• 9.376.713 stemmen

Gesproken taal: Deens, Duits en Engels

Releasedatum: 17 juni 2004

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot The Prince & Me

"Finding your inner princess can be such a royal pain."

Paige studeert aan de universiteit van Indiana en heeft maar één doel voor ogen: haar studie zo snel mogelijk afronden om arts te worden. Eddie studeert aan dezelfde universiteit maar is een stuk minder serieus. Hij is naar Amerika gekomen om een jaar lang zijn strak geregisseerde leventje te ontvluchten. Paige moet in eerste instantie dan ook helemaal niks van Eddie hebben. Toch springt de vonk na verloop van tijd over, maar wat Paige niet weet is dat Eddie eigenlijk Edvard Valdemar Dangaard heet en kroonprins van Denemarken is...

avatar van Dreamstar

Dreamstar

deze film lijkt me een standaard film, maar ik hou daar wel van. Een eenvoudige liefdesfilm. In the Prince and me wordt julia stiles karakter verliefd op een deense prins die op haar school studeert (zoals je dat al leest.)

avatar van jassonn

jassonn

Of deze of House of Sand and Fog deze week in de sneak,ik hoop die laatste te treffen.

avatar van vivian

vivian

was een leuke film!

avatar van ¤smas¤

¤smas¤

best een leuke film, alleen het einde was wat tam. Dat was wel jammer, maar verder gewoon alles wat je van zo'n film mag verw8en.

avatar van morpheus

morpheus

The Prince and Me is inderdaad formulewerk, elke scene is verschrikkelijk voorspelbaar. Het hele concept wordt gelukkig sympathiek uitgewerkt vooral dankzij de leuke Julia Stiles. De chemie tussen de 2 leads is dedegen. Als je een avondje Romantiek zoekt is The Prince and Me zeker geen slechte optie, hetzelfde geldt echter voor een dozijn andere Romantische Comedy's

**1/2

avatar van Vari Shmari

Vari Shmari

Een beetje te mak naar mijn smaak, en te lang uitgesponnen;

niet echt slecht, maar de vonk ontbrak gewoon...

avatar van Flash

Flash

Wat een pokkefilm.

Heb er geen andere woorden voor

avatar van Purmerend

Purmerend

De deense kroonprins Eddie spreekt zijn volk toe in het Engels en beetje vreemd. Over de deense worden brak hij zeker zij nek.

Een standaard filmpje. 2*

avatar van GerwinF

GerwinF

Verhaal doet me denken aan Coming To America....ook wel toevallig dat de kroonprins Eddie (murphy) heeft.

avatar van iluvmovies

iluvmovies

Eerste helft van de film is leuk. Ik kan het niet anders zeggen. Julia Stiles straalt. De Deense prins acteert ook wel goed. Er is chemie.

Maar vanaf het moment dat de prins terug naar Denemarken gaat gaat de film bergafwaarts.

Desondanks toch een leuke film.

avatar van jacintha

jacintha

Hele zoetsappige film, met rondvliegende nepvlinders.

verder wel een mooie film.

avatar van skapig

skapig

vond het een leuke film waar je weinig bij na hoeft te denken .

avatar van Patrickvanschaik

Patrickvanschaik

• 2096 stemmen

Leuke film. 4*

avatar van N1ekie

N1ekie

hele leuke film voor met je vriendinnen op de zondagmiddag!!

avatar van *jolien*

*jolien*

Heeeeel leuke film! Julia stiles is echt een superstoere actrice! ze doet alles leuk! maar het einde van de film, is een beetje saai, daar had ik wel wat meer van verwacht! maar hij is heel leuk!!!

4.5 *

avatar van Waku

Waku

Mierzoete produktie.

Zelfs voor een romantische komedie loopt het allemaal op rolletjes. De relatie tussen boerendochter en prins komt heel snel tot stand en hobbels of opstakels zijn er nauwelijks...

Ach, de film kijkt lekker weg en is met recht een feel good movie te noemen.

avatar van Lastrina

Lastrina

Leuke film, Julia Stiles is een goede actrice.

Lekker romantisch en ook wel eens grappig.

avatar van frenske

frenske

Waku schreef:

Mierzoete produktie.

Ach, de film kijkt lekker weg en is met recht een feel good movie te noemen.

hier ben ik het eigenlijk helemaal mee eens. Erg voorspelbaar maar wel leuk om te zien.

avatar van soom

soom

Leuk voor je kleine nichtje, schreef een gerenommeerd videoblad. Maar daar ben ik het niet mee eens, aangezien er gekust word. Kleine kinderen snappen deze film toch niet helemaal lijkt me.

avatar van Sproetje

Sproetje

leuke film, ik hou wel van dit genre.

feel good movie's doen het bij mij altijd erg goed, weet ook niet hoe dat komt.

avatar van soom

soom

Sproetje schreef:

leuke film, ik hou wel van dit genre.

feel good movie's doen het bij mij altijd erg goed, weet ook niet hoe dat komt.

Omdat het altijd goed afloopt denk ik.

avatar van Mustanglover

Mustanglover

Wel een grappige film, maar een beetje een open eind en dat vind ik jammer. Misschien dat ze bij deel 2 er dieper op in gaan.

avatar van karlen

karlen

huh?? komt er een deel 2?? maar dat wist ik niet..

deel 1 is heel leuk. echt weer zo'n romantische film. er zitten leuke stukjes in en het is echt een leuek film.. alleen bagger van het open einde..

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Voor een dergelijk genre helemaal geweldig. Daar kan je helemaal bij wegdromen, heerlijk.

avatar van Hilarious

Hilarious

Is er een deel 2 en dan nog zonder Julia Stiles maar wel met Luke Mably. Pff dat was toch echt niet nodig. Ze hadden het bij dit deel moeten laten.

avatar van kelly1610

kelly1610

Ik ben het met de meeste eens. Een leuke film, niet al te moeilijk! Ik vind veel stukjes erg grappig zonder dat ze flauw zijn! Ik hou ook van dit genre en vind het 3,5* waard.

avatar van Zeeleeuw

Zeeleeuw

Ik vind deze film ook heel erg grappig! Kijkt met gemak weg. Maar een deel 2? Alsjeblieft niet zeg. En dan zeker niet zonder Julia Stiles!

avatar van pinball

pinball

wat een voorspelbare film

na een paar scenes was de rest van de film al duidelijk.

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

tegenvaller

ik vond hem niet zo leuk

ik vond er meer drama in dan humor

avatar van rens_1993

rens_1993