• 9.375.149 stemmen

Austin Powers in Goldmember (2002)

Komedie / Actie | 94 minuten

Genre: Komedie / Actie

Geregisseerd door: Jay Roach

Met onder meer: Mike Myers, Beyoncé Knowles en Michael Caine

Gesproken taal: Engels, Japans, Duits en Frans

Releasedatum: 29 augustus 2002

Plot Austin Powers in Goldmember

"He's still evil... He's still deadly... and he's still surrounded by frickin' idiots!"

Dr. Evil en Mini-Me zijn ontsnapt uit hun gevangenis, om vervolgens samen met de slechte Goldmember een plan voor wereldheerschappij te verzinnen. Dit plan bestaat uit flink wat tijdreizen, en het kidnappen van de spion Nigel Powers, de vader van geheim agent Austin Powers. Terwijl Austin Dr. Evil, Mini-Me en Goldmember door de tijd achterna reist stopt hij in 1975. Hier krijgt hij hulp van een oude vriendin, detective Foxy Cleopatra.

Austin Powers / Dr. Evil / Goldmember / Fat Bastard

Nigel Powers

Number Three

Dixie Normous

avatar van gotti

Yeah baby yeah de 19 e in de sneak (in doetinchem dan)

De openingsscene was HILARISCH, echt heel erg leuk! De hele sfeer van de film is gewoon gezellig en lekker brainless. ****

avatar van neo

neo

zag net een coole,korte clip waarin dr.evil,mini m en bajesklanten samen een jay z nummer zingen.:)

avatar van Flexje

Flexje

gesneaked. toffe film, best te omschrijven als super melig, voor sommige iets tè misschien.

avatar van Flexje

Flexje

en ik vond het helemaal niet erg dat beyonce erin meespeelt, ok acteren kan ze niet maar wat een lichaam! *kwijl*

avatar van mazdalfa

mazdalfa

Gisteravond in de sneak. Geweldige intro, daarna meligheid troef. Heel erg op de amerikaanse markt gericht. Veel (woord)grappen gaan daardoor verloren.

Tip: wachten tot 'ie in de videotheek ligt, huren voor een regenachtige zondagmiddag, om 11.00 uur beginnen met een champagne-ontbijt, spoel dat weg met een stevige dosis wodka en neem nog een stoot whiskey voordat je 'm aanzet....zo kan het best een aardige film zijn.

avatar van IamBernie

IamBernie

Gister gezien, en heb zeker goed gelachen.

Voor de korte scenes van de bekende sterren (zie gerwinf) is hij al het kijken waard. En de rest is gewoon zoals je van Austin Powers kan verwachten.

avatar van daan

daan

Vond m heel erg grappig, de openingsscene was inderdaad erg goed (Austin Pussy), verder weer veel leuk comebacks van grappen uit de 1e twee delen. Ik vond m zelf trouwens beter dan 2.

avatar van Doron

Doron

Deze films is standaard 5*

avatar van GerwinF

GerwinF

Erg grappige film, alleen deel 1 & 2 vondt ik persoonlijk beter. Ik ergerde me alleen aan de 'niet grappige' hollandse goldmember. Mini-me steelt daarintegen weer de show!

avatar van Jordy

Jordy

zelfde leuke onzin weer als in de voorgaande delen

avatar van EmDee

EmDee

Haha, die onderzeeër: It's long, hard and full of seamen.

avatar van sydney

sydney

Deze film was weer heerlijk om naar te kijken. Bijna alles was grappig, het intro (ik zal niets verklappen), Fat bastard, Mini Me enz. Het enige wat niet zo goed was bedacht, was Mr. Goldmember de Nederlander. Maar ja, als dat het enige is. 3,5 ster.

avatar van Phooze

Phooze

Ach ja, niet helemaal mijn soort film, maar toch echt wel gelachen. 3 en een halve ster van mij.

avatar van gotti

Is ie wel de moeite waard voor de bios?

avatar van lindastuurman

lindastuurman

avatar van lindastuurman

lindastuurman

Voor mij precies hetzelfde. De eerste 5 minuten zijn gewoonweg hilarisch. Daarna is het allemaal wel leuk, maar omdat het begin zo goed is, valt de rest een beetje in het niets. Dr. Evil was idd erg leuk, maar aan die Dutch guy heb ik echt een hekel. Hij had totaal geen Nederlands accent -)

