• 9.379.461 stemmen

Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

Avontuur / Komedie | 88 minuten

Gesproken taal: Engels en Hindi

Releasedatum: 19 augustus 2004

Plot Harold & Kumar Go to White Castle

"Fast Food. High Times."

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.

avatar van c0sm0

c0sm0

Een van de leukste comedies, zelfs als je m niet stoned kijkt. Vallen me per keer dat ik m kijk nog steeds nieuwe dingen op. Penn en Cho zijn echt geweldig in deze film. Zeer geloofwaardig acteerwerk. De grappen zijn af en toe wat voorspelbaar, maar het verhaal is echt te raar om zelf te bedenken.

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Na hem een paar keer te zien hebben vond ik hem toch al wat minder. hij is ook iets minder goed dan de 2de film. Er zitten wel goede grappige stukken in.

avatar van Marcellus

Marcellus

skipy05 schreef:

hij is ook iets minder goed dan de 2de film.

Echt?

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Leuke film en zoals de meeste zeggen onder invloed van eender wat nog beter.

Verhaal op zich is niet schitterend maar toch grappig.

avatar van TimZor

TimZor

Pas weer gezien deze film blijft zoooo leuk gewoon had een beetje te hoge verwachtingen van twee waardoor die toch een tikje tegenviel. Deel 2 zal het niveau van deze ook nooit halen.

avatar van Beloki

Beloki

Aardige komedie, niet meer dan dat. Hilarische momenten worden afgewisseld met saaie, flauwe stukken. Ik vond hem niet beter dan deel 2.

3*, naar boven afgerond.

B.

avatar van Dirty-Ace

Dirty-Ace

Ik vind deze beter als deel 2.

2 braaf uitzeinde kerels die daadwerkelijk alles doen voor een J en een hamburger.

avatar van Reinoir

Reinoir

Een van de betere comedies die ik ooit gezien heb. Alhoewel ik er niet veel gezien heb, ghehe. Flauwe humor die er bij mij wel ingaat na een paar pilsjes.

Nu viel me trouwens op dat Harold een van de personen in American Beauty is die naar het huis komt kijken die Carolyn probeert te verkopen.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Ik was stoned toen ik een stukje hiervan keek, maar toen gingen we Super Hero movie kijken.

avatar van dave

dave

Als absurd een karaktereigenschap van je is, zal deze komedie erg in de smaak vallen. Het compleet onzinnige verhaal stuitert alle kanten op en lijkt met elke situatie grappig uit de hoek te kunnen komen. Dit is vooral te danken aan het uitstekend dubbelspel van Cho en Penn, oftewel 'Mr. Miyagi' en 'Apu'.

Hoogtepunt moet de hilarische romance tussen Kumar en een grote zak wiet zijn. Hoe verzinnen ze het.

Geen moment verveeld.

Ant

perfecte stoner film!

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Heb me heel erg vermaakt met deze twee gekken. Ook zonder stoned te zijn.

Het einde was geweldig, lag ik in een deuk. Had het helemaal niet zien aankomen.

Zeker de moeite waard om te zien!

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Dis nice:)

House & Flash Forward acteurs:D

Helaas is Ik hou van Holland rond 10 minuten later bezig, anders had ik m dit keer kunnen zien, maar NL kennend word die nog wel 50 keer herhaald in komend jaar.

avatar van Seifer

Seifer

Na 8 minuten al reclame...

Jimenez

hoe heet dat liedje ergens aan het begin van de film, lalala ting tong teng oooo, oooo

tijdens zon feestje in de film

avatar van Joxxah

Joxxah

Waar een gedrocht als "Dude, where's my car" faalt, weten Harold en Kumar er toch nog wat leuks van te maken. Dit voornamelijk door de iets intelligentere etnische grappen.

avatar van Mescaline

Mescaline

Harold & Kumar is echt 1 van de betere comedy films, en een must see voor mensen die van stoner films houden.

