• 9.378.340 stemmen

Geregisseerd door: Les Mayfield

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Eugene Levy en Luke Goss

Releasedatum: 27 april 2006

Plot The Man

"One guy walks the walk. The other talks and talks."

De niet zo slimme vertegenwoordiger Andy Fidler (Levy) krijgt het aan de stok met de ATF (The Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms). ATF-agent Vann (Jackson) realiseert zich dat hij de zachtaardige sukkel nodig heeft om een drugsbaron te pakken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Helemaal geen slechte film.

Aan het einde van de film ging het allemaal wat snel, zodat (vond ik) het wat rommelig oogde.

Maar gewoon lekker zitten en op je af laten komen en dan is hij zeer te pruimen.

avatar van markel66

markel66

Ik heb blauw gelegen van 't lachen.

Echt een aanrader

avatar van saw_lover

saw_lover

timburton schreef:

Stink? Lijkt me sterk dat Jackson een Nederlands woord gebruikte. Wat dacht je van smell? Akkoord?

Heb je ooit Engels geleerd op school ? To stink is wel degelijk correct, hoor, moonbeam Fijn dat je m'n mening deelt over de film haha !

avatar van wwelover

wwelover

Gewoon een leuk tussendoortje. Ik heb erg genoten van de film. Geinig duo, Jackson en de altijd leuke Levy.

He' my BITCH!

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

gewoon een leuke film niks speciaals

avatar van Resh

Resh

aahah leuke interessante film

avatar van P8rb

P8rb

Aardige film, leuk om eens een keer te zien. Lekker korte speelduur ook. Alleen overdrijft Eugene Levy af en toe wel een beetje. 3*

avatar van Poes

Poes

Leuke film!

Samuel speelt toch weer verdomd heerlijk zeg!!!!

Doorsnee vermakelijke film.

Kan hier naar kijken, zonder mij al te veel te ergeren. Af en toe is het relatief aangenaam grappig. Kan je een beetje onderhuids glimlachen. Daar blijft het dan ook wel bij.

Het buddy verhaaltje is saai, maar op zich een grappige parodie van de "serieuzer" bedoelde versie in films als Se7en. Verder is er genoeg chemie tussen Jackson en Levy om het spel draaiende te houden.

Maar meer zit er gewoon niet in de film. Het is beproefd, doorsnee en spreekt mij verder nergens aan.

Kan er mij niet aan irriteren. Kan mij er niet echt mee vermaken. 2*

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Niet altijd een even Leuke Film om naar te kijken maar wel Leuk om je zondagavondje mee te vullen, Samuel L. Jackson acteert het fantastisch daar kun je (bijna) altijd wel op rekenen maar Eugene Levy vind ik ik meestal echt helemaal vreselijk, Hier ging het wel met hem maar ik blijf er bij dat het absoluut geen favoriete acteur van mij is.

***

avatar van The Goss

The Goss

Matig. Jackson trekt het nog net naar een redelijk aanvaardbaar niveau met zijn spel, maar voor de rest een film om snel weer te vergeten. (wat dan ook wel zal gebeuren).

avatar van Malick

Malick

Hoewel het een doorsnee formulefilm is heb ik me geen moment verveeld of geërgerd aan het duo Samuel L. Jackson en Eugene Levy. Vooral de manier hoe het allemaal gebracht werd. Van poep naar plashumor en vice versa. Het verhaal is letterlijk belachelijk gehouden zodat daar genoeg uit geprofiteerd kan worden. Letterlijk een filmpje die doet wat hij zegt.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Samuel L Jackson zoals gewoonlijk weer een geweldig personage!

Film is gewoon grappig en, dit is zo vele malen beter dan alle scary movies,date,epic movie blabla. Het verhaal is ook nog eens best goed voor een humor film, ook Eugene Levy acteert gewoon goed.

Niet nadenken, aanzetten kijken en lachen.

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Leuke film niets meer niets minder,kon er soms wel omlachen en vooral jackson deed het nog best leuk.

3.0

avatar van Jeauhan

Jeauhan

Vermakelijke film hoewel het verhaal natuurlijk niet erg origineel is en naar het einde toe steeds rommeliger wordt.

