• 9.377.366 stemmen

Met onder meer: Steven Seagal, Kelly LeBrock en William Sadler

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Releasedatum: 17 augustus 1990

Plot Hard to Kill

"He's L.A. Detective Mason Storm. Three hired assassins left him for dead. And he's waited seven years to even the score."

Agent Mason Storm wordt in z'n eigen huis neergeschoten. De inbrekers vermoorden alleen zijn vrouw, maar ze denken dat ze Mason en z'n zoon ook vermoord hebben. In het geheim wordt Mason naar een ziekenhuis gebracht waar hij enkele jaren in een coma doorbrengt. Zijn zoon groeit ondertussen op, denkend dat zijn vader dood is. Als Mason ontwaakt is iedereen in gevaar: hij zelf, zijn zoon, zijn beste vriend, zijn verpleegster, maar vooral degene die de moord op hun geweten hebben.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mason Storm

Andy Stewart

Senator Vernon Trent

Lt. Kevin O'Malley

Felicia Storm

Capt. Dan Hulland

avatar van Mescaline

Mescaline

Coole film seagal op zijn best film voor de 2de keer bekeken en een derde keer zit er zeker ook nog wel een keer aan tekomen!.

4 sterren.

avatar van superbassie

superbassie

Ach ja, best leuk als er verder echt niets te zien is...

avatar van bootylicious

bootylicious

Ja, dit soort films met Steven Saegal zijn vermakelijk!

Leuke actiefilm.

avatar van Stefan_Ying

Stefan_Ying

Seagal is altijd leuk om te kijken maar deze is toch wel 1 van zijn beste films vind ik. Grappige one-liners en goede actie, een aanrader.

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Een van de leukere Seagal films (die ik vanwege zijn nieuwere films niet meer serieus kan nemen).

Het verhaal is niets bijzonders, gewoon een simpel wraakfilmpje, maar Seagal (hier heeft hij nog niks weg van een dikke gehaktbal) weet de film te redden met zijn keiharde gevechten en one-liners.

3***

avatar van DragQueen

DragQueen

Goede actie-prent, van een seagal die lekker op wraak uit is. de nodige taferelen vinden weer plaats, zoals gebruikelijk in zijn films. toffe vechtscenes, en een alleraardigst verhaaltje. niet echt origineel, maar toch erg verteerbaar allemaal. de keiharde afrekeningen met seagal's oude vijanden zijn smakelijk. 3 sterren.

avatar van pauloootje

pauloootje

leuke actiefilm van steven

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

wat is dit toch een vreselijke site.

zomaar iedereen even laten stemmen, zo komen meesterwerken als dit wel aan zo'n laag gemiddelde.

mensen zoals die nightbreed hebben gewoon geen smaak en geven dit soort films gewoon een 0.5

geheel onterecht, hard to kill is een echte cultklassieker en steven seagal zelf is gewoon god in menselijke gedaante.

ik zweer plechtig.. ik zal nooit meer actief zijn op deze site nadat ik dit veel te lage gemiddelde zag!

avatar van Spetie

wat is dit toch een vreselijke site.

Je beweert een hele hoop in je bericht. Ieders mening is verschillend en dat is maar goed ook, anders zou het allemaal erg saai worden hier. Dit is verre van een vreselijke site, maar juist een leuke ontmoetingsplaats van en voor filmliefhebbers lijkt me. Dat jij dit een meesterwerk vindt, wil nog niet zeggen dat het daadwerkelijk zo is. Verre van in mijn ogen trouwens. Een vermakelijk actiefilmpje, niets meer en niets minder. Als andere mensen een 0,5 geven is dat hun eigen mening. Over smaak valt immers niet te twisten.

Nou tot ziens dan maar

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

wat is dit toch een vreselijke site.

wat lul je toch vreselijk uit je nek

zomaar iedereen even laten stemmen

welkom in vrij nederland

, zo komen meesterwerken als dit wel aan zo'n laag gemiddelde.

ieder zijn smaak, maar denk dat alleen seagal fans dit een meesterwerk kunnen vinden.

geheel onterecht,

nogmaals ieder zijn smaak en/of kom met argumenten die jou visie steunen dat het een meesterwerk is.

hard to kill is een echte cultklassieker

kan ik me wel in vinden, in zo verre het is 1 van zijn betere films, maar verder niks bijzonders

en steven seagal zelf is gewoon god in menselijke gedaante.

stel je niet zo aan, omdat iemand een je filmpje laag beoordeeld, geef je iedereen die hier op de site komt en vrijwillig werkt maar de schuld, triest als je het nog meent ook.

avatar van Lennert

Lennert

Leuke Seagalfilm die na een spectaculaire opening eventjes stilvalt om later pas weer de draad goed op te pakken. De oneliners zijn geniaal en het blijft genieten om te zien hoe Seagal armen breekt. (waarover ik me nog steeds afvraag waar ik daar zo graag naar kijk...)