Stem blijft staan op 4,5.

avatar van goelian

goelian

berrydrum schreef:

waardeloze kut film sorry hoor wat een stelletje sukkels die 2 vond er echt geen zak aan

Ongelooflijk, Forrest Gump, Inglourious Basterds, Harold and Kumar alle 3 een halve ster geven en een film als Sex Drive of Year One 5 sterren geven?

avatar van synec

synec

Voorspelbaar en echt belachelijkdie cheetah pff haha, en toch geniet ik van zulke films Het is allemaal natuurlijk nog leuker als je zo'n films ziet met vrieden en onder invloed van iets... Verstand op nul en lachen maar, meer moeten deze films niet zijn.

Ja welke score kun je zo'n film nu eigenlijk geven? Eigenlijk stelt deze film niets voor en toch heb ik me vermaakt. Altijd moeilijk om zo'n films een score te geven.

Volgende week deel 2 op 2BE!

avatar van inception

inception

Hahaha wat een film zeg!. Dit gewoon een film waarbij je geen verhaal erachter hoort te zoeken. Dit is geen film waarbij je kritisch moet zijn! De film is daar simpelweg niet voor gemaakt.

avatar van rep_robert

In het stoner genre een absolute topper. Het plot is nauwelijks serieus te noemen, er lopen een shitload aan rare figuren rond, de humor is soms te absurd voor woorden en in tegenstelling tot veel andere stoner komedies zijn de hoofdrolspelers Harold & Kumar erg sympathiek.

Al meerdere malen gezien, kan er geen genoeg van krijgen.

1 van mijn favoriete scenes:

YouTube - Harold and Kumar: Bush Do you have a special bond with this bush? Een film die bomvol grappen zit!

avatar van Queno

Queno

Goede humorfilms maken blijft een vak. Totaal niet-grappig en zelfs zonde van de groene stroom die nodig is voor het laten draaien van de DVD-disc. Twee suffe en oninteressante karakters – een Koreaanse kantoormedewerker en een Indische niksnut – in combinatie met een verhaallijn en humor waar alleen schei- en natuurkundenerds om kunnen grinniken maken dit tot een van de meest treurigste films ooit.

Diarree- en tietengrappen: meer intelligenter is het niet. De neppe luipaard en de – zijn gezicht zit vol met puisten, haha hilarisch, maar niet heus – jezusfreak waren het meest stuitend. Een glimlach op je gezicht? Schaam jou! Kall Penn en John Cho, de twee hoofdrollen, hebben een stuitende stempel op hun cv. Sean William Scott, die meer dan normaal in dit soort randebiele films opduikt, zullen ze wel nooit naar de troon kunnen steken.

avatar van goelian

goelian

Queno, kijk voortaan maar geen komedie films meer

avatar van BBarbie

BBarbie

Onderbroekenlol is aan mij niet besteed.

avatar van LapraS

LapraS

Queno schreef:

Indisch en Indiaas zijn overigens niet hetzelfde, ik denk ik zeg het maar even. Als je met soortgelijk intelligentievermogen films kijkt moet je misschien geen oordeel uitbrengen.

avatar van scorsese

Matige en puberale comedie waarin twee vrienden honger krijgen van het blowen, en vervolgens op zoek gaan naar een White Castle voor hamburgers. Het geheel is nogal fragmentarisch. Soms grappig, maar meestal flauw in de categorie onderbroekhumor. Ook de twee hoofdrolspelers zijn nou niet bepaald goed of grappig.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Niet gedacht dat deze zgn. stoner-movie me zo wist te amuseren. Twee dudes zijn tijdens een lange nacht op weg naar een awesome hamburgertent. Tijdens dit avontuur vinden vele hilarische sketches plaats met volslagen idiote karakters. Mijn favorietste gedeelte was toen die pricks gingen 'extreme kayaken' in die Indische Kwik-e-mart !!!11

avatar van VforVictor

VforVictor

Net weer gekeken, blijft een van de beste komedies van de afgelopen 10 jaar.

avatar van rsca3x

rsca3x

Zonder verwachtingen beginnen kijken, goed gelachen! Kan iemand nog wat films zeggen in deze aard?