Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Les Mayfield
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Eugene Levy en Luke Goss
Releasedatum: 27 april 2006
Plot The Man
"One guy walks the walk. The other talks and talks."
De niet zo slimme vertegenwoordiger Andy Fidler (Levy) krijgt het aan de stok met de ATF (The Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms). ATF-agent Vann (Jackson) realiseert zich dat hij de zachtaardige sukkel nodig heeft om een drugsbaron te pakken.
Derrick Vann
Second I.A. Agent
Homeless Man
Ninto
@ pimp-juice:
Volgens mij zegt die 3.25 meer over de gemiddelde stemmer hier op MovieMeter. Belachelijk dat een film als deze boven de 3 staat. Het is een komedie dus je zou er bij moeten lachen! En dit is gewoonweg geen humor... en geloof me, ik heb enorm wat komedies gezien en ik kan al lachen bij het meest flauwe kleine grapje. Maar dit!? Ok... de eerste keer dat Andy Fidler een ruft liet moest ik even lachen, maar als ze dat dan nog een paar keer doen gaat het toch echt vervelen...
Koenemans
Zeer vermakelijke film. Mooi schouwspel tussen het stoere karakter van samuel en het vriendelijke karakter van eugene (the man).
Humor in deze "crimi" film is goed toegepast.
3,5 ***
draai285
een redelijke door de weekse film die goed te pruimen valt
alleen wel een beetje voorspelbaar. maar toch een goeie 3 sterren
Gromule
Film van niks, heb 2 keer zachtjes gelachen....zal wel aan mij liggen als ik de commentaren hier lees. 2 sterren.
bartjuuuhhh
pas even gekeken, paar keer gelachen al hoewel 't op een hand te tellen is.... leuk voor als je je verveelt. Geen topper dus!
Driver_hhg
Wat een bagger film. Eigenlijk mag ik geen sterren geven, omdat ik 'm niet heb afgekeken. Kon het gewoon niet aanzien...
1* voor de moeite en de lef, die ze hebben om zo'n film in elkaar te zetten.
en die Eugene Levy wat een godsirritant kereltje is dat, bah.
ellentjah
'k Heb 'm ook niet uitgekeken.. Heb het toch een half uurtje volgehouden en dan afgezet, het ging gewoon van dom naar dommer.
Banjo
- 2034 berichten
een leuke film met wat bier en nootjes erbij.
ja hoor best leuk!
Mr. Orange
Af en toe een paar geslaagde grappen, levy heeft daar een heel groot aandeel in.
verder stelt het niet veel voor, vind ik
Roosj
Ik vond het een hele leuke film !! De scene's met de winderige Levy zijn natuurlijk heel banaal, maar daarom niet minder leuk. Ook de scene met 'My Bitch' is geweldig.
Lachen man !!
4 Sterren
Een aanrader voor de MovieNight vrijdag 10 november (Da Vinci zaal)!!!
Ramon K
Ik vind dit echt een ellendige film. Buddy-gedoe dat we al duizend keer hebben gezien, saai in beeld gebracht, stereoype karakters, acteurs op de automatische piloot, clichee plotverloop, duffe grappen etc. Ik moet dit gewoon met 0,5* afstraffen. Bah!
maxcomthrilla
Inderdaad niets nieuws onder de zon in komedie land. De poep en plasgrappen zorgden tijdens de film nog wel voor een kleine glimlach, maar na afloop overheerste toch een beschamend gevoel. Leren ze het nou nooit, kom eens een keer met iets originelers! De film kijkt wel aardig weg, maar biedt nergens hilarische hoogstandjes. De combinatie Samuel L. Jackson - Eugene Levy vond ik overigens wel geslaagd. 2,5*
FillumGek
Ik vond hem wel goed. Misschien omdat ik er, in tegenstelling tot vele, niet van uit ging dat het een rasechte komedie was.
Jackson en Levy tegen over elkaar is gewoon grappig. Leuk om te zien hoe een keiharde cop ( zoals gewoonlijk goed neergezet door Jackson) reageert tegenover een enorme sukkel ( Levy).
Natuurlijk allemaal niet origineel, maar dat zie ik graag door de vingers, aangezien de film mij voor de volle 80 minuten heeft vermaakt.
Justice4All
RyanB
heb me rot gelachen met deze film echt een hele leuke film moet je zeker bekijken:D 4.0*
dje-em
leuke film, niet super grappig maar vooral erg leuk om te zien hoe Samuel eigenlijk meedoet in een parodie op zijn traditionele rol. Eugene Levy is bijna de ster van de film en dat is erg knap (zeker daar ik een grote fan ben van Samuel die toont naast serieuze rollen (coach carter, 187, red violin), actie rol (pulp fiction) ook comedy kan.
Schiedammer
Gewoon een leuke film om naar te kijken. Gewoon kijken en niet teveel nadenken. Beeld en geluid is goed. Dus voor mij alles bijelkaar 3,5*.
jaspertje3
Het is gewoon een leuk tussendoortje
En als tussendoortje heb ik me kostelijk vermaakt!
newG
Zoals steeds is Samuel Jackson schitterend om naar te kijken, maar Eugene Levy vond ik zelfs bij momenten beter. Heb een aantal keer erg hard gelachen. Scheetgrapjes zijn nu niet echt mijn ding, maar dat stukje in de lift was wel lachen.
Ché Cliché
Wat slapjes, slechts een paar keer gelachen. 2 sterren. Levy begint echt gruwelijk irritant te worden.
tukkerstein
Kan die Eugene Levy echt niet in een andere films spelen dan dit soort? Nouja, het was best een leuke film. Af en toe best kunnen lachen. Veel voorspelbare grappen, keiharde inkoppertjes, maarja...
saw_lover
Dit is pas een echte komedie !!
Prachtig acteerwerk van Samuel L. Jackson en Eugene Levy !
Een 4 !
LOL : (Levy laat een scheet)
Jackson : "Goddamn !!! If an elephant would take a shit in the back seat it wouldn't stink so bad !!!"
He's my bitch
Haha prachtige scene uit een erg leuke film. Ik ben een liefhebber van de ultieme droogkloot, Eugene Levy. Hij kan ook buiten de kutfilms American Pie 4, 5 en 6 in leuke films spelen. Oa in The Man.
Hij is echt geweldig in combinatie met de stoere Samuel L. Jackson. Ik heb een paar keer echt gelachen om die 2. Jackson stoort zich enorm aan de babbelzieke Andy in de film. Je krijgt gewoon grappige momenten en hilarische dialogen die zo droog zijn dat je wel moet lachen. Het is allemaal wel wat voorspelbaar, maar in mijn ogen heel vermakelijk.
timburton
Had toch echt veel meer verwacht van deze film. Met een leeg gevoel de film afgekeken. Levy speelt wel erg grappig. Maar dit is de eerste rol van Samuel L. Jackson die ik niet kon aanzien. Een beetje wanna be "Jules" uit PulpFiction. Zijn acteerpresentaties waren werkelijk een drama. Maar de humor heeft me het toch laten afkijken.
timburton
stink so bad !!!"
Stink? Lijkt me sterk dat Jackson een Nederlands woord gebruikte. Wat dacht je van smell? Akkoord?

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Cinderella Man