• 9.376.805 stemmen

Gesproken taal: Deens, Duits en Engels

Releasedatum: 17 juni 2004

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Prince & Me

"Finding your inner princess can be such a royal pain."

Paige studeert aan de universiteit van Indiana en heeft maar één doel voor ogen: haar studie zo snel mogelijk afronden om arts te worden. Eddie studeert aan dezelfde universiteit maar is een stuk minder serieus. Hij is naar Amerika gekomen om een jaar lang zijn strak geregisseerde leventje te ontvluchten. Paige moet in eerste instantie dan ook helemaal niks van Eddie hebben. Toch springt de vonk na verloop van tijd over, maar wat Paige niet weet is dat Eddie eigenlijk Edvard Valdemar Dangaard heet en kroonprins van Denemarken is...

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Goed, echt waar. Alleen ze gaat dan terug naar Amerika, wanneer ze na (lang?) nadenken vindt, dat het prinsessenleven toch niets voor haar is. Maar als ze dan eenmaal terug thuis is, staat hij er plots weer en wil ze ineens wel vind ik persoonlijk een beetje verwarrend.

avatar van Diana...

Diana...

Gewoon een leuke romantische film, leuk voor op een filmavondje. Maar meer ook niet ..

Precies wat ik verwacht had. Toch 2,5 sterren omdat ik hem een beetje standaard vind.

avatar van williejjj

williejjj

een van mijn lievelingsfils, kijk dat het einde cliché is, dat weet je van tevoren, maar dat is ook wel eens fijn. En voor de rest ene leuek film met leuke acteurs die het goed doen. 4*

avatar van arlas

arlas

leuke film, een voorspelbaar verhaal maar evengoed toch met plezier naar gekeken 3*

ga nu snel het vervolg hiervan kijken

avatar van *eef

*eef

Erg erg erg leuke film, alleen jammer van het open einde.. Tenminste als je niet van open eindes houd.

avatar van laurentje

laurentje

Romantische film is het wel, voor een zondag namiddag, maar zoals "eef" het zegt, een open einde, anders een knappe film

avatar van pimp-juice

pimp-juice

Liefde is als een natte spons, dat vond ik wel de mooiste quote uit de film...

alleen de film was zelfs met een appel niet te pruimen kortom 0,5 ster...

avatar van Nynus

Nynus

Heerlijke film!!!

avatar van moviemaatje

moviemaatje

Lijkt dit nou op the Princess Diary's of ben ik de enige die overeenkomsten ziet ? Zéker als ze nog een keer een deel 2 maken. Hoe dan ook, het is echt wel een leuke film, goed voor een paar keer hardop lachen (vaak omdat je je schaamt voor wat er daar gebeurt). Beetje voorspelbaar oké, en beetje uitgekauwd genre; maar als het geen goed en leuk genre zou zijn geweest zouden ze het niet zou uitkauwen toch ?! Lekker kijken, goed gevoel en meteen weer vergeten ***1/2.

avatar van Eem

Eem

Wat nou open einde? Ik geloof dat als ze na lang twijfelen, uit elkaar gaan, bij elkaar komen, hij haar zegt dat hij haar alle tijd gunt, en wel wil wachten op haar als ze maar bij hem is, toch echt een gesloten einde is! Of moet ze nu nog gaan reizen dan gaan trouwen, kindjes krijgen en doodgaan om jullie dit een gesloten einde te laten noemen? Ze zijn nu samen. punt. Je kan niet altijd Lord of the Rings eindes hebben!

avatar van Niqk

Niqk

vond het maar een beetje een matige film.. beetje cheesy.. leuk voor met z'n 2e

2* voor julia stils.. (wat een vrouw!)

avatar van MRLL

MRLL

Hele leuke film!

Leuk voor meidenavondje

Om met zn allen te kijken

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

Een hele leuke film.

Goede humor.

Leuk geacteerd.

Echt voor een meidenavond.

Een film waar je je geen seconde verveelt!!

