• 9.378.495 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Polen

Geregisseerd door: Po-Chih Leong

Met onder meer: Steven Seagal, Ida Nowakowska en Matt Schulze

Plot Out of Reach

"It's a split second between hit or miss."

William Lancing, Vietnamveteraan en voormalig geheim agent, is de penvriend van een dertienjarig Pools weesmeisje, dat hij financieel steunt. Van de ene dag op de andere wordt het contact verbroken. Lancing ontdekt dat het programma dat hij steunt in werkelijkheid een mensensmokkelorganisatie is. Hij gaat eigenhandig op onderzoek uit om deze illegale praktijken te stoppen.

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

Worden we het toch nog eens

SSeagal

Gelukkig maar dat de film Into the Sun weer een hoop heeft goed gemaakt ten opzichte van Out of Reach. Enne....goed hoor Crazy~Dutchman, nu mag je je 0.5 plaatsen.

avatar van Gehenna

Gehenna

Deze van Seagal is wel zo slecht, het goede punt in zijn films zijn altijd de vechtscenes geweest maar in deze film is dat zo traag en zo kort dat je zoiets hebt van waar kijk ik hem voor..lekker laten liggen deze ! 0.5*

avatar van Leno

Leno

Ik dacht eerst dat ik naar Dawn of the Dead aan het kijken was. Seagal zet de rol van zombie zeer goed neer, klasse!

Waar kan ik beginnen, het belachelijke verhaaltje, de voice dubbing, de paar lamme actiescenes, de parodie op acteren...

Pluspunt ten opzichte van Out for a Kill is dat de regie niet totaal bagger is, verder is de eindscene redelijk gefilmd en is het decor prachtig, daarom niet de laagste score..

avatar van otherfool

otherfool

Waardeloos prul waarmee de aftakeling van Seagal een nieuw dieptepunt bereikt. De oude, stramme meester mompelt en strompelt zich door het verhaal, waarin perfect Engels sprekende Poolse kinderen de hoofdrol spelen. Seagal, zich bewust van zijn lichamelijke problemen, heeft blijkbaar een computercursus gevolgd: zo hackt hij zonder problemen het politienetwerk van Warschau en weet hij binnen een paar seconden een waardeloos stukje tape up te graden naar een perfecte foto.

De locatie van het (verder teleurstellende) eindgevecht is adembenemend, maar dat kan me er niet toe brengen dit niemendalletje boven de 0,5* in te schalen.

avatar van predator

predator

• 1954 stemmen

Ik sluit me aan bij bovenstaande commentaren. Enorme bagger-film met Seagal die weer een nieuw dieptepunt weet te bereiken.

avatar van David_D

David_D

De voice-dubs zijn en blijven vreselijk, ook zijn de stand-ins van Mr. Seagal niet goed "weggewerkt", maar voor de rest vind ik Out of Reach beter dan Ticker en The Foreigner.

Van 1.5* naar 2.5* en nu naar een 3*.

avatar van meyerke

meyerke

mooie film, aanleiding tot actie vond ik goe, het verhaal dus eiglijk ook al zat er ni echt veel inhoud in.

sinterklaas

lijkt me leuk omdat ie zich in polen af speeld

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

Hoewel de logica zeker ver is te zoeken is ....vind ik het een prachtige film, ik heb me zeker vermaakt.

Seagal die weer acteert als een houten klaas, zoals hier boven vermeld is, hackt ie ff een politienetwerk in een comp, damn ik lag dubbel toen ik "acces granted' zag staan, weer is hij een voormalig secret agent maar ...dat vind ik het mooie aan seagal, hij blijft gewoon zijn ding doen, van hem accepteer ik het gewoon

Seagal rulez !!!

sinterklaas

Heb deze vorige week besteld via dvdoutlet samen met nikita en made men.

