Genre: Actie / Misdaad
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 12 juli 1991
Bekijk via Disney+
Plot Marked for Death
"He's a good cop. In a bad mood."
DEA-Agent John Hatcher is net terug uit Colombia, waar zijn partner vermoord werd door een drugsdealer. Door dit voorval heeft John besloten een punt achter zijn carrière te zetten. Wanneer hij echter in een schietpartij met de drugsbaas Screwface belandt, en deze vervolgens zijn zus en haar dochter probeert te vermoorden, gaat John weer aan de slag. Samen met twee oude vrienden gaat hij op zoek naar Screwface.
John Hatcher
Tracey
Tito Barco
Duvall
Jordy
Eén van de oude Seagal-films die wel te kijken waren. Acteren kan hij niet, maar er zitten nog wel wat leuke actiescenetjes in. 2 sterren.
Standaard Segal filmpje. Veel rondvliegend kogels en botsplinters
JoeHallenbeck
Heeft V8 opnieuw de gecensueerde versie uitgezonden? De vorige keer dat ze 'm uitzonden viel het me op dat er een paar seconden van extreem geweld waren weggeknipt (o.a. het stukje dat Seagal de arm van een Jamaicaan verbrijzeld).
Verder is het een standaard Seagal-film, oftewel, veel gebroken botten en een Seagal die geen schrammetje oploopt.
SlingBlade
Wat had je dan verwacht als je tegen een meester in de aikido vecht
Ik bedoelde het niet zo letterlijk. Wat ik er mee wilde zeggen was dat de meeste films alleen maar vechten en ontploffingen zijn. Vandaar rondvliegende kgels en botsplinters.
Thegunner
Jordy vindt Steven Seagal helemaal niks maar kijkt wel z'n films wat klopt hier niet???????
BoordAppel
Vindt
BoordAppel
misschien had ik beter niks kunnen zeggen of maar, als je begrijpt wat ik bedoel.
Jordy
ik ben ook jong geweest
De Knip
Vooral scene in juwelierszaak waar Seagal die kleine rasta-mannetjes in elkaar veegt, is goed.
Vooruit, een voldoende:
***
jay73
Vooruit, een voldoende:
***
Kan ik met de beste wil van de wereld niet in mee gaan. 1*.
U-96
- 2077 stemmen
Bijna elke film met Steven Seagal waarin hij een agent of ex-agent in speelt is zo verhaalloos als maar kan. Toch waren de vechtscenes prachtig.
Voor zowel Steven Seagal en de harde vechtscenes geef ik ***. :evil
LZA
Die krakende botten klonken me vroeger als muziek in de oren (totdat ik zelf me been brak.)Dit was als ik het mij goed herinner de eerste video die ik kocht als 12 jarig pikkie. Die teksten van Screwface vond ik echt lacheh, ze zitten nog steeds in mijn hoofd.
Al met al zijn 2* toch wel meer dan genoeg.
nomis
Als regelrechte fan van Aikido en dus ook van Segal, staat deze film diep in mijn geheugen, zeer strakke vechtscene's, zijn beste film tot nu toe! Oja, Segal is ook nu weer terug!!! Let op, fans checken de nieuwe film van Segal, : Out for A Kill, checken deze hap, deze is echt super!!! En ja, het verhaal zuigt....nou en, in dit soort films niet belangrijk toch?
Ramon K
Twee dingen:
Als fan zou je natuurlijk moeten weten dat de naam Seagal met een 'e' geschreven wordt.
Niet alleen het verhaal zuigt, maar alles zuigt aan deze film. Marked for Death is dus een echte zuigfilm.
mister blonde
en toch staat er bij het genre; actie. hoort dit geen erotiek te zijn?
nomis
Nee hoor bijdehandje, in een interview heeft hij zelf gezegd dat zijn naam op 2 verschillende manieren gebruikt werd, als zijnde Seagal of als zijnde Segal, hij gaf zelf te kennen dat zijn echte achternaam SEGAL is, maar ja, alleen de echte fan weet dat he......
Twee dingen:
Je mag best een mening hebben, maar geef dan goede argumenten i.p.v. alleen maar te zeggen dat het een zuigfilm is.
Quentin
nomis
En trouwens jij nu ook weer....haha
Tommeh
haha nomis als je er niet tegen kan dat andere mensen GEEN fan van Seagal zijn, zit je hier toch echt op het verkeerde adres!
Quentin
mister blonde
goh, jij bent wel origineel met je oordeel steeds he?
nee, seagal is lekker origineel met zijn films. dat schijn je ook niet erg te vinden....

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'