• 9.375.400 stemmen

Met onder meer: Jason Schwartzman, Mark Wahlberg en Dustin Hoffman

Gesproken taal: Engels, Frans en Spaans

Plot I Heart Huckabees

"An existential comedy"

Een getrouwd stel (Dustin Hoffman en Lily Tomlin) is gespecialiseerd in het oplossen van midlife-crisissen en existentiële vraagstukken. Hun volgende project is de driehoeksverhouding tussen drie jonge mensen (Jude Law, Mark Wahlberg en Naomi Watts).

Albert Markovski

avatar van Bloompje

Bloompje

eerdekes schreef:

Leuke cast

Ik denk dat er nog meer leuke dingen in deze film te vinden zijn.

avatar van eerdekes

eerdekes

Niet verkeerd !

Naomie watts

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

De trailer is wel ontzettend vaag en hyperkinetisch. Echt geen idee wat dit moet worden.

avatar van Phoenix

Phoenix

Doet me erg denken aan Eternal Sunshine of the Spotless Mind. En dat is positief want die trailer vond ik ook geweldig. Ben erg benieuwd hiernaar. Three Kings vond ik in ieder geval erg leuk.

avatar van Jassie

Jassie

De muziek is in ieder geval al leuk in de trailer!

FisherKing

Klein uitgebracht in de US. Hoge waardering op IMDB.

En wat een leuke trailer.

Vreselijke trailer. Maar ik verwacht bij voorbaat al een hoog gemiddelde van Charlie Kaufman -fans en dergelijke.

jassonn

Heerlijke trailer juist, ik verwacht er veel van.

avatar van starbright boy

Zeer wisselend ontvangen in de Amerikaanse pers. Zeer positieve recensies, maar ook enorme afkraakrecensies.

Naomi Watts

Grote verwachtingen maar iets vertelt mij dat deze film daar wel aan zal voldoen. De trailer is iig heel leuk.

Ben het eens met kos. Lijkt wel een Disneyfilm voor intellectuelen.

avatar van Goodfella

Goodfella

Hmmm, that sound interesting

kos schreef:

Ben geen Kaufmanfan, maar dat herkende ik toch helemaal niet.

avatar van Jordy

Jordy

Onderhond schreef:

Lijkt wel een Disneyfilm voor intellectuelen.

En dat is iets negatiefs?

Absoluut, anders zou ik het niet als kritiek geven.

avatar van neo

neo

Dat hartje in de alternatieve titel zeg

avatar van Jassie

Jassie

Hoe heet dat nummer aan het einde van deze trailer?

Naomi Watts

I Heart Huckabees heeft allerlei records verbroken in de states. In het eerste weekend bracht de film zo $ 73000 op per theater. Met deze gegevens mag I Heart Huckabees zich de beste opening bijschrijven van de laatste twee jaar. En staat I Heart Huckabees op een vijfde plaats van de meest opbrengende openingen ooit.

Way to go, Naomi!! _o_

Naomi Watts schreef:

I Heart Huckabees heeft allerlei records verbroken in de states.

Bron ?

avatar van De GeuS

De GeuS

Op "Rottentomatoes" zijn de meningen erg verdeeld over deze film....

jassonn schreef:

Is dit niet wat veel. $73.000 per theater?

Nee in Amerika niet. Omdat hun werken met het systeem dat de film eerst draait in de grootste steden. En later overal in Amerika verschijnt.

FisherKing schreef:

Bron ?

Businesswire.com en van Naomi-watts.net. Check anders deze link: http://www.naomi-watts.net/ind...

avatar van De GeuS

De GeuS

jassonn schreef:

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Naomi Watts schreef:

I Heart Huckabees heeft allerlei records verbroken in de States.

Kletskoek. De film doet het voorlopig erg goed in limited release, maar om nu al van openingsrecords te gaan spreken, is wel erg overdreven. Feit is wel dat het 'per theatre'-gemiddelde erg hoog is, maar in totaal heeft de film na twee weken limited net iets meer dan twee miljoen dollar opgebracht.

Weekend Box Office (October 1 - 3, 2004)

Opening with a bang in limited release was Fox Searchlight's ensemble comedy I Heart Huckabees which debuted in only four theaters in New York and Los Angeles but grossed $292,177. Averaging a sensational $73,044 per theater, the R-rated film was directed by David O. Russell (Three Kings, Flirting With Disaster) and stars Jude Law, Naomi Watts, Dustin Hoffman, Lily Tomlin, and Mark Wahlberg. Huckabees will expand on Friday into the top ten markets with 45-50 theaters and go wide into over 1,000 theaters on October 22.

Weekend Box Office (October 15 - 17, 2004)

In limited release news, Fox Searchlight continued its successful expansion of I Heart Huckabees, which grossed $914,880 from 65 theaters, for a per screen average of $14,075. Its cume now stands at $2.6M.

Pas als de film 'wide' wordt uitgebracht zullen we zien hoe goed hij het gaat doen.

Bron

bioscoopzaal schreef:

Nu inderdaad heel limited. Gaat ook om de openingscijfers van de cinema's van L.A. en New York wat in de states een hele hoge waarde heeft. Maar ik heb hier ook niet over het wereldwijde record maar gewoon puur over het begin, daar hebben ze ook records voor in de states namelijk. Ook proefrondes tellen.

Met deze cijfers kan je ook al spreken van 'sales promotions'.

Zoals Steve Gilula (President of Distribution van Fox Searchlight) al aangeeft hebben we zeker te maken met records, dus niet te snel komen met kletskoek :evil. Ik heb niks gezegd over records terwijl hij wide draait maar over de openingen in de geschiedenis. Ik citeer:

"It is great to be setting historic records. But what is even more exhilarating is to be working with such an extraordinary film and its one-of-a-kind filmmaker. This is what Searchlight is all about."

De GeuS schreef:

Ik had het zelf ook al even opgezocht, maar bedankt.

Typisch gegoochel met cijfers om over een "record" te kunnen spreken toch ? Wat mij betreft staat hij gewoon op plaats 5, en is er van een record dus geen sprake.