen laten zijn. Austin Powers 3 staat gewoon gelijk aan deel 1 en deel 2, maar het maakt geen zak uit, want het blijft hilarisch. Hoogtepunt het "plassen" (de ontzettende vorkstraal) bij de keuring van Austin (minime) . Ook de deleted scenes waren erg grappig. 4*
Sjan
Het is duidelijk dat het erg belangrijk is dat je deze films met de juiste mensen kijkt. Gisteren weer gezien met mensen die bij deze film in totaal 3 keer lachen...zelf lach ik dan ook al minder snel om de grappen. Ik vind trouwens die Beyoncé ontzettend irritant acteren en absoluut niet grappig (vond ik bij de eerste kijkbeurt al, maar deze keer was ze nog slechter).
visje1991
Leuke film
Echt Geinig
vooral da stukje met <b>Britney</b>
gandalf
Ik vond de grap met de moedervlek/puist op het gezicht van de spion het beste. Dat inzoomen: geweldig!!

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Minority Report
Sciencefiction / Thriller, 2002

Escape from Sobibor
Drama / Oorlog, 1987
saving the worldonderzeeërbroer of zus relatieclonespionhelikoptergoudsubmachine gunasteroidundercoverbelgiumjourney in the pastnederlandscar journeynachtclublasersumo ringer family historytijdreizenclowning overweight manconciliation parodiejames bond spoofautoduringcreditsstingerabsurde humor