• 9.373.540 stemmen

The Adventures of Pluto Nash (2002)

Komedie / Sciencefiction | 95 minuten

Genre: Komedie / Sciencefiction

Alternatieve titels: Pluto Nash, the Man on the Moon / The Adventures of Pluto Nash, the Man on the Moon

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Ron Underwood

Met onder meer: Eddie Murphy, Jay Mohr en Joe Pantoliano

Releasedatum: 10 oktober 2002

Plot The Adventures of Pluto Nash

"The MAN on the Moon."

De maan, 2087: de nachtclubeigenaar Pluto Nash raakt in de problemen wanneer hij weigert om zijn club aan de plaatselijke maffia te verkopen. De gangsters worden geholpen door de mysterieuze Rex Crater, die van plan is de maan in zijn macht te krijgen. Nash krijgt hulp van de mooie aardling Dina Lake, die naar de maan is afgereisd om aan haar zangcarrière te werken.

avatar van Jordy

Jordy

Valt me mee dat de film nog een release krijgt hier. De studio durfde het in Amerika niet eens aan om persvoorstellingen te geven (waarna de film dus 2 dagen later dan normaal helemaal de grond in werd geboord ) en ook in Engeland waren de recensies vernietigend

avatar van Macmanus

Macmanus

Eddie Murphy moet eens goed door elkaar gehaald worden, want wat hij de laatste tijd maakt (uitzondering shrek) is niet best.

Toch moet ik zeggen dat de trailer van Murphy's nieuwste film I Spy er wel weer grappig uitzag. Maar ja, trailers kunnen bedriegelijk zijn.

avatar van vic

vic

gisteren in de sneak. Erg standaard verhaaltje. Vond het feit dat hij echt niet grappig was erg storend. De actie was wel leuk maar uiteindelijk is de conclusie dat Eddy Murphy diep gezonken is met deze film.

avatar van shayed

shayed

Wat jammer van Eddie 'the fuck you-man' Murphy. Het grappigste Murphy- werk blijft voor mij toch 'Delirious'.

avatar van MovieManiac

MovieManiac

En Bowfinger dan?????

avatar van tom

tom

grapje zeker?

avatar van Neder

Neder

wel een heel fout grapje dan want delirious staat mijlen boven bowfinger haha

avatar van Neder

Neder

Over de film helaas niks goeds te vertellen , ik begrijp niet eens waarom ik hem helemaal af heb gekeken. Ik hoopte wellicht op één lach maar die kwam helaas niet. Eddy......... what have you done for Us lately?

xxxjes Oemfoefoe

Idol

zo slecht was ie niet hoor vind ik

avatar van Beejeej

Beejeej

zaten een paar geinige stukjes in, maar Murphy kan veel beter dan dit...

avatar van dope

dope

• 20060 stemmen

Idol schreef:

zo slecht was ie niet hoor vind ik

Ik vond hem ook best meevallen, moet ik wel zeggen dat ik me totaal niets van de film had voorgesteld. Dan issie best te kijken!

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

Volgens Veronica Magazine de grootste financiele flop uit de filmgeschiedenis met 100 miljoen dollar kosten en slechts 4 miljoen dollar opbrengsten

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Wat een vreselijke film dit. Wellicht dat het mensen is opgevallen dat ik over het algemeen in matige slechte films toch nog wel een hoop pluspunten kan vinden, maar hier heb ik toch gefaalt.

Wat een baggerfilm, met baggerverhaal. Slaat helemaal nergens op, en het is zwaar ergerend en irriterend om naar te kijken.

Ik zet nooit een film uit hoe slecht hij ook is, en loop ook nooit weg uit de bios. Maar bij deze kon ik het laatste deel echt nietmeer aanzien.

Ik heb de Zeemeerman ook gezien die op #1 staat in de flop 100, maar die film vond ik nog een heel stuk vermakelijker dan dit prulletje.

0,5

avatar van tommyf

tommyf

ik vond hem leuk verhaal slaat nergens op maar heb er wel met plezier naar gekeken mede door Randy Quaid

zo zie je maar weer over smaak valt niet te twisten

avatar van Disk

Disk

Ik heb net Eddie Murphey Delirious en Raw gekeken, wat is er toch met Ed aan de hand. Dit is gewoon een heel ander persoon.

avatar van elry

elry

haha wat slecht eddy!!! eddy?

are listening to me?

come on man make some funny movies.

avatar van pjutter

pjutter

wat is dit een trieste film, hij was gisteren op tv, Hij was saai en sloeg helemaal nergens op, hoewel dat soms wel grappig kan zijn natuurlijk.

Er zaten gewoon GEEN leuke dingen in.

2 * voor jou Eddy

avatar van martlybra

martlybra

pjutter schreef:

Er zaten gewoon GEEN leuke dingen in.

2 * voor jou Eddy

ok pjutter

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Heb er een half uurtje naar gekeken maar vond het helemaal niks. Past echter wel perfect in het rijtje films dat Murphy de laatste jaren maakt: kutfilms. Heb er niet genoeg van gezien om er een cijfer aan te geven, misschien maar goed ook.

Tijd voor Another another 48 Hrs. of Beverly Hills Cop 4!

avatar van Purmerend

Purmerend

Ondanks al die bekende gezichten stelt deze film werkelijk niks voor.

avatar van raymon

raymon

een van de grootste flops in geschiedenis!

budget: 100 miljoen

en uiteindelijk verdiende de film: net geen 8 miljoen euro!

ooo dat is echt te erg vind ik, 100 mijoen eur voor niks!!!

avatar van newG

newG

O komaan, deze was toch goed?

Grappig, schoon beelde gemaakt, verhaal is te pruimen en de personages, cant you go faster? this is my top speed

Kei grappig

Disk schreef:

wat is er toch met Ed aan de hand. Dit is gewoon een heel ander persoon.

dat heet acteren

elry schreef:

haha wat slecht eddy!!! eddy?

are listening to me?

come on man make some funny movies.

Dat moet je eigenlijk niet tegen Eddie zeggen. Ik vind dat Eddie heel goed acteerd. je moet dat tegen de reggiseurs van de film zeggen waar ze Eddie laten inspelen

kArIzMa_TuRk

Ik vond dit deel ook niet goed hoor.

totaal niet grappig. voor eddie een **

avatar van veron35

veron35

Een van de leukste films met Eddie Murphy.

avatar van garlic senior

garlic senior

nog maar 2 stemmen en dan mag deze film weer verwelkomt worden in de flop 100

avatar van martlybra

martlybra

garlic senior schreef:

nog maar 2 stemmen en dan mag deze film weer verwelkomt worden in de flop 100

Yep, op nr. 40, een perfecte positie voor een films als deze.