• 9.379.007 stemmen

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 8 juli 2004

Plot Mean Girls

"Watch your back."

Cady Heron wordt opgenomen bij de populairste meiden, de Plastics, van haar nieuwe school waar ze, na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond, naar toe gaat. Totdat ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de leidster van het groepje, Regina George. Regina papt het, terwijl ze zegt een goed woordje te doen voor Cady, weer aan met Aaron en kust hem voor haar ogen. Dan besluit Cady samen met outlaw Janis en homo Damian Regina het leven zuur te maken.

avatar van KaniBiatch

KaniBiatch

Leuke film...toen ik hem eenmaal had gezien heb ik hem ook gelijk gekocht. Regina George wordt erg goed neergezet en je hebt ook echt een hekel aan haar en haar zogenaamde ´plastics' ook de rollen van Damien en Janes worden goed en leuk uitgevoerd. Een heerlijke film die er wel goed vanaf komt in vergelijking met ander Girl Movies:P

avatar van Veruca

Veruca

Dit is één van de films die ik meerdere keren achter elkaar kan zien, is het niet dat het einde wat slap is, maar het midden is geweldig.

Daarbij zeer goed acteer prestaties, zeker van Amanda Seyfried, die haar rol zo goed vertolkt dat ik nog steeds denk dat ze zo dom is.

Rachel McAdams doet het goed als de smerige bitch, en Damian is ook briljant.

Kortom een 4.5* omdat het einde zo slap is.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

niet top maar wel leuk om eens te kijken... een 3

avatar van The Oceanic Six

Lekkere wegkijker met een lekkere Lindsay. De film wilt nergens in uitblinken, wilt gewoon vermakelijk zijn zoals veel highschoolfilms willen zijn en dat lukt best. Voorspelbaar verhaal dat te verwaarlozen valt maar de prettige uitwerking en de prima rol van Lohan maken er voor mij een leuke wegkijker van. Ik heb een zwak voor dat meisje, vind het erg jammer dat ze een tijd terug zo is weggezakt op prive en filmgebied.

Anyway, 3,5* voor MG.

avatar van Wassup !

Wassup !

Mean Girls, tegen al mijn verwachtingen in was het toch een grappige film. Lindsay Lohan speelde erg goed en het verhaal was ook best goed. Oké, een beetje voorspelbaar allemaal, maar het verhaal paste perfect in Mean Girls. Ik had geen al te hoge verwachtingen voor deze film, toch wist ik de film te appreciëren, goede film!

Cijfer: 3,0*!

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Leuke film waarbij je niet moet nadenken.. sommige momenten waren wel iets te flauw voor mij. In dat genre vind ik 'Clueless' wel beter. 3*

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Erg leuke film, maar wel een film die het moet hebben van één grote ster wat mij betreft. Rachel McAdams is geweldig en walst over de rest van de cast heen naar mijn mening. Ik vond haar al geweldig, maar in deze film (waar ze een totaal andere rol speelt dan dat ik van haar gewend ben) is ze echt super. McAdams overklast Lohan in ieder geval en niet zo'n beetje ook. Lacey Chabert zag er trouwens ook heerlijk uit in deze film, maar ook Amanda Seyfried heeft wel iets vind ik. Nou jah, zo zijn de vier hoofdrolspeelsters in ieder geval allemaal lekkere wijven met als grote uitschieter Rachel McAdams.

Het verhaal is niet al te best en deze kent een aantal erg slappe momenten wat mij betreft. Zo is het al met al toch behoorlijk voorspelbaar en je ziet dan het einde ook al van ver af aan komen. Moet toegeven dat deze film bijzonder goed wegkeek en een aantal zeer hilarische scenes kent. De scenes bij de kerstoptredens zijn geweldig. Het moment dat die gast een radio tegen zijn hoofd geschopt krijgt is erg leuk, maar het optreden met het nummer ''Beautiful'' is toch wel gigantisch. Ik heb echt krom gelegen toen die gast die schoen tegen zijn hoofd kreeg, prachtig!

