• 9.379.612 stemmen

Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

Avontuur / Komedie | 88 minuten

Gesproken taal: Engels en Hindi

Releasedatum: 19 augustus 2004

Plot Harold & Kumar Go to White Castle

"Fast Food. High Times."

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.

avatar van Royo

Royo

Lijkt me vrij onwaarschijnlijk dat je bent wezen zoeken naar bronnen

Daarom zeg ik ook dat ik iets heb gelezen over de plannen over een vervolg. Maar dat nieuwsbericht dateert alweer van eind 2004.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuke vermakelijke film voor een avondje. verdiend zeker wel 3.0*** sterren bij mij.

avatar van foket

foket

Superfilm. Verstand op nul en kapot lachen!!!! Kan niet wachten tot het vervolg.

avatar van Urbanoetang

Urbanoetang

Heb hem nu al 5x gezien, zeker 1 van m'n favo komedies

5-ster

avatar van Sjorzaa

Sjorzaa

Leuke film met heerlijke humor heb 'm nu al een paar keer gekeken en er komen nog veel meer keren

3.5

avatar van elias

elias

Ik vond dit echt een hele leuke komedie film

Eigenlijk gaat de film nergens over maar dat is juist grappig

En er komt ook echt een 2e deel namelijk: Harold & Kumar Go To Amsterdam

Hij komt uit in 2007 dus nog even wachten

avatar van Joe-K

Joe-K

Van de makers van Dude Where's My Car, kan niet misgaan, dacht ik, en was ook zo! Ik heb me echt helemaal kapot gelachen. Heel erg leuk gespeelt die personages, echt 2 van die stoners net als in DWMC. Vooral die scene met die gozer met die puisten, toen ze in zijn auto zaten en die puist op springen stond was heel erg lachen. Ook die scene toen ze stoned gingen worden met die cheetah was heel erg leuk gedaan. Ik vond DWMC iets beter maar het scheelt zeker niet veel. 4* en ik wacht zeker op Harold & Kumar Go To AMSTERDAM

avatar van Doom

Doom

Harold & Kumar Go to White Castle is een erg flauwe komedie met weinig geslaagde grappen. Personages als Neil Patrick Harris en Freakshow halen het bloed onder je nagels vandaan. De acteerprestaties (op die van John Cho na) zijn afschuwelijk en de "we zijn stoned" houding irriteert mateloos.

Zelfs American Pie bevat meer humor.

avatar van RemiB

RemiB

kan niet wachten op harold & kumar go to amsterdam

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

3 keer raden wat ze daar zullen gaan doen ....

avatar van ToNe

ToNe

Langs de KFC.

avatar van movie*freak

movie*freak

hahah lange tijd niet zo goede komedie gezien sinds american pie movies eigelijk veel gelachen kan niet wachten voor deel 2

avatar van a bronx tale

a bronx tale

heerlijke comedie

*4*

avatar van Marcellus

Marcellus

heb zoveel liefde voor deze film al dik aan 10x gezien

dikke verlangens naar deel 2!

avatar van bioscoopstoelen

bioscoopstoelen

wel leuke film. Het vervolg lijkt me alleen niet zo ontzettend geweldig. Krijg je vast weer zo'n cliche film als bij die 2e van deuce biggalow dat iedereen in nederland alleen maar stoned bij de hoeren zit met klompen aan..

avatar van Misty44

Misty44

Masterlijke film! HEt gaat nergens over maar das juist het mooie eraan! heb em ook al keer of drie gezien en hij blijft zeker vermakelijk.

KOmedie op zijn best! een dikke 4,5.

Wanneer is de release van deel 2 dan? want ze beginnen januari pas met filmen??

avatar van samtari

samtari

Ik vind dit met afstand de leukste komedie die ik gezien heb .

avatar van hel1

hel1

vreselijke film. gezien onderstaande reacties moet ik dan wel een uniek gevoel voor humor hebben, maar deze film kon mij echt niet vermaken.

avatar van silverfaustx

silverfaustx

heb de hele film krom gelegen van het lachen

avatar van DaanRiver

DaanRiver

Doom schreef:

Zelfs American Pie bevat meer humor.

zo duidelijk iemand zonder gevoel voor humor?!

echt een super coole comedy is dit, 5 sterren!!

avatar van Lord Flashheart

Lord Flashheart

Geweldige komedie! Zo ontzettend flauw, maar daardoor ook erg leuk. Je moet de film natuurlijk niet nuchter ergens in je eentje gaan kijken; dan is er niks aan . Maar van mij krijgt ie een dikverdiende 3,5*.

avatar van BlueSword

BlueSword

Lord Flashheart schreef:

zo denk ik er ook over.

avatar van ivg1

ivg1

Geweldige "Stoner" film. Kapot gelachen.

Binnenkort in Amsterdam.

"I am a business hippie"

avatar van my style

my style

vond deze film echt lache! slaat eigenlijk helemaal nergens op maar ze hebben echt geweldige humor! 3,5*

avatar van black_shadow

black_shadow

my style schreef:

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Geheel tegen verwachtingen in dubbel gelegen van het lachen. Een erg fijne film! 4*

avatar van Retard-O-Bot

Retard-O-Bot

Drooge film

avatar van Merel_*

Merel_*

Tijdje terug gezien. Echt een heerlijk droge film! Vooral dat stuk waarin ze 't idee krijgen om op die cheetah te gaan rijden, lachte ik tranen met tuiten!

Een dikke 3,5!

avatar van westkanter

westkanter

Ik heb deze film met un vriend gekeken en we lachten ons dood!! 5 sterren!