Genre: Avontuur / Komedie
Gesproken taal: Engels en Hindi
Releasedatum: 19 augustus 2004
Plot Harold & Kumar Go to White Castle
"Fast Food. High Times."
Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.
Harold Lee
Cole
Dr. Willoughby
J.D.
jeroencafeine
Heb me echt kapot gelachen tijdens deze film. Hij sloeg helemaal nergens op maar dat was juist t leuke eraan:P
Shinobi
Wel een aardige film om te zien en er zitten heus wel wat aardige scènes in, maar ik vind dat deze film het helaas net niet heeft.
Ik geef 'm 2, 5 sterren.
Replicant
geniaal.
Dit is gewoon echt humor.
Te droog voor worden.
TIP: kijk niet naar deze film als je 100% nuchter bent
gebruiker_56935
5 sterren komedie. Super humor. Echt lachen gewoon. Vooral om de kleine dingen. Zoals aan de stoel likken in de auto enz. >.
sambal
ik vond hem egt om te lachen
het verhaal slaat inderdaad nergens op
maar je moet gewoon op te humor letten die er in zit je lacht je dood
e8212
Echt een top film. Ik heb hem echt vaak achter elkaar gezien deze, toen ik hem het eerste x bekeek. Omg, zelfs de aller voorspelbaarste grappen zijn gewoon zo goed. Het is allemaal zo droog. Kan niet wachten tot deel 2 komt. 4 Sterren **
tomthumb
Goeie stoner-movie.De meeste grappen waren minder flauw dan verwacht. Onderweg naar hun einddoel maken ze het nodige mee zodat de film wel z'n vaart behoudt. En dat lekkere wijf is natuurlijk de slagroom op de taart.
Mescaline
Leuke film verstand op 0 en kijken maar!.
Vond deze film nog beter dan verwacht geen moment saai leuke humor op de juiste tijden en goed geacteerd.!
zeker niet de laatste keer dat ik deze film kijk.
4,5 sterren.
onbekend!
Hmm.. ik heb deze film niet gezien maar wil het wel graag.
Is het een beetje american pie?
- 11922 berichten
"Is het een beetje American Pie"...vage opmerking. American Pie met Harold and Kumar naast elkaar leggen is appels met peren vergelijken. Deze film is heel anders. Simpeler, nog meer over-the-top. Maar erg grappig!!
Ja,oke dankje
Weten jullie misschien nog een goeie aanrader
in de stijl van american pie?
Ik vond het een zeer goeie film
Ik vond het een zeer goeie film
!!
Ik vond hem zo goed dat ik hem heb gekocht heb op dvd
voor 12,99 !
Welke afzetter heeft je dat geflikt?!?!
onbekend!
Welke afzetter heeft je dat geflikt?!?!
Euh.. freerecordshop (alles is duurder geworden daar,omdat het bijna sinterklaas is
- 11922 berichten
Schandalig. Voor zo'n minimaal uitgevoerde DVD horen ze niet meer dan 4 euro te vragen.
onbekend!
Geweldig heb hem op dvd voor paar euro gekocht
al 2x gekeken in 2 dagen geweldige humor
kan niet wachten op deel 2
Harold and Kumar Go to Amsterdam; Leaving where they left off in the first one, perennial stoners Harold and Kumar head to Amsterdam so the two of them can engage in more adventures just as Harold pursues his budding romance with Maria
4**
Voor een paar euro??
damn..
Mescaline
Ik heb deze dvd van bol.com
Aanbieding 5 euro.. maar is al weer een tijdje geleden
13 euro is idd veels te veel :S
Jakke0071
Grappig getint , mooi uitgewerkt van begin tot einde.
Duidelijk één van de beste komedies aller tijden.
Tun-89
Super grappige film! Deze, en Dumb & Dumber zijn mijn 2 favoriete
''onzin-komedie's'' want het gaat nou eenmaal nergens over, en er gebeurd tóch zoveel grappigs, ik lach me elke keer dood om die twee droge gasten
Favoriete stukje: Freakshow!
Zeker een 4 voor al die humor! *
Die Hard,Willis
Geweldige film!De humor is top en ik lig ook de gehele film in een deuk.De super grappige scenes vliegen je om de oren.
De cast speelt goed en weet je constant aan het beeld te houden.
geweldige humor4,5*
Blokland
3,27* gemiddeld for this piece of shit?! WAHAHAHAHA!
Die stukjes met Neil Patrick Harris waren wel leuk, geef ik toe.
seth gecko
sympathiek filmpje.
het heeft allemaal bitter weinig om het lijf, maar die flauwe luchtigheid maakt net de charme uit van deze film.
er komen veel grappige situaties op je af die vaak missen, maar waar er veel ook raak scoren en die momenten zijn wel degelijk subliem.
we zullen nooit meer met dezelfde ogen naar Doogie Howser kijken
ook leuk dat Cho en Penn leuke chemistry hebben.
vooral Penn bulkt van het charisma voor een rol als dit.
3.5***
kehuis
Ziek chille stoner movie:D elke gast die chillt moet deze gewoon gezien hebben! whaha wat een relaxte film!
tarentino
deze film slaat egt nergens op:D:D die komt zekr in mijn top 10
Haha ik ga hier niks serieus op zeggen, dat verdient zon film niet.
Ik zeg wel dat als je van flauwe humor houdt, je hier echt helemaal goed zit. Ik heb echt regelmatig zitten lachen om de flauwigheid. Ik kijk ook uit naar het vervolg waar ze mee bezig zijn.
Wat een film
. Het verhaal slaat echt helemaal nergens op, maar wat een lekker verfrissende film is dit dankzij vooral de twee hoofdrolspelers. De chemie tussen beiden is zeer goed en dat aangevuld met een aantal leuke grappen (ook een hoop flauwe) en het enthousiasme van beide hoofdrolspelers maakt het allemaal leuk om naar te kijken.
Ik ben ook wel benieuwd naar het vervolg!

A Very Harold & Kumar 3D Christmas
2011

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
2008

'Harold & Kumar'-schrijvers bevestigen dat vierde film er gaat komen: 'Kwestie van tijd'

South Park: Bigger, Longer & Uncut

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010
broer of zus relatienew jerseyamsterdam, netherlandstriprondritcannabismarihuanapolice chasepot smokingeast asian leadbuddystonerfast foodone nightbuddy comedymunchiescrop circlerich parentscar sirenblood spurting south asian lead