Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via CANAL+
Vandaag om 08:25 uur op Filmbox.nl
Vrijdag om 16:40 uur op Film1 Family
Plot Ellis in Glamourland
Film over een vrouw die meedoet aan een cursus om een miljonair te leren versieren. Zij kent weinig scrupules, en haar medecursisten al helemaal niet. Schaamteloos zetten zij hun nagels in rijke heren op de golfclub, op cocktailparty's en familiefeesten. Als Miljonair Meindert toehapt lijken bijna al haar problemen opgelost...
Ellis
Friend of Jack
Kitty Mendoza
Mother of Ellis
FisherKing
Apart, want ik kan de film nog dagelijks voor mijn geest halen. Ideale setting ook voor een romantische komedie.
tuinkabouter
een leuke nederlandse romatische comedie! heb er erg van genoten twee keer gezien nu.
Linda de mol doet het heel erg leuk hier vind ik.
Zal hem zeker nog eens willen zien.
en het halie hallo van de bijna bruidegom blijft echt hangen haha
soom
Chris Tates, Linda de Mol zijn geweldig! Ze bewijst overduidelijk met deze rol dat ze meer is dan de lieve, ideale buurvrouw, waar zoveel mensen haar voor aanzien.
Vooral in de scene waar ze Gijs beschuldigd, dat hij achter Frederique aanzit vanwege haar geld. Dat hij Ellis dan achter na gaat rennen, en haar vraagt waarom ze dat zegt is echt cool.
Zeker weten een toffe film.
Met ook een goede rol voor Joan Collins. Lekker romantisch, echt een film voor een saaie zondagmiddag.
Ik heb altijd het gevoel, dat Linda zichzelf een beetje beter vind dan de rest, kijk mij eens veel geld hebben, en jullie, armere schepsels hebben niet wat ik heb. Tijdens het kijken van deze film kreeg ik ook zeker dat gevoel.
Beetje jammer, aangezien ze een moeder moet spelen die eigenlijk niet echt veel geld heeft.
Chris Tates is absoluut een geweldige acteur, met zeker weten een hoop talent.
Vind het een hele leuke film!
Beter dan sommige andere films in dit genre.
Flash1494
Voor mij had deze film het allemaal nét niet.
Het niveau van de bijrollen was heel wisselend, sommige waren echt grappig (Meindert Jan, en de nicht gespeeld door Horace), anderen waren te erg voor woorden (de 'slet' en de buurvrouw).
Hier ben ik het mee eens maar heb om de totale indruk wel een beter gevoel. Het grootste gemis aan deze film zijn de echt goeie grappen, na Cohen als homo na dan
Voor nederlandse bodem vind ik een half sterretje meer waard. 2.5*
Waku
Voor een nederlandse film wel grappig.
Maar de film lijkt wel een kopie van Maid in Manhatten met Jennifer Lopez.
Het is allemaal erg luchtig.
Angrod_Pallanén
Alleen het laatste uur gezien, maar wel erg vermakelijk. Het einde zie je natuurlijk al vanaf het begin aankomen, maar de acteurs zijn erg leuk en ik ben sinds kort een fan van Chris Tates die ook hier weer erg prettig acteert. Niet veel bijzonders, maar ben wel benieuwd naar het eerste stuk.
Sam-Snoopy
een hele gezellige komische film en echt over jongens ik vind dit zelf een te gekke film maar ik wil jullie mening ook wel hebben en ik vind deze film te gek omdat ik vaak kan lachen end aar hou ik van.
een 5,0
otherfool
Heel erg matigjes. De opzet van de cursus vind ik vooral flauw, iets meer moraal (buiten het mierzoete einde) had de film geen fout gedaan, en enkele bijrollen zijn te erg voor woorden. Collins is al niet geweldig, maar buurvrouw Anita was werkelijk om af te schieten zo erg.
De Mol zelf doet het niet verkeerd en het tempo blijft er goed in zitten, maar ik ergerde me vaker dan ik moest lachen.
1,5*.
flyer
leuke ontspannende film gewoon voor de zondag niets tedoen dag 3 sterren
pjutter
erg voorspelbare film, maar niet echt vervelend om te kijken.
wel typisch nederlandse humor (en dat vind ik een minpunt)
wallywalrus
mijn vrouw en dochters vonden de film erg leuk.
ik vond het gewoon een leuk "niemendalletje"
maar ik vind, als ouwe lul, Linda wel een lekker ding.
het is gewoon een leuke film vd zondagmiddag
soom
Ik heb me best wel verveeld, eigenlijk....
Zo slecht is Ellis in Glamourland toch niet? Of is het alleen maar het feit dat het een Nederlandse film is, en dus een concurrent van jou?
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Gisteren op een luie woensdagmiddag met m'n vriendin en haar moeder zitten bekijken, kende de film zelf ook nog niet.
Een leuke film, zonder echt uit te blinken in iets, behalve misschien in de prima casting: Linda de Mol & Chris Tates vormen een leuk koppel en Joan Nederlof is hilarisch. En Joan Collins natuurlijk he!
Leuk trouwens dat deze film een prijs heeft gewonnen in Amerika!
Paøsk Inaüke
Ik heb me moeten vermaken met wie het meeste dingen in de film goed kon voorspellen. B.v. het ontslag, bij de begrafenis al: met die ouwe gaat ze bijna trouwen en met die ander ècht Jammer genoeg had ik 5 dingen goed voorspeld en degene met wie ik het keek 7 dingen. Had ik verloren
Tsja.. 2*
FunkStar
Wat een heerlijke film, vol humor, liefde en emotie. Echt boeiend tot de laatste seconde. Een aanrader voor het hele gezin! Ellis in Glamourland is een leuke film, leuker dan ik had verwacht.
ericos
Heb er toen echt van genoten!
Erg leuke film en Linda speelt zoals gewoonlijk erg goed en grappig ..^^
jackie chan
Leuke film, alleen had wel iets Nederlanser gekund.
Al bij al wel vermakelijk. 3.
neo
Iets Nederlanders gekund? Doel je nu enkel op het Collins element, vooral in voice-overs terug te vinden, of bedoel je het op een andere manier?
jester
Vermakelijke film, met aanvaardbare acteerprestaties, en dat is altijd mooi meegenomen voor een Nederlandse film. 3*.
Quido
Kees de kijker
Zeer vermakelijk on nederlandse film, leuke beeldgrappen met gele laarzen op het strand, een jurk gelijk het behang, geweldig goede acteerprestatie van Linda, maar ook van de andere acteurs, nergens een spruitjes lucht.
Echt van genoten
!
Quentin
Matig en voorspelbaar maar redelijk vermakelijk, laat ik het op 2,25* houden.
car-men
leuke film.. einde is natuurlijk te raden. wel redelijk gedaan. ik vind 't 2,5 sterren waard

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime