• 9.374.183 stemmen

Kung Pow: Enter the Fist (2002)

Actie / Komedie | 81 minuten

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Steve Oedekerk

Met onder meer: Steve Oedekerk en Tad Horino

Plot Kung Pow: Enter the Fist

"If you've got an ass...he'll kick it!"

De film volgt The Chosen One die op wraak uit is voor de dood op zijn ouders. Verantwoordelijke hiervoor is de slechte en onverwoestbare kung fu legende Master Pain.

The Chosen One

Master Pain (Betty) (archiefmateriaal)

Young Master Pain

Ling (archiefmateriaal)

Dying Ling

Wimp Lo (archiefmateriaal)

Master Tang (archiefmateriaal)

Tonguey (credit only)

Wat een trieste bedoening. Leuk om samen met een paar vrienden eens uit te proberen, waarbij je waarschijnlijk één of ander "you had to be there" moment kan creeëren, maar om daar nu 80 minuten naar te liggen staren ? Treurige zaak

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Een film die heel erg veel subtiele grappen heeft, vooral met het nasynchroniseren van die gasten, en die hond die blaft en dan pas zijn bek open doet (oftewel asynchroon lopend geluid).

Helaas wordt dat allemaal teniet gedaan door teveel domme grappen, vooral met die tong. Pff...

avatar van FillumGek

FillumGek

Dit is typisch zo'n film die je in een vriendenkring draait. Biertje erbij, snackje erbij, film aan en een gegarandeerd succes. De film was bij vlagen grappig en heb dan ook vrijwel continu in een deuk gelegen.

Helaas keek ik hem een paar dagen later een 2e keer en toen was hij duidelijk minder. Maar toch nog aardig.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Wel een grappige film. "Samen met wat vrienden, biertje drbij en lekker lachen" is nog niet gezegd op deze sub-pagina.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

geniaal.

avatar van ElBerto

ElBerto

Deze film is het geniaalste wat ik in mijn leven ooit a gezien heb.

avatar van Theunissen

Hier moet je van houden. Ik hield er dus totaal niet van. De humor is zo belachelijk (duel met koe), melig, onnozel en niet grappig dat ik het na 10 minuten eigenlijk wel gezien had met deze film. Met veel pijn en moeite heb ik het daarna nog ongveer 30 minuten volgehouden maar daarna kon ik het niet meer volhouden en ben ik driftig gaan vooruit spoelen.

Ik heb deze film destijds op Film 1 gezien (ik meen in 2004). Maar het was eens en daarna nooit meer. Aan zulke onzin begin ik nooit meer, echt zonde van de tijd.

avatar van Beloki

Beloki

Wat een koningfilm.

Prachtige parodie. De slecht nagesynchroniseerde hond, de verkeerd gemonteerde flashback en de THATS A LOT OF NUTS zijn toch wel de beste momenten.

Gewoon geen seconde verveeld. Op een gegeven moment zit je gewoon in een grote lachbui waar je niet meer uitkomt.

B.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Mja, niet wat ik had verwacht, maar eigenlijk toch nog wel leuk.

Had meer iets in de richting van kung fu hustle verwacht maar dit is echt een niveau lager. Maar ik hou daar wel van, het slaat werkelijk nergens op en kwalitatief zie je ze zelden slechter maar juist door die slappe bedoelingen lig je af en toe toch dubbel.

Als je dit met wat vrienden kijkt met heel wat bier op, lig je absoluut dubbel om de meest stompzinnige humor die ik tot nu toe ben tegengekomen (Ja, erger dan een disaster movie e.d )

avatar van dave

dave

Met vrienden en een aardige hoeveelheid bier komt deze film als een mokerslag aan. Je kunt niet ophouden met lachen, alles is geweldig en de top 10 notering lijkt niet veraf.

Helaas blijkt van dit alles de volgende morgen niets meer te kloppen en trekt de wazige bulderlachsfeer snel weg. Sommige grollen zijn wel min of meer geslaagd, maar over het algemeen is het vooral een enorm slecht gemaakte komedie, die veel meer dan mij lief is parodieert.

1,00 (1,25)

avatar van stinissen

Speciale humor...... Nee dit soort films zijn niet voor mijn besteed, superflauw en niet mijn humor.

Ik denk dat je van zulke films moet houden of haten voor mezelf het laatste.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

toppunt van meligheid.

soms absurd,soms tenenkromend slecht.

en na een half uur,is de lol er wel een beetje van af.

er staat hier bij de film info 80 min,maar hij duurd bijna een half uur.

als ze het in een uur konden "samenvatten" was ruim voldoende.

in het genre parody is dit wel uitzonderlijk.ik heb zo'n parodie bijna niet/nooit gezien.

soms dus origineel.maar de meligheid is iets te veel van het goede.

goede 2,5 ster.