Genre: Actie / Misdaad
Verenigde Staten / Polen
Geregisseerd door: Po-Chih Leong
Met onder meer: Steven Seagal, Ida Nowakowska en Matt Schulze
Plot Out of Reach
"It's a split second between hit or miss."
William Lancing, Vietnamveteraan en voormalig geheim agent, is de penvriend van een dertienjarig Pools weesmeisje, dat hij financieel steunt. Van de ene dag op de andere wordt het contact verbroken. Lancing ontdekt dat het programma dat hij steunt in werkelijkheid een mensensmokkelorganisatie is. Hij gaat eigenhandig op onderzoek uit om deze illegale praktijken te stoppen.
William Lansing
Irena Morawska
Kasia Lato
Lewis Morton
Azimi
Faisal
SpikeR
Slechtste film van Seagal
en wat is hij dik geworden zeg, opvallen bij actie's in de lucht dat zijn hoofd niet zichtbaar is, zet je aan het denken
handvlugheid vond ik ook minder dan in de eerdere films
plus de opsomming van wat al eerder is beschreven kom ik niet verder dan een 1.5 *
Kr!kke
kheb hem vandaag gezien en ben toch een beetje teleurgesteld.
veel te weinig actie en een saai verhaal.
(btw, veel films heb ik nog niet gezien van steve seagal, welke zijn nog aanraders?)
Ché Cliché
Ongelofelijk slechte film van Seagal. Oversentimenteel ei weinig actie. Die knakker bakt er echt weinig meer van. Ik heb de laatste tijd weinig goeds meer van hem gezien.
Stefan_Ying
Ook al ben ik groot fan van Seagal deze film was niet echt top, nu heb ik bijna al zijn films en deze is wel een van de minste, hele irritante voice dub en wel meer aan deze film was niet zo goed.
1* voor de film en een 1* bonus ster omdat seagal erin speelt.
josteman
Wel echt een film die leuk wordt omdat hij zo slecht is. Allemaal zo doorzichtig, dat het gewoon lachwekkend word.
Mede daarom toch nog leuk om te kijken.
cfreak24
Zaten wel leuke stukjes in maar over het algemeen gebeurde er te weinig om constant leuk te blijven. Ik heb betere van Seagal gezien.
3/5*
Lennert
Interessante film. Een van de laatste Seagal's die ik zag was The Foreigner en dat was werkelijk een rampzalige film door het wazige verhaal en de onzinnige actie. Wat deze film uitstraalt is in ieder geval goeie verzorging: de locaties zijn mooi gekozen, het verhaal van redelijke kwaliteit en de gevechten (helemaal de shootout op het einde) zijn best goed gedaan. Spijtig dat er weinig actie verder te vinden is op de 77 minuten (makkelijk geld cashen Steven?). Gelukkig dat ik me in die 77 minuten niet echt verveeld heb, al blijven een aantal zaken me vreemd overkomen. Seagal als kindervriend? Oost-Europese badguys met zwaarden? Seagal als chirurg?
Maar goed, aardig verhaal, wat weinig actie, matig tot redelijke film. Lang niet zo slecht als The Foreigner, maar ook niet zo sterk als Belly Of The Beast.
teigetje37
Redelijke film niet een van zijn beste.
Maar ook niet een van de slechtste.
Waardering: 3 sterren
niethie
Zelfs tijdens mijn Seagal adoratie destijds vond ik dit niets. Vreselijk saaie film met een hele hoge iritatiegrens en een nog irritantere Seagal. Hierna kon het enkel achteruit gaan. Het ligt echter allemaal nogal vaag in mijn geheugen dus houd ik het maar op-
1,5 sterren
brabusRUS
Het meest boeiende voor vanavond.
en The Punisher, maar die komt later.
N811
en The Punisher, maar die komt later.
Ik zet hem op de misschien.
Lui (crew films)
- 11904 stemmen
Lekkere Seagalfilm, alleen weer die vreselijk voice-dubs een paar keer. Dat moeten ze toch echt laten.
Wing Chun
Een goeie Steven Seagal film. Me eerste film met hem erin en ik vond hem wel goed. Ik ben normaal altijd dat kung fu van jackie chan gewend maar dit is ook wel goed. Hoe Seagal altijd de slechterikken weer verslaat.
Zijn martial arts skills zoals: Aikido,Karate,Judo en Kendo blijf ik toch mooi vinden en realistisch
Het eindgevecht viel eigelijk wel mee. Je zag wel weer de oude vertrouwde Seagal aikido moves. de voice dubs irriteerde me niet.
een aanrader voor een Seagal Fan
Movie Jim
Middelmatige film van Seagal. Die er flink op los knokt. Andere doen het ook best wel goed zoals de slechterikken maar niemand van de slechterikken is opgewassen tegen Seagal.
aerts007
Zelden zo gelachen,beter dan menige komedie!
JDSsmetje
Wat een zwakke film. Het verhaal is iets snel snel uitgevonden om Seagal nog maar eens te laten vechten. Acteren kan Seagal eigenlijk niet maar vechten kan hij, niet dat mij dat iets intereseert. Een combinatie van stoer gedoe en wat karate bewegingen waarvan je weet dat die toch gedeeltelijk in elkaar gezet zijn. Je kan het zo wat vergelijken met een goochelaar die in de lucht zweeft waarvan je toch weet dat die vast hangt. Ik zie dan ook geen enkel iets van drama in de film nochtans het consept drama is. Steven Seagal films vind ik over het algemeen al slecht en dit vind ik nog ietsje zwakker dan de andere Seagal films. De grijns in zijn gezicht alleen al !
Zeer matige film. Het verhaal is nog best aardig, maar het is allemaal maar matig en amateuristisch uitgewerkt en de film lijkt op sommige momenten enige mate van voortgang te ontberen. De spaarzame momenten dat Seagal in deze film mag vechten zien er overigens ook niet echt geweldig uit. Ook de voicedubbing in deze film is haast lachwekkend zo slecht gedaan. Ik heb er meer respect voor als het in ieder geval de stem van Seagal zelf is, ook al klinkt die misschien iets minder, want dit was helemaal niets. Zelfs het gehoopte spectaculaire eindgevecht viel tegen!
SvV
Ben toch wel een aardige Seagal fan maar deze film is gewoon niet goed. Irriteer me helemaal erg aan die voice-dubs, verschrikkelijk.
Krappe 2*
Sjoerdow
Wat een dom plot!
Zwaardgevecht was bovendien echt onnozel. Alleen al hoe Seagal dat zwaard vasthield was om te huilen.
Tegenwoordig kunnen films van Seagal alleen nog maar slagen als komedie bij mij, want dit kan ik niet langer serieus nemen.
1 ster
Rogyros
Lijkt me een geweldig spannende film! Ik ben altijd zeer gecharmeerd van Steven Seagal!