Effe wachten tot ik hem krijg, Ben wel benieuwt.

sinterklaas

Heb hem binnen gekregen, Vanavond maar effe kijken

sinterklaas

Een uurtje geleden deze film gezien:

Maar wat een melig begin zeg mijn vader(die ook meekeek) moest er van zuchten. Het begin is echt zo dom en zoetsappig en het slaat nergens op. Ik heb me al voorbereid op de voice dubs nou soms hoor je de stem van seagal maar inderdaad is de stem de grootste gedeelde is het door anderen ingesproken. Dan huren ze iemand in die een stem hebt dat een beetje op seagal lijkt, Dom hoor

Maar op sommige momenten best leuk(wel veel drama) maar je kan in de helft weer een hoop kogelgaten zien en de locatie is ook best wel ok.

Maar het einde valt tegen met die zwaardgevecht en dat zoetsapperige gedoe.

maargoed weer een seagal erbij nog effe doorsparen en ik heb alle films van mijn beste(film) vriend.

1,0

SSeagal

Nu gekocht en weer herkeken. Verhoog toch naar 3 sterren, waarom? Vrij simpel, de vorige keer vond ik de voicedubs zo irritant dat ik nauwelijks heb opgelet en heb kunnen genieten. Nu nam ik even de voicedubs voor lief en ben ik meer gaan letten op de vechtscene's. De scene's zagen er eigenlijk goed uit, kort en te weinig misschien, maar Seagal vecht hier tenminste zelf, een pluspunt toch wel vergeleken met Submerged en Today you die bijvoorbeeld. Er waren 4 korte vechtscene's die mede dankzij Seagal en Aikido weer heerlijk waren om te zien. Aan het eind van de film had ik een beter gevoel iets dan de eerste keer, vandaar half puntje erbij voor de beste man. ***

sinterklaas

Heb je nu alle films van Seagal?

Ik moet er nog zes hebben jammer dat het bij mij zo langzaam gaat en het is toch een schande dat Ik als seagal fan MARKED FOR DEATH niet gezien heb. Maarja ik kan hem in geen enkele winkel vinden.

Ticker trouwens ook niet.

avatar van David_D

David_D

sinterklaas schreef:

Heb je nu alle films van Seagal?

Ticker trouwens ook niet.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Al die Films van Seagel is Hard.. ook deze.. In mijn top 5 is Hij op de 3e plaats de beste martial art's movie-acteur

sinterklaas

Heb MFD al voor een tientje bij de music store gevonden. dat verbaasde mij wel.

kArIzMa_TuRk schreef:

Al die Films van Seagel is Hard.. ook deze..

deze was een beetje flauw.

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

Mijn god wat een slechte film. Seagal is zichzelf niet meer. Buiten het feit dat er zich al weinig vechtscènes plaatsvinden, zijn ze ook nog eens bijzonder knuddig en niet zo bijzonder als Seagal kan. Suffe dialogen en uitdrukkingen passen bij Seagal, maar hier is de emmer toch echt volgeraken. Prul.

avatar van gotti

Die emmer was al lang vol hoor. Alleen sommige mensen komen er nogal laat achter om de kraan uit te zetten...

gotti schreef:

Spreek lekker voor jezelf Ik geniet er met volle teugen van al zijn films nog. In dit geval is Out of Reach wat minder, maar zeker niet slecht.

Stallion

Hem hem nog eens bekeken en heb me weer lopen ergeren aan de voice-dubs. Op een gegeven moment leek het alsof een aziaat het stond in te praten.

Opzich heeft deze film zeker het potentieel om een goede Seagalfilm te worden maar het wordt gewoon verpest. Wel leuke (vuur)gevechten. Blijft bij 2,5

Stallion schreef:

Ik vond het meer als een texaanse ranchboy klinken

of een nicht.

Stallion

Dat ook. Ik had het idee dat 2 verschillende hem inspraken. Het klonk in iedergeval niet.

sinterklaas

Nou het gebeurt steeds minder de laatste films.

Stallion

Gelukkig wel, maar bij deze was het gewoon té erg.

avatar van 606

een redelijke film met een goede seagal.

avatar van sherena

sherena

Dit is de minste film van hem. Tikkeltje ver gezocht met die geheime berichten. moest hem toch hebben als Seagal fan. (wil ze natuurlijk allemaal hebben, hebben hebben !!)

avatar van papaEd

papaEd

sherena schreef:

Aangezien ik ook veel heb van Segal ben ik het met je eens dat dit een van de mindere films is.