• 9.376.848 stemmen

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 12 juli 1991

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Marked for Death

"He's a good cop. In a bad mood."

DEA-Agent John Hatcher is net terug uit Colombia, waar zijn partner vermoord werd door een drugsdealer. Door dit voorval heeft John besloten een punt achter zijn carrière te zetten. Wanneer hij echter in een schietpartij met de drugsbaas Screwface belandt, en deze vervolgens zijn zus en haar dochter probeert te vermoorden, gaat John weer aan de slag. Samen met twee oude vrienden gaat hij op zoek naar Screwface.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

SSeagal

Nou, nou jongens wat een oorlog hier om niks. Kijk, ik ben een die-hard Seagal Fan en vindt ook dat wat Nomis schrijft onzin is en hij gaat soms erg ver, maar er zijn ook heus goede fans, en ik respecteer het feit dat er mensen zijn die hem niet leuk vinden en zijn films. Er zijn nu eenmaal liefhebbers van Seagal die hem te gek vinden, en er zijn haters, that's life. En het is allang bekend dat Fans nu eenmaal voor hun held en zijn acties gaan en in dat geval een slecht verhaal niet erg vinden, het gaat ze om Seagal. Maar aan de andere kant begrijp ik dat een neutrale actie-liefhebber zijn films bagger vindt, ze zijn ook vaak inspiratieloos en simpel, dat is waar, en het is een ieder zijn goed recht om te oordelen over een film. En tegen nomis wil ik zeggen, doe eens normaal, wees een echte fan man!!!

SSeagal

Maar mijn oordeel : Het verhaal heeft weinig om handen, maar dat mag de pret niet drukken voor de Seagal fan, er zitten heel wat leuke martial art scene's in waar de fans van zullen smullen. 1 van de betere Seagal films. Voor de gewone actie liefhebber is deze prent ook wel genietbaar als je eens zin hebt in hersenloos knokken en schieten. Omdat ikzelf een fan ben krijgt hij ***** van mij omdat ik dit zijn beste prent vindt, voor een kritische beoordeling ten opzichte van de niet fans, zou hij een *** moeten krijgen.

avatar van Ramon K

Ramon K

Een echte fan zou natuurlijk moeten weten dat de man Steven Segal' heet, dus zonder extra 'a'.

avatar van Redlop

Redlop

Ramon K schreef:

Zo blijven we bezig.

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

Laat ik maar eerlijk zijn. Ik ben zoals Nomis en SSeagal geen die hard-fan, maar ik ben wel een beetje fan. Ik vind die martial-arts van Steven Se(a)gal altijd vermakelijk om naar te kijken. Toch is de verhaallijn van bijna elke Seagalfilm wel hetzelfde.

Ramon K schreef:

Het is maar waar je je druk om maakt, maar als je het zonnodig wil weten, het is inderdaad Segal en zo zou ik het moeten schrijven, alleen vind ik Seagal mooier, en aangezien het zo op elke filmhoes staat kun je niks anders dan vaststellen dat Seagal een soort van Artiestennaam is.

avatar van speedy23

speedy23

Het is wel degelijk Steven Seagal, geboren op 10 april 1951.

Drie maal getrouwd en zes kinderen. Hij meet 1.93m en is in AL zijn films te zien met een Colt M1911 automatic pistool. Was meester instructeur 7de Dan in de Aikido Tenshin Dojo in Osaka, Japan. Hij is ook meester in Kendo.

Hij is vegetarier en spreekt vloeiend Japans. Heeft ooit Sean Connery's pols gebroken bij de opnamen van Never Say Never Again. Op dit ogenblik heeft hij een reuze druivenplantage in zijn thuisstad Santa Inez... (bron imdb)

(en neen, ik ben geen fan)

SSeagal

vertel eens wat nieuws speedy...., dacht je dat ik dat niet wist? En segal of seagal. LBtje! (lekker belangrijk)

avatar van speedy23

speedy23

SSeagal schreef:

Niet voor jou natuurlijk, maar voor wie het niet wist!

avatar van roda

roda

uiterst geweldadige film, die altijd onderhoudend blijft. na de twee Under Siege films is dit de beste Seagal film. 3*

nomis schreef:

En trouwens jij nu ook weer....haha

Zijn naam is Seagal, Maar hij heeft zelf gezegt dat het ook

Segal kan zijn

avatar van Master Blaster

Master Blaster

1 van de betere van Steven

avatar van lennox

lennox

samen met under siege 2 de beste seagal-film voor mij! veel actiescènes met armen en benen die erop los kraken. voor een seagal-fan echt genieten!

avatar van djelle

djelle

Inderdaad, dit was een van de meest genietbare Seagals! Leuke rasta-figuurtjes die op amusante wijze in de pan gehakt werden, het eigenwijze karakter van Seagal dat weer heel amusant overkwam door de venijnige opmerkingetjes en alles overgoten met enkele vermakelijke shootouts, bloederige zwaardgevechten en veel superplezante vechttruukjes van meester Seagal! Toch nog wat slabbakkend met momenten, maar het viel mee. 3,5*

avatar van DiDa

DiDa

Dit is een echte Seagal klassieker! Ja...in die tijd dat Seagal nog lekker in vorm was.....