More of the same. Ik vond dit de minste van de drie. Het personage Goldmember was niet grappig en veel gerecycelde grappen uit de vorige delen. Ik kon wel weer lachen om Dr.Evil, zijn scenes waren absoluut het hoogtepunt van de film.

avatar van EmDee

EmDee

Dr Evil was idd grappig, maar het hoogtepunt was voor mij de eerste 5 minuten.

avatar van Ericinho

Ericinho

een van de weinige films waar de cameo's het hoogtepunt waren. Grappig bij tijd en wijlen, maar qua niveau en humor aanzienlijk minder dan de eerste twee delen.

avatar van BS

BS

ja,die opening is idd erg goed!

Daarna hebben ze de leuke dingen uit deel 2 hergebruikt en er een verhaal omheen gemaakt met een ander eind.

Niet echt grappig en die Goldmember vond ik maar irritant.Dr. Evil en Mini-Me zijn leuk maar een beetje in herhaling.

De dialoog komt soms niet echt over, en soms issie erg goed.

Beetje wisselende film dus.

Mocht je de andere 2 helemaal te gek vinden,deze niet missen.Zat je bij deel 2 al een beetje raar te kijken, is dit leuk als je gedronken hebt.

Zat aan 2 sterren te denken,maar als je zo'n opening kunt maken en een apar1t eind kunt verzinnen,krijg je van mij er een streepje bij - 2,5 ster dus.

avatar van Mirandak

Mirandak

Gisterenavond in Hulst naar toegeweest. Het begon al goed om 21:10 zat ik nog alleen in de zaal (film begint om 21:15). Op het laatste moment kwamen er dan nog 2 mensen bij. Over de film. Ik heb me hier prima bij vermaakt (voorzien van een grote beker fris en de nodige popcorn), jammer dat ze met het accent van goldmember de plank behoorlijk misslaan.

avatar van Mindflight

Mindflight

o behave...

avatar van NERD

NERD

GEWELDIG!!!

Had er enigszins rekening meegehouden dat de film minder kon zijn dan de eerste 2, maar totaal onterecht. Beter dan 1, en even goed als 2 maar wel anders.

4,5 sterren. Echt precies mijn soort humor

avatar van Doron

Doron

Zaterdag gezien in Pathe Arena en hij was echt zo tof de hele film zat ik te lachen wat een topper is bij alle films zijn de schaduwspellen, nu heeft Mike Myers gezegd dat er geen vierde zou uitkomen maar ik denk van wel omdat Dr. Evil's zoon Scott nog leefd en hij zei dat hij wraak zal nemen net zo'n geval bij Spiderman The Movie (spoiler van andere film weggeknipt - Jordy) nou we zien wel maar hij wel een toppen een 5!

avatar van Yak

Yak

Zaterdag .. t/m .. een 5!

Holy crap! Enthousiasme vooruit, maar in het geheel geen zinnen beginnen of eindigen gaat een beetje ver.

avatar van Bwen

Bwen

Ja inderdaad, heerlijke onzin film. Heb wederom vreselijk gelachen! Ik deel ook de meningen van de anderen over Goldmember, heel irritant! Maar waarom verwarren die Amerikanen ons toch altijd met de Duitsers? Hoor Goldmember toch een paar keer "scheisse" zeggen. Maar het mag de pret niet drukken, heb vooral genoten van de schaduwscene.

avatar van Goodfella

Goodfella

Vermakelijk, maar het is nu wat teveel uitgemolken. Op een paar geniale momenten na wordt het nooit ècht grappig en waar deel 1 en 2 bijna constant hilarisch waren valt deze film gewoon wat teveel in herhaling. (door een geweldige vorm van zelfspot zou je dat de film bijna weer vergeven, maar goed... )

avatar van Bwen

Bwen

Sorry ff verlaagd, hoorde niet in het rijtje 4,5 thuis.

avatar van alexdaalex

alexdaalex

Zoooooooooooooooon leuke film. Yeah baby, YEAH!!! Do i make you horney baby, do i, do i???