Een 5.0 voor dit prachtige verhaal

avatar van mopech

mopech

Leuke film. Hoef je lekker niet bij na te denken. Jammer dat julia stiles alleen in deel 1 speelt....

avatar van newyorkgirl

newyorkgirl

julia stiles is een geweldige actrice in save the last dance speelt ze ook goed laastst heb ik een nieuwe reeks films gekocht en de helft ervan was met julia stiles erin ik wist niet dat ze erin speelde maar ik wist dat het mooie films waren ik vind als je een film met een bepaalde actrice/acteur begint dat je de ganse reeks moet doen met diezelfde acteur/actrice gewoon omdat de manier van spelen dan altijd hetzelfde is en je kan kijken omdat die bepaald acteur/actrice meespeelt kijk maar naar pirates of the caribien als orlando bloom of johnny depp niet zouden meespelen en onbekende acteurs in de plaats zouden zetten zouden ze minder grote kans hebben om het een topper te maken !

avatar van nele

nele

Julia Stiles is een geweldige actrice. Gewoon een heerlijk luchtige film.

avatar van Tun-89

Tun-89

Super geweldige romantiesche komedie!

jaa, echt iets voor mij, alleen was deze nog interesanter en origineler. ik heb me erg vermaakt, en geen moment verveeld. ik heb heel vaak gelachen, want er zaten veel leuke stukjes in.

Julia Stiles zet haar rol echt goed neer, en Luke Mably vind ik zeer geschikt voor deze rol, ze passen goed bij elkaar.

Aanrader voor een meidenavond.

3,0 *

avatar van brielen

brielen

Ik vond het een voorspelbare, maar lekkere zwijmelfilm. Sprookjes bestaan nog. 3.

avatar van nijntje_pluis

nijntje_pluis

Een heerlijke film om lekker bij weg te zwijmelen!

avatar van Veruca

Veruca

erg slaapverwekkend..

Maar dat kan ook komen omdat ik daarvoor een briljante film had gezien..

avatar van MissyNador

MissyNador

Aah heerlijke film! Alleen het einde nogal snel gespeeld allemaal. Had liever een bruiloft ofzo gezien.

avatar van -happy

-happy

lijkt me en leuke film! ga hem zeker zien

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

Bah wat een sentimentele zooi. Ik weet het, ik zou dan ook geen romkoms moeten kijken als ik er toch niks aan vind, maar ik had deze ong. een jaar geleden gezien met mijn moeder en zusje die hem per se wilden zien. Dit soort films hebben gewoon geen enkele diepgang en je weet al aan het begin hoe het af gaat lopen, ach het is gewoon mijn genre niet maar dat belet me niet om hierop te stemmen.

1 ster.

avatar van amanda22

amanda22

Leuke film, leuk tijdverdrijf, beetje moderne Sissi achtige film.

Niet bijzonder....vond Prins Edvard beetje engerd\

avatar van DroBje!

DroBje!

Aardige film om weg te kijken,

er zitten leuke momenten in de film.

Acteren viel mij niet tegen.

Maar waar ik mij wel aan geërgerd heb,

is het knipperlichteffect van Paige...

avatar van Pannenkoek

Pannenkoek

Aardige feelgood romantisch wegkijkfilm. Niet te veel bij nadenken.

(en eigenlijk zijn ze ook allemaal hetzelfde)

Het was jammer dat het einde niet gewoon standaard was ... en ze leven samen nog lang en gelukkig dus. Nu is het een beetje zo'n mwah einde ... jammer.

Het beeld over Denemarken en Europa is wel weer typisch Amerikaans, maar goed niet te veel aan irriteren maar. Het is tenslotte een feelgood movie

avatar van Lijkjuh

Erg leuke film!

avatar van DeCol

DeCol

Pannenkoek schreef:

Aardige feelgood romantisch wegkijkfilm. Niet te veel bij nadenken.

(en eigenlijk zijn ze ook allemaal hetzelfde)

Hoezo geen standaard einde? Dan heb je het echte einde niet gezien volgens mij want het wordt wel "een lang en gelukkig einde". Ik vond het een belachelijke film met zoveel onmogelijke dingen. Maar goed, als we daar niet op letten valt de film wel mee. Toch ergerde ik er me soms zoveel aan, vandaar 2*

avatar van acrazylady

acrazylady

ik vond het een leuke film.

vond het einde juist zo lief. hij reageerde juist zo lief op haar. wilde hem al heel lang zien en ben blij dat ik hem nu heb gezien