• 9.220.325 stemmen

Geregisseerd door: Les Mayfield

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Eugene Levy en Luke Goss

Releasedatum: 27 april 2006

Plot The Man

"One guy walks the walk. The other talks and talks."

De niet zo slimme vertegenwoordiger Andy Fidler (Levy) krijgt het aan de stok met de ATF (The Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms). ATF-agent Vann (Jackson) realiseert zich dat hij de zachtaardige sukkel nodig heeft om een drugsbaron te pakken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van movie fan

movie fan

redelijke goede film , met een goede cast , goed acteerwerk , leuke grappen en een oke verhaal . paar keer goed gelachen en zeer vermakelijk , 3.5sterren .

avatar van Sass

Sass

Heb hem al 4 keer gezien en hij blijft goed.

Lekker voor de vroege zaterdagavond als je in de stemming wil komen..

Origineel verhaal, en absoluut niet flauw. Gewoon echt heel erg grappig.

avatar van skipy05

skipy05

De 1ste keer dat ik deze film zag vond ik deze veel beter. Nu vond ik hem minder grappig. Beide acteurs spelen wel heel goed.

avatar van scorsese

Aardige buddy-film. Eugene Levy deze keer eens niet in een bijrol, en ook hier blijft hij leuk. Het verhaal stelt niet veel voor en de personages zijn nogal voorspelbaar. Ook de shoot-out op het einde stelt nogal teleur. Verder een lekker snel tempo, leuke grappen en een goed gecast duo.

avatar van xaid

xaid

heb hem vandaag voor de 2de keer gekeken , en hij blijft super grappig

vooral dat stukje dat eugene samuel een bitch noemt , ik heb zo gelachen , je kon aan samuel zen kop zien dat hij eugene wel kon vermoorden toppertje deze film

avatar van Fast Eddy

Fast Eddy

Leuke en originele komedie met goede casting.

avatar van 606

• 12037 stemmen

wat een komedie geweldig, heb me soms werkelijk suf gelachen.
Goed verhaal en prima acteurs.
Aantal zeer leuke scènes en vooral de laatste was erg komisch in de lift met de nonnen (jesus christ) zeiden.

avatar van Lennert

Lennert

Aardig tussendoortje dat helaas nergens echt grappig wordt. Het is voornamelijk de wisselwerking tussen Jackson (die zichzelf weer eens kopieert) en Levy (die eigenlijk vrij matig acteert) die de film het aanzien waard maakt, maar zodra het script zich begint te focussen op scheet-grapjes en verwijzingen naar de grote van elkanders geslachtsdelen begint de vermoeidheid toch toe te slaan. Het sterkste punt van de film is dan ook voornamelijk enkele grappige situaties, qua dialogen is het cliché en niks verheffend.

avatar van loreen

loreen

leuke grappig film moet 2 super acteurs

avatar van lars-pixar

lars-pixar

‘Opnieuw een actie/komedie met een politie duo’

Er zijn zat komedie’s met 2 goeie acteurs die agenten moeten spelen, zoals bij Ruch Hour 1tm3 met Jackie Chan en Chris Tucker en Show Time met Eddie Murphey en Robert DeNiro en ook nu worden zulke films nog gemaakt bijvoorbeeld The Other Guys met Mark Walhberg en Will Ferrel of neem nu deze film The Man bij deze film hebben ze Samuel L. Jackson, Eugene Levy gecast ik vond dat best bijzonder maar door het verhaal werd de film erg saai, zelfs de grappen zijn te flauw. 2,0*

avatar van Lennert

Lennert

Welk politieduo? Het Fidler personage is geen agent, maar een vertegenwoordiger.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Ik bedoel eigenlijk gewoon het duo, want inderdaad het is geen politie duo maar Vann (Samuel L. Jackson) is wel een Agent.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Erg flauwe film, wordt een beetje gered door Jackson die, zoals bijna altijd, wel weer leuk is om naar te kijken.

avatar van filmfreak 101

filmfreak 101

Toffe film niets op aan te merken geen echte hoogvlieger maar wel tof om eens naar te kijken grappig en nu en dan spannend een 3,5!

avatar van gauke

gauke

Deze vermoeiend saaie buddyfilm, gemaakt volgens de mottenballenformule, deed geen enkele moeite om je wakker te houden. Op een paar leuke scènes na, waren de grappen van het kleuterschoolniveau. Samuel L. Jackson moest zien te redden wat er nog te redden viel, maar vanzelfsprekend lukte dat niet.

avatar van Mike 1984

Mike 1984

Ik ben wel wat verbaasd door de lage score. Ik vind het een topfilm. Pittige dialogen, geestige oneliners en een perfect duo in de hoofdrol. Twee uitersten die in deze film tot hun recht komen. Nochtans heeft Eugène Levy een bijzonder irritante stem naar mijn mening, maar dit is de eerste film waarin het me niet stoort. Ik heb bijna voortdurend gelachen met deze hilarische komedie.

"Sprinkle that on your ass, so you don 't get an infection."

"I am taking a mental picture of you... Blink."

"Shit. They ate him already."

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijk leuke komedie.

De cast doet het zeer goed, maar het verhaal is maar zwakjes.

Maar eigenlijk ben ik geen liefhebber van het genre, wellicht vinden anderen het wel goed.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke actie/komedie die lekker wegkijkt. Prima vermaak.