Hoewel ze beiden een aardige prestatie neerzetten, hebben we dergelijke rollen van Jackson en Levy al eerder gezien. Iets teveel op zeker gespeeld en weinig nieuwe dingen geprobeerd. Jammer.

avatar van Woutrr

Woutrr

grappige film met leuke rol voor Levy

Het verhaal is niet origineel, maar daar stoor ik mij niet aan vermits de rest vermakelijk is

avatar van Nomak

Nomak

Eindelijk nog eens een komedie waar ik wel mee kon lachen.

avatar van xenne

xenne

tamelijk vermakelijk filmpje.... niets bijzonder eigenlijk, maar 't is Eugene Levy die zorgt dat film van mij toch een mooie score krijgt.

avatar van Lad

Lad

Eens met Nomak, een komedie die goed op de buikspieren werkt! Zeer vermakelijke film. Overigens een leuke combinatie tussen Samuel L. Jackson en Eugene Levy. Beiden acteerden goed en deden mij meermaals goed lachen.

3,5 sterren.

avatar van brielen

brielen

Veel gekibbel, afgewisseld met grimmige actie, maar het is de humor die de boventoon blijft voeren.3.

avatar van confucius

confucius

Er zijn nogal wat variaties in dit genre film. Deze beviel me echt wel. Samuel die nog eens stond te "pulpfiction!" Hilarisch, en zijn buddy moest voor hem niet onderdoen. In tgv speed vlogen de one-liners rond mijn oren, goeie one-liners. Ga er voor zitten en "lees" de film.

Deze "laaggekwoteerde" film uit de boekskens zorgde voor een hele trits lachstuipen, tenminste, als je gewonnen bent voor dit soort ironische humor. Dat de film op het laatste (écht op het laatste) een uitschuiver maakte mag de pret niet drukken. Ongeschikt voor de filosofen onder ons.

Sorry Confucius, you´re out. Twee Gouden Sterren.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Flauwe komische politiefilm met flauwe grappen zoals al die scheten.. Samuel Jackson is een geweldige acteur maar die flauwe gast naast hem begon me serieus te irriteren.

avatar van matti

matti

Eerder saaie, niet grappige komedie die slechts af en toe een glimlachje kon opwekken. Had voortdurend het gevoel dat ik dit allemaal al wel eens een keertje in andere films gezien had...maar dan wel vééél beter...

avatar van Theunissen

Flauwe komedie maar niet echt slecht. Samuel L. Jackson en Eugene Levy waren best aardig op dreef. Gewoon leuk vermaak om eens gezien te hebben.

avatar van Spetie

Typische buddyfilm, waarin de hoofdrolspelers natuurlijk weer elkaars tegenpolen zijn, zoals zovaak in dit soort films. Toch werkt het hier wel goed. Met Samuel L. Jackson weet je natuurlijk wat je kan verwachten, maar vooral Levy kwam erg overtuigend op mij over. Ze spelen alletwee enthousiast en lijken een hoop lol met elkaar te hebben gehad tijdens het maken van deze film, want het plezier druipt ervan af. Samen zorgen ze voor een hoop komische momenten in deze verder vrij standaardfilm met en lekker tempo en fijne speelduur. Ik heb me eigenlijk geen moment verveeld.

avatar van bennyboy

bennyboy

lijkt me wel een aardige film

avatar van francorosso

francorosso

wat opviel. Samuel had af en toe een ontstoken linkeroog. In menige auto scene was dat te zien, een shot later was de ontsteking over om daarna weer terug te keren.

avatar van yeyo

yeyo

In deze buddyfilm wordt het duo in kwestie zo karikaturaal voorgesteld dat het best iets geinig heeft.

Levy is goed op dreef en heeft een paar grappige monologen. Het is duidelijk dat de film rond hem is geschreven, een andere acteur zie ik zijn rol niet zomaar overnemen.

Toch is dit allemaal niet veel soeps, de film wordt na een tijd ontzettend eentonig en flauwe stereotiepen vieren hoogtij.

avatar van Renfield1976

Renfield1976

Ajax&Litmanen1 schreef:

He's my bitch

Ik heb een paar keer echt gelachen om die 2. Jackson stoort zich enorm aan de babbelzieke Andy in de film. Je krijgt gewoon grappige momenten en hilarische dialogen die zo droog zijn dat je wel moet lachen. Het is allemaal wel wat voorspelbaar, maar in mijn ogen heel vermakelijk.

.....Ben ik het volledig mee eens !!!!!!!!!!

avatar van Zinema

Flauw.

Onderhoudend, voorspelbaar en luchtig. Maar het wordt nergens hilarisch o.i.d., helaas.. Is nu al weer bijna uit mijn systeem. Gelukkig maar..

Doorsnee tussendoortje.