Justinw
Slechte film van seagal. Ten eerste als ik naar een Seagal film kijk wil ik actie. Het acteerwerk is slecht maar dat maakt niet uit als de actie het maar compenseerd, alleen worden hier veel te veel dialogen gevoerd. En daarom ergerde ik me de hele film. De actie die er is, is houterig gefilm, en ja hij is niet meer zo snel met zijn handen. Daarom een zeer slechte Seagal.
patrick17
Een mindere film inderdaad. Je kunt de film beter onder drama meldden dan onder actie helaas. Op de eindscene na van het schieten, het zwaard vechten vond ik nou ook niet echt bijzonder. Dat was wel aardig te doen maar over heel de film bekeken is dat gewoon te weinig voor een actie film.
De voice over(s) van Seagal is ook jammer. In zijn laatste films is dat merendeels altijd de films rond 2004 dat is helaas wat minder. Erger me er niet aan maar het is ook niet leuk om te horen 2 stemmen.
Voor een keer gekeken te hebben OK maar zal hem niet voor een 2e maal bekijken.
2.0 *
SchinkenKäse
Gister deze film dom op de bank gekeken, ik heb me er prima mee vermaakt, men zegt dat er slecht werd geacteerd enzo, en dat de details niet helemaal kloppen, Kan best wel waar zijn(niet op gelet overigens.), maar ik heb me er toch prima mee kunnen vermaken.
3.5*, volgende keer ga ik er serieus naar kijken
Double Deuce
Gisteren (16-01-2010) gezien op RTL7 en tsja wat zal ik er eens van zeggen?
Laat ik er eerst een soort van anekdote tegenaan gooien: Seagal speelt de rol van Billy Ray Lancing en Seagal zelf is in Lansing, Michigan geboren. Zou zelfs een originele naam voor de hoofdrolspeler al niet meer lukken?
Door 1 letter te veranderen valt het ook echt niet op....
Los van dat: al het negatieve over deze film is hier al aan bod gekomen en dat kan ik alleen maar onderstrepen. Ik vind het een film waar met meer budget (en betere acteurs + regisseur) best wat van te maken zou zijn.
Het plot mist enorm veel diepgang en hier en is er ook een flink gebrek aan logica. De vechtscenes zijn er niet al te veel en wat er dan wel is, dat stelt toch niet zo heel veel voor. Ik moet zeggen dat de "gunfight" scene richting het einde wel OK was
Maar de slotscene.....mwaaa ik zou zeggen:
Dat was wel een tegenvaller.
Al met al voor Seagal-begrippen zeker geen hoogvlieger. De film is niet al te lang en daarmee nog wel uit te zitten. Heb wel een zwak voor Seagal zijn films maar dit is zeker niet zijn beste om het dan zo te stellen (understatement).
Oh ja: dat kapsel van Seagal!
Niet alleen zijn haar is dood maar zijn kapper ook geloof ik......
Nou 2 sterren omdat het TOCH Seagal is en Aikido cool is
mikey
Ridicule knokfilm met typische seagal momenten: een adelaar die vrijheid symboliseert, indianenreservaat moralisme en meer van dat soort 'spirituele nonsens. Maar dan wordt het gedoe even opzij gezet om orde op zaken te stellen: oost europese maffiosi doen het weer eens in mensenhandel. Seagal gaat recht op zijn doel af tegen alle wette van de logica in. Zo denk je permanant van: 'hoe weet die vent dit nou weer, of/en hoe komt hij daar nou weer terecht'.
Ben je ertoe in staat: verstand op 0 en whatever.
movie acteurs
Aardige standaard actie film met Seagal. Ik vond de actie in deze film best goed. Ook verveelde de film niet en heb ik me best vermaakt. Krijgt nog een 3,0.

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

The First Slam Dunk