• 9.379.424 stemmen

Met onder meer: Mel Gibson, Joaquin Phoenix en Rory Culkin

Gesproken taal: Engels en Portugees

Releasedatum: 5 september 2002

Plot Signs

"It's not like they didn't warn us."

Graham Hess is een voormalig geestelijke in een dorpje op het platteland van Pennsylvania. Na de dood van zijn vrouw heeft hij zijn baan opgegeven, en leidt hij samen met zijn broer en twee kinderen een rustig leven. Op een dag verschijnen er mysterieuze graancirkels in zijn land. Bij zijn zoektocht naar de waarheid achter de cirkels wordt hij in zijn geloof getest.

avatar van Hemdale

Hemdale

chrystel schreef:

alleen vond ik het zo jammer dat je op een gegeven moment die aliens helemaal zag.

Daar ben ik het ook helemaal mee eens maar voor de rest wel een redelijke film!

M. Rodriguez Fan

Ik vond het een matige film. Mijn verwachtingen waren misschien te groot. Ik ben oo kzeer geinteresseerd in graancirkels ongelooflijk watvoor impact die op je hebben. Als je erin gaat kan bijvoorbeeld je humeur totaal omslaan dat is de kracht die het heeft. Je moet zeker informeren over dat soort dingen als je hem gaat kijken. Het enige was dat die aliens best nog wel creepy waren, thats it! 2.5 ster

M. Rodriguez Fan schreef:

Hou Vrijdag 11 July 2003 vrij, dan komt er één in Serooskerke.

avatar van EmDee

EmDee

M. Rodriguez Fan schreef:

Dan moet je naar Universal Studios. Daar hebben ze nu een paar van die cirkels nagemaakt en als je daar in gaat staan dan gebeuren er allemaal hele rare dingen met je.

M. Rodriguez Fan

ja, spot er maar mee, maar als je in een echte graancirkel staan niet nee, als universal er had is dat gewoon gemaakt door mensen dus geen bij effecten... damn!

M. Rodriguez Fan schreef:

Hoezo Spot er maar mee ?!?!?

Wat zit jij dan te doen ? In Hoeveel Graancirkels heb jij gestaan ???

Om op de film terug te komen vind ik het ook heel treurig dat je hem niet begrepen hebt.

avatar van EmDee

EmDee

M. Rodriguez Fan schreef:

En hoe zijn die cirkels van jou dan gemaakt als ze niet door mensen zijn gemaakt? Aliens? De wind? Dieren? De bakker die 's morgens graan moet halen? Maïskippen?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

FisherKing schreef:

Hou Vrijdag 11 July 2003 vrij, dan komt er één in Serooskerke.

Cool, is dat Serooskerke op Walcheren? Dan ga ik zeker kijken!

avatar van Redlop

Redlop

De graancirkel die gepland stond op zaterdag 12 april in Afferden is komen te vervallen wegens gebrek aan graan.

De organisatie is nu bezig een nieuwe datum te prikken.

M. Rodriguez Fan

ja die worden door aliens gemaakt is algemeen bekend. Ik heb de film wel begrepen want ben intellectueel heel rijk aan informatie als het over het buitenaardsleven gaat, dus als ik het niks vind snap ik de film gelijk niet kom op zeg.

mr.Frielink

ja die worden door aliens gemaakt

haha, wat is ie toch grappig he?

M. Rodriguez Fan

Als je er niet in gelooft jammer dan, maar ze bestaan, geloof me

avatar van pjotr

pjotr

Bewijs willen we zien!!

mr.Frielink

Ik impliceer niet dat "ze" niet bestaan. Wie ben ik om dat te zeggen, ik heb er nauwelijks verstand van, en jij niet veel meer heb ik het gevoel.Ik weet alleen wel dat graancirkels gemaakt worden door mensen ( Bron: Discovery Channel ), en niet door de door jou genoemde aliens. Als ik jou moet geloven, dan wil ik inderdaad wel graag weten hoe je dat zo zeker weet.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Pas op hoor, Frielink, meneer is

M. Rodriguez Fan schreef:

intellectueel heel rijk aan informatie

avatar van pjotr

pjotr

avatar van Phooze

Phooze

M. Rodriguez Fan schreef:

ja die worden door aliens gemaakt is algemeen bekend.

