• 9.374.577 stemmen

Kung Pow: Enter the Fist (2002)

Actie / Komedie | 81 minuten

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Steve Oedekerk

Met onder meer: Steve Oedekerk en Tad Horino

Plot Kung Pow: Enter the Fist

"If you've got an ass...he'll kick it!"

De film volgt The Chosen One die op wraak uit is voor de dood op zijn ouders. Verantwoordelijke hiervoor is de slechte en onverwoestbare kung fu legende Master Pain.

The Chosen One

Master Pain (Betty) (archiefmateriaal)

Young Master Pain

Ling (archiefmateriaal)

Dying Ling

Wimp Lo (archiefmateriaal)

Master Tang (archiefmateriaal)

Tonguey (credit only)

avatar van Hacate

Hacate

Dit is comedy, dit is grappig, dit is kramp van het lachen. De foute stemmen, de stupide Betty, de ouwe beelden voor de grap fout aan elkaar gemonteerd. Helemaal geweldig! 4,5*

*p.s aan allemaal voor deze film heb je totaal geen bier of wat dan ook nodig, dit is gewoon sowieso al komisch*

avatar van Werwolf

Werwolf

Echt heel erg flauw deze film. Enige lachstuk, wat ik dan wel weer echt hilarisch vond:

"That's a lot of nuts"

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond de film wel maf en nogal saai op het begin, daarna werd het leuker. hij had veel humor. ik vond deze film opzich niet zo goed

2,5 sterren

avatar van Lavigne

Lavigne

de film zelf was flut... het begin vond ik helemaal niks aan maar opzich werd ie wel grappig... ik vond vooral het stuk grappig van:

muschito, burito (ofzoiet) dat die hele tafel dat meezong

avatar van FillumGek

FillumGek

Dit is typisch zo'n film die je in een vriendenkring draait. Biertje erbij, snackje erbij, film aan en een gegarandeerd succes. De film was bij vlagen grappig en heb dan ook vrijwel continu in een deuk gelegen.

Helaas keek ik hem een paar dagen later een 2e keer en toen was hij duidelijk minder. Maar toch nog aardig.

avatar van somebody

somebody

hele leuke film vind ik vooral die betty met de ijzeren klauw ik heb me prima vermaakt 3,0 sterren

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

ben het helemaal eens met 'somebody'.

Kung Pow is een film die je helemaal geweldig vind als je van "Droge"(onzin) humor houd.

Ik zelf houd daar persoonlijk van! en ik kan die film keer op keer kijken zonder er verveeld van te raken!

avatar van JustOneDude

JustOneDude

Van deze film hou je of je haat het. Ik kies dan toch voor het eerste.

Film met weinig inhoud maar daar gaat het uiteindelijk in deze film ook niet om.

3 *

avatar van LuCos

LuCos

Grappige film, een beetje flauw,flauw grapjes, die goed zijn uitgevoerd. Ik bedoel hiermee dat Epic Movie ook flauw flauw grapjes had maar dat kwam er niet goed uit. Dit is een ander soort humor dan Scary Movie maar toch flauw en droog.

Ik heb vooral gelachen (ik heb niet de hele film gezien, maar ongeveer iets na de helft) met het flauwe na synchronisatie (met name de hond die blaft)

avatar van go_gol

go_gol

Ontzettende leuke film. Van welke film(s) is/zijn de scenes gejat?

Ik heb vaak van humor gehoord, maar dt is echte HUMOR

Kijken dus ..

avatar van acsaczy

acsaczy

Ik heb hem 2 keer gezien en beide keren moest ik de kamer verlaten met buikpijn en tranen in mijn ogen van het lachen: waar hij over gaat? geen idee meer, maar grappig is hij zeker wel! Goede humor. Ik weet mensen die hem niet konden waarderen, maar die snapten het ook niet.. je moet de film gewoon totaal niet serieus nemen!

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Wat een melige film!!!

Pak je spacecake of joint er maar bij anders zit je em niet uit ws

Wel goed gemaakt (Oude kungfu film met nieuwe beelden in elkaar geknipt/geplakt.)

leuk gedaan 3 sterren

I'M EVIL!!!!!!!............

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

acsaczy schreef:

Ik had bijna hetzelfde.

Verschrikkelijk leuke comedy....zo flauw als `t maar kan.

Maar pure humor.

Hier mag ik wel over.

Lache.......!!!!

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1915 stemmen

Wat een belachelijke film is !

Snap niet dat je hier ook maar 1 keer kan met lachen.

avatar van syno

syno

O My God!!! Ik dacht dat dit veel spectaculairder was, iets in de aard van Kungfu Hustle. Maar god nee, het was nog veel te dom....kheb 58 minuten gezien, en dan heb ik gewoon men tv verzet.

Het is een wonder dat ik nog 58 minuten heb kunnen vechten om naar die film te kijken. Ik heb nog NOOIT zo'n stomme film gezien, eerlijk waar.

avatar van DrOMFG

DrOMFG

Dit is een awesome film die je moet zien als je humor hebt. iedereen die dit een anus film vind. zal dood gaan in een vuur

avatar van nicobroeder

nicobroeder

Screamolicious schreef:

Helemaal mee eens, je moet geen goede film verwachten maar gewoon geweldig onzinnige humor xD

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Wel een grappige film. "Samen met wat vrienden, biertje drbij en lekker lachen" is nog niet gezegd op deze sub-pagina.

avatar van Gitarist187

Gitarist187

grappige film maar echt te langdradig

khad et na een half uur wel een beetje gezien, (wel afgekeken)

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Hoogtepunt uit de film is het chinese vrouwtje met haar pieppiep graaaaawr.

Voor de rest heb ik 2 keer meer kunnen lachen, en dat zegt wat

Moet zeggen, het idee is wel origineel en leuk gedaan, de mini making of op het einde was ook wel leuk om te zien.

avatar van komerad

komerad

Onzin ten top, geen onderbroeken lol. lekker brullen met de onzozele details.

avatar van Tabossi

Tabossi

Net een lange Mastermovie.. Zat halverwege de film, bij de scene waarbij die piepiepiepvrouw tegen die grommende/kreunende kerel staat echt te denken: waar de fuck zit ik naar te kijken en ik schoot in de slappe lach. Errrrg droog, errrrg slecht maar daarom eigenlijk veel grappiger dan veel andere komedies.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

geniaal.

avatar van ElBerto

ElBerto

Deze film is het geniaalste wat ik in mijn leven ooit a gezien heb.

avatar van AHWA

AHWA

Hier kan ik heel kort over zijn. Absoluut een van de meest stompzinnige films die ik ooit gezien heb. Geen enkele leuke grap gezien en die scene met de koe was wel het absolute dieptepunt.

avatar van Tommeh

Tommeh

Master Betty: Nyah. Haha. It is EVIL, it is so EVIL. It is a bad, bad plan, which will hurt many... people... who are good. I think it's great that it's so bad.

avatar van Maaltje

Maaltje

Ze hebben het hartstikke leuk aangepakt, en stiekem best knap dat ze vlekkeloos extra acteurs in de oude film hebben geplakt. En idd, net een lange Mastermovie. Maar de koe was wel jammer ja.

avatar van Theunissen

Hier moet je van houden. Ik hield er dus totaal niet van. De humor is zo belachelijk (duel met koe), melig, onnozel en niet grappig dat ik het na 10 minuten eigenlijk wel gezien had met deze film. Met veel pijn en moeite heb ik het daarna nog ongveer 30 minuten volgehouden maar daarna kon ik het niet meer volhouden en ben ik driftig gaan vooruit spoelen.

Ik heb deze film destijds op Film 1 gezien (ik meen in 2004). Maar het was eens en daarna nooit meer. Aan zulke onzin begin ik nooit meer, echt zonde van de tijd.