Genre: Komedie / Sport
Gesproken taal: Engels en Duits
Releasedatum: 23 september 2004
Bekijk via Netflix
Plot Dodgeball: A True Underdog Story
"Grab life by the ball."
Peter La Fleur heeft een sportschool, maar hij zit in de financiële problemen. White Goodman wil graag z'n sportschool overnemen, maar Peter voelt daar niets voor. Hij heeft nog een maand de tijd om 50.000 dollar bij elkaar te schrapen. Het lijkt een onmogelijke opgave, totdat hij z'n oog laat vallen op een trefbal competitie.
Peter La Fleur
Dwight
Steve the Pirate
Fran Stalinovskovichdaviddivichski
AmerOne
film met erg grappig momenten, erg leuk zijn de gast optredens van een bijv uitgerangeerde david hasselhof, het overwachte optreden van wielrenner Lance Amstrong en Chuck Norris als Jurylid
ik geef hem een 3
Miracle
Leuke film
droge en soms ook wel slappe humor maar dat maakt stiller zo goed:)
BS
best leuke comedy.ik heb lang gewacht met hem te kijken want verwachtte er niet veel van maar eigenlijk had ik dat best eerder kunnen doen.
Komt een beetje door Vince, die heeft meestal van die vreemde rollen, maar hij is wel ok in deze film.
De film uiteinderlijk is leuker dan ik gedacht had, niet persee lache,lache,lache maar gewoon leuk en onderhoudend met flauwe en droge humor hier en daar.
Beetje vervelend is ..ehm...hoe zeg ik dat nu netjes:
"het einde doet niet af aan de verwachtingen"
maar toch even blijven zitten of doorspoelen voor de "Milk-shake" kan zeker geen kwaad
Even voor de gezelligheid, David Hasselhoff zijn rol wat leuk
Net als 'good old C.Norris"
ikkezelf
Leuke film. Ik heb hem in het vliegtuig gezien en ik moet zeggen dat de 1,5 uur snel voorbij waren. Briljante rol van Ben Stiller.
Het verhaaltje is vrij dun, maar voor Amerikaanse humor best goed. Persoonlijk hoi ik meer van Brits humor. Toch een 3 gegeven deze film.
Vinco
aardig filmpje voor tussen door!
De humor moet maar net je smaak zijn!
Sunday
Na, was toch best een leuke film. Deed me weer terug denken aan trefbal op de basisschool. Hadden we hier maar zo'n toernooi
Heerlijke film voor de zondag. Verstand op nul en gaan. Ik vond Ben Stiller echt geweldig. Alleen dat gedeelte over die gast die op school gepest wordt maar verliefd is op de populaire Amber. Hollywoodeske flutlijn. Maar toch, over het algemeen zeker vermakelijk. Ik noteer er ***
da_smak
Stomme Disney humor voor 'volwassenen'. Hier lach ik echt niet meer om. Negentig minuten een ondergemotiveerde Vaughn die geen idee heeft hoe zijn handtekening onder dat papiertje terecht is gekomen lijkt wel. Stiller was wel grappig af en toe. Maar als je weet dat die vrouw die hij zo graag wilt versieren in het echt iedere avond gewillig(?) met hem naar bed gaat, is het allemaal niet zo spannend. Een hele, hele matige film.
HiLL
Dit was echt een van de beste films in zijn genre die ik in lange tijd heb gezien. Toen het licht in de bios uitging had ik geen idee bij watvoor film ik terecht was gekomen (we waren laat..) maar hij was super.
Dubbelgelegen om de zeer flauwe humor en typetjes. Het slot van de film vond ik wat langdradig worden maar de scene met Lance Armstrong was ook zeker niet storend tot erg leuk. Voor de mensen die van humor houden moet je deze zeker gaan zien!
4,5 sterren
Dit in je top 10 :O :O!!
HiLL
Ja, absoluut
Onbegrijpelijk! Maar goed smaken verschillen gelukkig
johanm3
Leuke film. Veel grappige one-liners...