Niet zo goed als Nico/Above The Law, maar nog steeds zeer de moeite waard. Het acteerwerk van Seagal's kant is in ieder geval goed, het verhaal niet vervelend en de soundtrack erg goed.

avatar van niethie

niethie

Dit was vroeger samen met Marked For Death toch wel mijn favoriete Seagal filmpje, heb hem wel een keer of zeven gezien ofzo tot hij me op een gegeven moment een beetje begon te vervelen. Vond het wel een vermakelijk actiefilmpje met een simpel wraakplotje en een paar leuke actiescenes.

avatar van De Mees

De Mees

Het zwakke in de film is dat hij zo snel opknapt van een jarenlange coma.

Hebben we ook gezien in Kill Bill.

Verder redelijk vermaak.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Uhm, volgens mij is Kill Bill tientallen jaren later gemaakt???

Beetje vreemde vergelijking...

En snel opknapt? hij is pas na 7 jaar uit zijn coma geraakt hoor, ik weet niet wat jij onder "snel" verstaat?

Waar ik me een beetje aan stoorde was die ongelofelijk neppe baard wat er gewoon echt niet uit zag.

Voor de rest een goede Seagal film, met ook nog een aardig verhaaltje.

avatar van TerryA

TerryA

er zijn uiteraad veel slechtere films gemaakt dus daarom een 1 uit 5 en net geen 0,5 uit 5 maar een typische jaren 80 - 90 film dat een bepaalde sort film bezoeker of video huurder aanspreekt!

avatar van plorp

plorp

Superfilmpje maar minder dan nico. begin is saai maar dan komt de film erg veel op gang.

4,0

avatar van Wing Chun

Wing Chun

Echt een topfilm. Seagal heeft de gevechten mooi in beeld gemaakt.

De actie is gewoon goed. geen enkel saai moment.

Deze films i gweoon een klassieker voor de actie genre. alles zit in deze film als je naar Steven Seagal wilt kijken

een aanrader. Typische wraakzuchtig verhaal voor Steven Seagal Sensei

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Een echte goeie film weer die Steven Seagal maakt. En ja een van de betere van hem. Wordt neergeschoten was bijna dood had het einde kunnen betekenen van de film maar gelukkig niet. Hij herstelde gelukkig weer.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

...........

Een eed stelt bij jou ook weinig voor is het niet???

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

blijkbaar, ik kan zijn film toch niet aan hun lot overlaten?

avatar van Nomak

Nomak

Een keiharde wraakfilm met Steven Seagal!

Die man heeft echt een geweldige blik in zijn ogen.

We krijgen heel wat harde actie te zien. Een gevecht met Seagal is altijd uitzonderlijk hard, er breken vaak wel enkele ledematen in zijn films.

En we worden ook getrakteerd op enkele prachtige oneliners.

Een prima film voor de fans dus, zeker een aanrader.

avatar van aerts007

aerts007

Nomak schreef:

Een keiharde wraakfilm met Steven Seagal!

Die man heeft echt een geweldige blik in zijn ogen.

En we worden ook getrakteerd op enkele prachtige oneliners.

Een prima film voor de fans dus, zeker een aanrader.

Mijn gedacht.

avatar van aburex

aburex

Prachtige actiefilm met Seagal in één van zijn betere films. Ik ben een geweldige fan van Seagal toch in zijn filmen van vorige eeuw.

Deze film geef ik een dikke 5*

avatar van SvV

SvV

Zeker 1 van Seagal's betere films. Heb me erg vermaakt met deze. Vooral naarmate de film vordert wordt hij steeds beter. Een seagal aanrader.

avatar van film88888

film88888

Verstand op nul en genieten van heerlijke vechtscenes, en lekker veel schieten.

Steven Seagal zijn films bekijk ik nooit, en heb nooit echt een film van hem gezien buiten Half Past Dead, en deze dan, en moet zeggen dat ik me wel vermaak bij zijn films die ik al heb gezien, dus ik denk dat ik wel eens andere van de man ga bekijken.

Steven Seagal vond ik hier lekker cool, en dodelijk, en dat kwam ook fantastisch in beeld !

Verder vond ik William Sadler een goeie badguy.

3,5 sterren.

avatar van Erick1985

Erick1985

Seagal in zijn hoogtij dagen. Absoluut mijn favoriete Seagal film dit. Helemaal super, 5 sterren.

avatar van Cheapcaster

Cheapcaster

Vijf sterren vind ik hem niet waard maar een Seagal film boeit me toch telkens, van zijn OneLiners tot zijn vechten

3.5 *

avatar van Nomak

Nomak

Cheapcaster schreef:

Kan iemand me uitleggen waarom bijna alle Seagal films dat ik tot nu toe gezien heb op Moviemeter zo laag staan?

Omdat er hier jammer genoeg een hoop mensen zijn die standaard een laag cijfer geven als Steven Seagal in de film meedoet.

avatar van Cheapcaster

Cheapcaster

schreef:

Vind ik toch verdomd jammer want iemand als Steven Seagal boeit me enorm tijdens een film

avatar van charmed one

charmed one

dit deel vind ik samen met marked for dead de beste film uit de steven seagal reeks. een super spannende film. een en al actie. een geweldige top film.