Het is toch algemeen bekend dat die dingen worden gemaakt door mensen met te veel creativiteit en tijd? Dat die er soms uitzien als buiten-aards..... tja

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ze hebben niet van alle graancircels kunnen bewijzen dat ze door mensen zijn gemaakt. Maar t lijkt me wel heel erg sterk dat aliens helemaal van Altiar IV naar de aarde komen om hier in ons graan mooie figuurtjes te gaan maken. Ze hebben daar toch wel wat verf, een mooie kwast en een doek?

avatar van gotti

Ik zag een tijdje geleden een documantaire op tv waar twee kanten van de zaak belicht werden. De ene groep personen waren mensen die te veel vrije tijd over hadden en dus graancirkels maakten. Hier hadden ze videobeelden van en dit is dus een feit.

Maar dan waren er ook nog mensen die beweerden dat het bij sommige graancirkels onmogelijk zou zijn om deze in één nacht te maken. Er was namelijk een keer een inmens grote graancirkel aangetroffen in Engeland, waarbij je, naar berekening, twee volle dubbeldekkers met mensen voor nodig had om dit in één nacht te klaren. En dit was volgens deze man onmogelijk. En ze hadden ook beelden van bovenaf gefilmd waar je dus deze graancirkel zag. Die was dus heel groot.....

Dus ik weet het zo net nog niet of al deze graancirkels gemaakt worden door mensen. Er is daar wel iets, maar wat......?

avatar van BoordAppel

BoordAppel

gotti schreef:

Er is daar wel iets, maar wat......?

Ik hou t ook maar op de maïskippen.

avatar van gotti

BoordAppel schreef:

Ik hou t ook maar op de maïskippen.

Ben ik eens een keer in een filosofische bui; word ik weer niet serieus genomen!

M. Rodriguez Fan

ja, mensen maken graancirkels inderdaad om mensen in de waan te laten dat het werk van buitenaards leven geweest kan zijn, dat is namaken en daarbij heb je geen humeur verandering en andere factoren...

avatar van Linda

Linda

gotti schreef:

Jeps zo denk ik er ook over! Ik geloof niet dat al die graancirkels door mensen zijn gemaakt. En als je op internet al die verhalen leest en plaatjes ziet ga je ook erg twijfelen.

M. Rodriguez Fan schreef:

Aha dus toch door mensen, bedankt voor deze korte, goede uitleg !

Het is niet voor niks dat die verhalen over graancirkels nog steeds zo gretig aftrek vinden. Er zijn nu eenmaal redelijk wat voorbeelden waar ze alle mogelijke wetenschappelijke theorieën op hebben losgelaten, maar die gewoon niet te verklaren waren. Ik heb zelf niks met dit soort paranormale toestanden, maar het is niet allemaal zo zwart-wit als jullie doen lijken.

kos schreef:

Dat klopt Kos; Kan het ook niet zo zijn dat onze wetenschappelijke theorieën onvolledig zijn ? Ik denk van wel. En als je iets niet kunt verklaren is het altijd wel handig om iets in de schoenen van buitenaards leven te schuiven.

Uiteraard, maar dat gebabbel van: 'ja, het waren gewoon een paar dronken boeren' etc. gaat vaak niet op. Ook al is het niet buitenaards (lijkt me ook), als onze wetenschap het niet kan verklaren vind ik het al interessant genoeg

Als het niet in een nacht gedaan kan zijn, dan heeft de boer die aast op verzekeringsgeld er wellicht langer over gedaan. Als je binnen in je landgoedje bezig bent valt het niemand op..

Trouwens, je kunt tegenwoordig met satellietbeelden goed nagaan hoe de cirkel tot stand is gekomen.

mr.Frielink

Inderdaad, wie zegt er dat het in één nacht gedaan is? Ze checken heus niet elke dag hun honderden meters uitgebreide landgoed op de zogehete graancirkels. En trouwens, waarom hebben ze dat nooit eerder gedaan met satelietbeelden? Dan kunnen we meteen mensen zoals mr.Rodriguez geruststellen.

Duh, het hele probleem is juist dat ze zelfs met satellieten etc. geen duidelijke oorzaak hebben gevonden.