En de training van die nerds is ook erg grappig
Odie
Je moet er wel voor in de stemming zijn. Nee geen hoogstandje, gewoon grappig vermaak
Ziggy007
Het is dat ik de ondertiteling recht moest zetten en daardoor zag dat er diep in blessuretijd (ondertiteling dus
) nog een filmpje kwam, die geeft dat laatste zetje voor de 3.5* eindbeoordeling.
Natuurlijk is het allemaal erg simpel voor een film, maar het is een komedie waarin optimaal gebruikt wordt gemaakt van Ben Stiller. Dit soort rollen (bv. ook Zoolander of Starsky & Hutch) en onhandige types als in Meet the Parents/Fockers zijn hem gewoon op het lijf geschreven.
Je moet er gewoon van houden of niet. Doe je dat, dan kijk je ook door het matige script heen en neem je de vieze smerige hollywood liefdes
op de koop toe en focus je je enkel op de (droge) humor.
martijntjuhh
slechte film, die man die "the bad guy" speelde vond ik helemaal slecht. Slecht verhaal: wie heeft er nu ooit gehoord van een treffball toernooi waar je geld mee kan winnen, waar je het ook nog moet opnemen tegen kleine meisjes! (1.5 ster)
jaspertje3
Jij hebt dus echt werkelijk geen idee waar deze film over gaat geloof ik he? Gewoon verstand op 0 en lekker kijken van deze lekkere domme film! Heerlijk toch? Niet zo serieus nemen dit
Natuurlijk is Ben Stiller geen goede Bad Guy haha maar omdat hij dit zo dom speelt wordt het juist zo leuk
Epitaph
Ik heb zelden zo gelachen als om deze film,moet ie toch erg goed wezen want daar is die voor gemaakt.4****.
Moviestar
Verschrikkelijke film, totaal niet grappig en wat een irritante Ben Stiller. Het enige leuke aan de film, waarom het een 1 is en geen 0.5, zijn de cameo's. Ik kon er geen moment om lachen. 1*
minxz
In het vliegtuig richting New York gezien.
Was zeer welkom tijdverdrijf. 3,5 Ster
willbee
Grappige film met de dosis genoeg humor. Vooral hoe Ben Stiller zijn personage opzet. Goed gedaan voor de rest. 3 sterren
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11918 berichten
Waardeloos. Ben Stiller is superirritant en het verhaal hebben we al zoooooooooo vaak eerder gezien. 2*
Anonymous
Amusante film. Er waren genoeg scenes waar ik moest lachen. Denk aan dat ene mietje die een moersleutel tegen z'n harses aankrijgt (If you can dodge a wrench, you can dodge a ball). Er zijn genoeg andere leuke dialogen/quotes: Too bad Hallmark doesn't make a "Sorry your dodgeball coach got killed by two tons of irony" card.
White Goodman is echt een irritante loser. Complimenten voor Ben Stiller!
Always remember the five d's of dodgeball: dodge, duck, dip, dive and dodge!
[Preketero]
leuke film met grappige momenten!
Als Ben Stiller-fan vind ik Ben Stiller weer goed spelen, evengoed als in 'Meet The Parents' en 'Meet The Fockers' !
frodette
Jammer genoeg heb ik deze film nog nie gezien
maar ik ga hem gaan huren in de videotheek ( nu nog naar de videotheek geraken
movieslave
niet mijn smaak; paar aardige vondsten kunnen film niet redden: 1,5*

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Undefeated
Documentaire / Sport, 2011

Toto le Héros
Drama / Komedie, 1991
underdogcompetitielove at first sightbankbarballoddballcheerleaderbodyguarddietvrouwsportgymnasiumfitness-studio liefdesexual harassmentmail order bridecheerleadingbreaking the fourth wallpiraattrainingmegalomaniac lhbtsport competitionagainst the odds mentor protégé relationshipweight lossreferee post-credits sceneduringcreditsstingerguide bookdodgeballinstructional videogirl scouts small businesshandicappedmisfitsmid-credits stingerend credits stingerafter credits stingernational fitness chain mid credits stingerrules and regulationsfood addictionafter credits stingermid credits sceneafter credits scene