• 9.375.897 stemmen

Met onder meer: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito en Emma Thompson

Releasedatum: 22 december 1994

Plot Junior

"Nothing is inconceivable."

Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) en Larry Arbogast (Danny DeVito) werken aan een nieuw medicijn dat er voor moet zorgen dat de kans op een miskraam bij vrouwen kleiner wordt. Wanneer de financiering voor het onderzoek wordt ingetrokken en experimenten op mensen hen verboden wordt, besluiten ze het medicijn te testen door Alex zwanger te maken. Hij raakt echter zeer gehecht aan zijn ongeboren baby.

avatar van andolini

andolini

Ach, kijk naar 't plaatje en je weet genoeg. 2*

avatar van Ramon K

Ramon K

En wat moesten we toch allemaal lachen om Arnie en zijn dikke buik!!!! NOT!!!!! 1 bevallige ster voor dit prul.

avatar van Jildou

Jildou

Wel aardig bedacht (het verhaal), maar ontzettend slecht uitgewerkt...

0,5 ster

slecht

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Een keer op TV gezien. Wat een wanproduct zeg; wanneer kapt die spierbundel nou eens met 'acteren'?

avatar van maximus

maximus

heb niks nuttig`s over deze film te zeggen

Sjan

Ik heb drie dagen onafgebroken zitten kotsen en schijten na het zien van dit wangedrocht. Dat moet toch genoeg zeggen...

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

dat is inderdaad wel indrukwekkend

Sjan

HAHA, Tony ik mag je wel, jij reageert tenminste normaal op mijn berichten

avatar van FisherKing

FisherKing

Zal Tony's vriendin niet blij mee zijn

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Dat snap ik, Sjan is namelijk een man met een nogal ongelukkig gekozen bijnaam.

Sjan

Oh boordappel, die je die niet bij FisherKing tssssssssssssssssssss

avatar van BoordAppel

BoordAppel

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Het concept van deze film is wel leuk bedacht maar Arnold in dit soort films is toch wel een zwaar risico. Hij past hier gewoon niet in , de film is ook niet echt grappig. Soms heeft hij wel wat grappige momenten maar dat kan de film niet redden. Al is de chemistry tussen Arnold en Devito wel leuk. 2*

avatar van Chrizzlle

Chrizzlle

Nothing is Inconceivable...

Dat is de keuze voor Arnold Schwarzenegger wel, kom op; hadden ze niet een echte komiek kunnen casten?

avatar van roda

roda

onderhoudende komedie. 3*

avatar van eerdekes

eerdekes

Aaja, bij het overlopen van de flop-100 merkte ik op dat ik deze film ook al had gezien.

herinner me er toch niet zo veel van dus geef maar 'n voldoende ( 2.5* )

avatar van Eraser

Eraser

Wel erg overdreven dat deze film in de flop 100 staat zo slecht is deze toch niet?

Ik vind het wel een leuke film 3*.

Maarja dat zal wel komen omdat ik Arnie fan ben

avatar van djelle

djelle

De film had wel zijn grappige momenten, en het was een leuk idee, maar op de één of andere manier klikte het niet. Het was niet altijd even genietbaar. Schwarzenegger in zo'n rol plaatsen, dat vloekte toch een beetje met zijn algemene gewoonte en uitstraling. Ik heb hem nooit gemogen in komedies. Het kwam ook allemaal zo'n beetje routineus en cliché over, en de voorspelbaarheid was ook enorm. Het was wél grappig om zo'n stoere spierbundel met een zwangere buik en bijhorende gevolgen te zien, maar dit is dan ook bijna het enige pluspunt, en op den duur was de lol eraf. (Arnie was niet echt overtuigend ook natuurlijk)

Persoonlijk zou ik hem ook niet in de flop 100 plaatsen, maar deze komedie balanceert voor mij tussen ongenietbaar en randje middelmaat. (2)

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

Dit is voor mij echt een van de slechtste film ever, oke het niet altijd realistiesch te zijn maar dit, een kerel die zwanger wordt. arnie ga gewoon knalharde aktie films als commando of terminator maken, die zijn nog goed in hun soort. maar ga in godsnaam nooit geen komische films meer maken. kindergarden kop is nauwelijks beter als deze bagger.

avatar van mikey

mikey

Niet de slechtste maar wel een hele foute!Soms kan je per ongeluk wel lachen om arnies zwangerschap. maar meestal is het allemaal nerveus en irritant. 1.5

avatar van nuf

nuf

dieptepunt voor devito en arnold.

avatar van J.Bell

J.Bell

Deze keek ik ook voor het eerst in de bios, ik vond hem toen wel leuk, maar ik was toen ook een stuk jonger, nu ik hem weer es heb gekeken, valt hij me wat af.

2,5 * voor de zeer nep uitziende buik.

avatar van KnarfKenobi

KnarfKenobi

Vermakelijk, met een paar goede grappen. Meer niet. 2,5*

avatar van KnarfKenobi

KnarfKenobi

correctie: 2*

avatar van XfofaXX

XfofaXX

Heerlijke film Echt om van te smullen en genieten.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Waarom staat deze in vredesnaam in de flop 250?? Hartstikke leuke film, en Arnold S doet het prima, en hele leuke rollen erbij van Emma Thompson en Danny de Vito! Lachen!

avatar van otherfool

otherfool

Schwarzenegger en DeVito doen hun bevruchtingsgrapjes van Twins nog eens dunnetjes over in deze bijzonder lauwe film, waarin goede grappen ver te zoeken zijn. Blijkbaar dachten de makers dat een zwangere Arnie genoeg zou zijn voor een grappige film... nou, niet dus.

1,5*.

avatar van metaledje