Mean Girls (2004)
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot Mean Girls
"Watch your back."
Cady Heron wordt opgenomen bij de populairste meiden, de Plastics, van haar nieuwe school waar ze, na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond, naar toe gaat. Totdat ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de leidster van het groepje, Regina George. Regina papt het, terwijl ze zegt een goed woordje te doen voor Cady, weer aan met Aaron en kust hem voor haar ogen. Dan besluit Cady samen met outlaw Janis en homo Damian Regina het leven zuur te maken.
- Trailer (YouTube)
- Queen Bees & Wannabees (BoekMeter)
- Kijk op Videoland
Ms. Norbury
Mr. Duvall
xrock_girlx
kei goeie film!!!
en karen was een domme kip!! niet in het echt hoor maar goed gespeeld!!
en de bitchy rol van regina ja die was ook goed!!
en gretchin met fetch dat woordje gebruik ik nu ook soms!!!
en caddy die speelde haar rol ook super!!!
eigenlijk iedereen was heel goed en zeker ook damien en janis!!!
XXX
loves_horror
Leuke film, grappige momenten en aardig gespeeld door de plastics.
LisetteR
Gister voor het eerst gezien. Ik ben niet zo van de Lindsay Lohan films, maar deze was echt heel erg grappig. En ik moet toegeven, Lohan heeft wel talent. Jammer alleen dat ze zich altijd als zo'n doos gedraagt. Ach ja...
Rachel McAdams en Amanda Seyfried zijn eigenlijk de redenen dat ik deze film toch heb gekeken. Altijd leuk.
Lachey Chabert weet ik niet zoveel van, maar ze speelde ook erg leuk.
Hoe dan ook, de film was erg grappig, en hij is me ontzettend meegevallen. Ik zal 'm zeker nog eens kijken..
gebruiker_56935
Ik vind Lindsay Lohan soms echt mooi, zo ook in deze film. De film zelf vind ik minder, maar door Lindsay toch nog een 3.
White Trash
Wat een schoonheid die Lindsay Lohan.. Film zelf vond ik niet echt heel boeiend zker na verloop van tijd werd het minder maar de vier hoofdrolspeelsters waren leuk om te zien haha
maus9
Goed gespeeld door de 4 plastics. Maar de enigste die echt knap was was toch wel Lacey Chabert. Ondanks dat het een echte ''meiden film is'', was deze niet eens heel erg om te kijken. * 3
dennis1979
Moet eerlijk zeggen dat ik me toch wel hebt vermaakt bij deze film. Lohan is inderdaad een echte schoonheid en Rachel McAdams maakt het plaatje voor de vrouwenliefhebber compleet. Jammer dat ze in het echte leven totaal ontspoort is. Verhaal is uiteraard flinterdun en de humor een beetje corny. Maar verder best vermakelijk voor de donderdagavond.
Anouk.
Het is en blijft gewoon zo'n typisch meisjesverhaal, maar ik lach me toch elke keer weer rot om bepaalde dingen, zoals Regina's moeder en Karen. Het is niet een topfilm, maar het word leuk gespeeld en het is goed vermaak.
3.5 sterren
niethie
Thats Damien he's almost to gay to function.
Gister weer wat stukjes van gezien en het blijft een erg leuk filmpje.
tommykonijn
Wel een beetje flauw soms maar soms ook wel weer grappig, heeft zo heen en weer. Verder zijn de acteerprestaties wel in orde en zitten er genoege (lompe) grappen in zoals : dat dat meisje de prullenbak in liep
gewoon aardige wegkijkfilm maar niet te vaak kijken, ik vind één keer meer dan genoeg.
hellblazer93
Inderdaad leuke feel-good movie voor een keertje. En inderdaad: 1 keer kijken is genoeg. Niet helemaal mijn smaak dit soort films, maar ik moet bekennen dat ik me toch redelijk heb vermaakt.
3 sterretjes.
horsefilmfan
Erg leuk,vol humor.Alleen het eind,met dat gevecht en zo voort vond ik wel wat vaag.
Maar dat de 'nieuwe' plastics bijna door de bus werden overreden maakte het weer grappig
Aapje81
Erg leuke film die iets te lang duurt. Maar Lohan is
in deze rol.
ILDIB
2e maal gezien, minder dan 1e keer, maar wat een hoop leuke dames. Lacey chabert is toch wel voorbeeld van hoe het niet moet tov de andere party of five actrices..
m1701
Super film! Lindsey Lohan is in deze film (ondanks al die verhalen) een erg goeie actrice. Ze maakt leuke meidenfilms. Ik had em zelfs opgenomen om em nogmaals te bekijken
van mij krijgt de film3,5*
AC/DC
Wat een ontzettend lekkere dames die McAdams & Lohan!
JA ECHT HÉ!
Jammer dat Lindsay Lohan getrouwd is met een vrouw
SarahSkandar
Gisteren weer gekeken. Blijf er wel om lachen. Ik vind vooral Janis en Karen leuk haha. 4*
ellenpoesie
Een heel grappige film, wat die meiden toch allemaal uithalen!
De domme opmerkingen van 'the plastics' zijn gewoon hilarisch.
medansavamhel
Een typische meidenfilm met humor. Ik ben geen tienermeisje, maar ik heb er wel erg van genoten. Zeer vermakelijke film en zeker het kijken waard. 3,5.
mandy7
Geweldige film binnen zijn Genre.
Geweldig geschreven door Tina Fey.
(who is a god)
Groenepaperclip
Aardige verstand-op-0 film met de nodige clichés.
Heel goed vertolkt door Linday & Rachel

Mean Girls 2
2011

Muzikale remake van geliefde komediefilm 'Mean Girls' nu te streamen op Netflix

Lindsay Lohan kreeg monstersalaris voor cameo in door haar bekritiseerde 'Mean Girls'-remake

Videogame-tie-ins: Vijf films waarvan je misschien niet wist dat ze een eigen game kregen

Trailer komische Netflix-film 'Hubie Halloween' met Adam Sandler en Julie Bowen

Limbo
Drama, 2021

Misery
Thriller, 1990
afrikagebaseerd op boekillinoisvrouwelijke vriendschapmiddelbare schoolpestenprommeerderjarig wordentienermeisjevis op het drogebeste vriendintienermath teacher bitingpopularitygossipcliqueformer best friendteen comedyexploitation of friendship public humiliationhigh school rivalrynew girl at school teenage lifekerstmismanipulative friend math geniusfemale bully adapted into play or musicalteenage friendship teenagerantagonisticcruelderisive mean spiritedmocking sarcastic