Ondanks het matige verhaal, niet altijd al te beste acteerprestaties en de duidelijk aanwezige voorspelbaarheid is dit zeker een geinige film wat mij betreft. De mooie meiden, leuke scheuten humor en goed wegkijkgehalte geven deze film een verdiende voldoende voor mij!

* * *

avatar van lovelymariaa

lovelymariaa

Echt een topfilm!

De beste meidenfilm ooit gemaakt

en geweldige acteerprestaties!

Ja lindsay lohan is niet bepaald mijn favoriet, maar hierin vond ik dr nog wel te doen.

Echt een leuke film, zelfs na 5 keer kijken.

avatar van Esther_ke

Esther_ke

Leuke, grappige meidenfilm met goed acteerwerk door Lohan.

Ik vind het wel jammer dat het op het einde ineens allemaal zo snel goed komt.

avatar van missl

missl

deze film is echt hilarisch

met als hoogtepunt die blonde/domme vriendin van cady

avatar van katie morosky

katie morosky

Goede tienerkomedie, echt grappig maar in tegenstelling tot de meesten hier vond ik Lindsay Lohan niet echt overtuigend, vrij vlak eerder. De personages rondom haar vond ik daarentegen wel schitterend. Vooral dat oerdomme meisje en die krampachtige hippe moeder werkten op m'n lachspieren. Alleen jammer van de (typisch voor het genre) best te missen meligheid, daarom net geen 3,5.

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

dit is wel precies hoe het eraan toegaat

alleen niet op zo'n overduidelijke manier, maar er zit waarheid in.

4.5

avatar van Candicee

Candicee

Leuke film:D Bij sommige delen ging ik echt helemaal stuk xD Zoals die talentenshow, en dat blonde meisje die zo waanzinnig slim was *kuchkuch* En die gevechten alsof ze in afrika waren xD 4*

avatar van L*AFilms

L*AFilms

Een erg leuke film.

Dit is tot nu toe de enige film van Lindsay Lohan die ik echt leuk vind.

De Plastics worden goed gespeeld. Ook de andere vrienden van Cady worden goed gespeeld.

Deze film kan je wel 10 keer zien en hij blijft leuk!

avatar van Ilhem_

Ilhem_

Mijn vriendinnen vonden het echt een geweldige film. Nou ik vond hem wel mee vallen. Wel leuk om te zien, maar niet van WAUW!!

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Niet mijn ding, maar Lizzy Caplan acteert goed in deze film. Vandaar alsnog een:

avatar van Kim008

Kim008

Eén van mijn favoriete chick-flick movies!

avatar van Lynda

Lynda

Leuke film

avatar van Hypno

Hypno

Wat een kutfilm heb me echt mateloos geiriteerd aan dat oppervlakkige kutgedrag van die bitches echt om te kotsen

avatar van a-rdaa

a-rdaa

leuke film vooral een meisjesfilm zou ik zeggen

3.5 *

avatar van Katharina

Katharina

Hypno schreef:

tja...in dit genre is dat niet eens zo heel raar raarder is wat jij in dit genre doe!

opzich wel leuke film

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Wel een grappige barbie film xD

avatar van Michou

Michou

Erg leuke film! Vaak zijn die 'meisjesfilms' een beetje slap, maar dit is toch een van de betere. De 4 hoofdrolspeelsters vond ik alle 4 erg goed spelen. 3,5*

avatar van AGE-411

AGE-411

They are really mean .... and hot

avatar van *Joly*

*Joly*

Hele leuke film!! Ik hoorde in een interview, dat Lindsay Lohan eigenlijk dolgraag Regina George wilde spelen...

*4.5

avatar van creditcard

creditcard

Leuke film! wel voorspelbaar, maar toch vind ik hem heel leuk.

*4,5

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Janis Ian is mijn 2.5* waard.

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Dit is mijn guilty pleasure....

avatar van notorious_kim

notorious_kim

de Lindsay Lohan films zijn meestal aan de zwakke kant, en ook deze is niet anders.

leuke film ook lindsey speelde weer leuk vind haar toch altijd wel hartstikke goed en een leuke meid