Seagal laat in deze film zijn ego nog eens even goed zien. En terecht hoor, want Seagal is een pure action star! In ieder geval...in zijn goede tijd.

Het verhaal van Marked For Death is eigenlijk zeer slecht. Het valt gewoon op dat de makers eerst de actie bedacht hebben en vervolgens daaromheen een verhaal hebben bedacht. Maar ja, dat boeit helemaal niet, want de actie spat van het scherm en de regisseur houdt de vaart er goed in! Seagal laat in deze film zijn beste en coolste moves zien en zijn tegenstanders zijn echt onvergeetbaar. Iedereen die deze film heeft gezien en zich de titel niet meer kan herinneren zal zeggen: "oh, is dat die film met Seagal tegen die Jamaicanen". Geweldig!

Marked For Death blijft voor vele Seagal-fans de beste film die Seagal ooit heeft gemaakt (hoewel ikzelf Out For Justice prefereer). En zeg maar eens dat ze ongelijk hebben.....3.5 ster

SSeagal schreef:

schreef je dit bericht ook al niet bij ticker?

avatar van Waku

Waku

Beetje een van de eerste films van Stevan Seaga in dezelfde periode als NICO.

Goede en lekkere actiefilm.

Hard en behoorlijk geweldadig..

Tegenwoordig levert Seagal alleen nog maar pulp af..

avatar van Stallion

Stallion

Heerlijke Seagal film. Hij is lekker bezig met zijn aikido, wat ook erg duidelijk te zien is. 4 sterrren.

sinterklaas

Ik moet me schamen dat ik.. als Seagal fan, Deze nog niet eens heb gezien en dit is nog een van de beste... Maarja ik kan hem in geen enkele DVD-winkel vinden alleen op internet.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Behoorlijk wat internetwinkels die hem hebben. Bij bol.com bijvoorbeeld voor 9,99. Als je hem besteld heb je hem de volgende dag in huis. En het is inderdaad 1 van zijn leukste.

sinterklaas schreef:

Zijn beste....

Goodfella_90 schreef:

en bij ro-disk heb je hem daar dan ook binnen een dag in huis want daar is ie het goedkoopst.

Zijn beste....

Dat hoor ok van iedere seagal-fan behalve mij dan want ik heb hem nog niet gezien

sinterklaas

Heb hem net eindelijk bij Music Store gevonden voor 9,99 ben zeer benieuwd.

sinterklaas

Had hem zo net gezien, was best wel goed. Het begin was goed, maar daarna moet je weer 20 min wachten tot er weer wat gebeurt, en dan wordt het leuk.(de autoachtervolging en de schietpartij in de juwelier) Die Screwface was best wel een griezel en wat wel leuk was wasdat Seagal Screwface zijn kop afhakt en dat later Screwfaces tweelingsbroer opkomt. Er zaten soms wel erge pijnlijke scenes in, seagal kon weer eens gemeen de botten van zijn tegenstanders breken. Naast de gevechten waren de schietpartijen ook gaaf. En het gevecht aan het eind met Screwfaces tweelingbroer was ook best hardVooral hoe ook SF's tweelingbroer het hoekje omging A: werden eerst zijn ogen eruitgedrukt B: Breekt Seagal de rug en C: gooit ie hem ergens naar beneden en komt ie met zijn rug in een puntig iets Ja het was hard.

Deze verdient een 4,5* en het is best de moeite waard om als fan (ik dus) in mijn top 10 te hebben.

4,5 sterren.... Ik maak er 5* van

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Vind ik best veel voor deze film. Ik ben ook een Seagal-fan, maar puur en alleen voor het vermaak een 5.0 vind ik wel enorm hoog zeg.

waarom?.... Het is voor Seagal en de acties hoor

avatar van Karel Martel

Karel Martel

Seagal's beste film.

avatar van Mescaline

Mescaline

dit is zeker steven seagals beste film gewoon de aktie die we gewend zijn van steven zit hier allemaal in een nieuwere film van hem genaamt today you die is trouwens ook heel goed deze film krijgt een 5 zeker te weten