• 9.377.673 stemmen

Met onder meer: Steven Seagal, Kelly LeBrock en William Sadler

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Releasedatum: 17 augustus 1990

Plot Hard to Kill

"He's L.A. Detective Mason Storm. Three hired assassins left him for dead. And he's waited seven years to even the score."

Agent Mason Storm wordt in z'n eigen huis neergeschoten. De inbrekers vermoorden alleen zijn vrouw, maar ze denken dat ze Mason en z'n zoon ook vermoord hebben. In het geheim wordt Mason naar een ziekenhuis gebracht waar hij enkele jaren in een coma doorbrengt. Zijn zoon groeit ondertussen op, denkend dat zijn vader dood is. Als Mason ontwaakt is iedereen in gevaar: hij zelf, zijn zoon, zijn beste vriend, zijn verpleegster, maar vooral degene die de moord op hun geweten hebben.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mason Storm

Andy Stewart

Senator Vernon Trent

Lt. Kevin O'Malley

Felicia Storm

Capt. Dan Hulland

avatar van Waku

Waku

ook weer uit de periode dat de films van Seagal nog te hachelen en te pruimen waren.

Lekkere en vermakelijke actie.

avatar van rising action

rising action

Naomi Watts schreef:

Zijn manier van een pistool vasthouden is mij ook altijd opgevallen. Zijn blik is ook het handelsmerk van Seagal, je voelt je gelijk goed als hij een glimlach op zijn gezicht tovert. Zijn spirituele bewustzijn, zijn kalmte, zijn charisma, zijn controle over zijn ziel en lichaam, zijn boeddhistische normen en waarden die in elke film worden overgedragen aan de kijker. Dat maakt van hem een unieke actieheld. Toch jammer dat er over dit heel vaak denigrerend gedaan wordt. De personages dat hij speelt, zijn ook echt op de echte karakter eigenschappen die hij zelf ook heeft. Die man heef tzijn ziel en lichaam zo 1 laten worden dat hij spiritueel al zijn mannetje staat.

Deze man is zo dichtbij het nirvana of die heeft die status al. Ik zie Seagal ook een beetje als mijn eigen 'Boeddha', mijn leermeester. Die mede door zijn spiritualiteit mij dezelfde intellectuele kennis kan overdragen. Die mij als Boeddhistische leerling steeds meer erbij leert.

Mooi gesproken trouwens, djelle. Al zou je geintereseerd zijn in de normen en waarden en het streven van het boeddhisme laat het me weten.

Ik ben fan van jou Naomi Watts

avatar van ale viasco

ale viasco

Films van seagel zijn altijd prachtig,

vooral die armpjes die zo makkelijk breken : -)

avatar van obelix

obelix

Naomi Watts schreef:

see this face this my happy face

avatar van daanos;

daanos;

ben benieuwd... alleen vind ik de filmposter er niet al te indrukwekkend uitzien

EDIT: maar dat zegt natuurlijk niet zoveel over de film zelf

avatar van DeCol

DeCol

films van Seagal zijn altijd leuk om naar te kijken. Het vechten is misschien wel een beetje nep en hij wint ook altijd gevechten maar die gast is ook gewoon zó groot. Deze ga ik vanavond weer is kijken!

avatar van OMG_HOTSPICE

OMG_HOTSPICE

Al zijn films lijken opelkaar: saai, irritant, vermoeiend etc.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

daanos; schreef:

EDIT: maar dat zegt natuurlijk niet zoveel over de film zelf

In tegendeel, deze poster zegt ALLES over de film. Ze vonden een witte achtergrond toch niet gepast, dus voordat ze een miljoen exemplaren drukten heeft iemand er nog met een kwast was rode verf tussen gekwakt.

Leuk onrealistische film, ik vind het heel knap hoe onze Steven naalden in zijn rug steekt, die vervolgens in de brand zet en dan er weer uithaalt. Dat je dat niet kon zien vond ik wel minder.

7 jaar coma, en zuster die totaal verliefd wordt binnen een paar dagen, tja.. je moet er maar van houden, deze films.

2 sterretjes. Voor de armen die braken als luciferhoutjes.

avatar van otherfool

otherfool

I'm gonna take YOU to the bank, senator. To the bloodbank...

Geweldige Seagal waarin de meester zo nu en dan zijn tekst kwijt lijkt (en dan maar wijselijk zwijgt), maar vol met leuke actie, foute muziek en hilarische one-liners. Als Seagal weer eens een agent afmaakt: 'Now you're a good cop'.

3,5* voor een avondje onbezorgd vermaak.

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

daanos; schreef:

Afgrijselijke poster. Lijkt net op vluchtig knip- en plakwerk in MS-Paint voordat 'ie naar de drukkerij ging.

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Wisten jullie eigenlijk wel dat er achter deze man (Seagal) een briljante comedian schuilt? Ik heb films van hem gezien waarbij ik echt bijna stikte van het lachen. Dat meen ik.

PS. wat is die Kelly LeBrock een waardeloze actrice.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Samen met 'Exit Wounds' de vermakelijkste Seagal-films. Na een spectaculair begin zakt de film even in, maar krabbelt langzaamaan weer omhoog naar een redelijke finale. Het verhaal draait wéér om wraak, maar de actie is van topniveau. > 3.5*

avatar van Purmerend

Purmerend

De stoere Steven Seagal steelt als enige de show in deze onderhoudende actiefilm. Ook nog met een paar grappige one-liners.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

goeie film zoals we gewend zijn van Steven Seagal!

krijgt een verdiende 3*** van mij..

avatar van seanpuffy

seanpuffy

een van de beste films van seagal

avatar van mc ninja

mc ninja

een van de beste seagal films, zo zie ik hem het liefst, zijn staartje, stoere blik en gevechten. maar hij houdt zijn pistool altijd zo raar vast

avatar van sherena

sherena

mc ninja schreef:

Toevallig is hij wel een expert in wapens, wat een onderdeel bij aikido is.

Een top film. Alleen, 7 jaar in coma zonder hersenbeschadiging is pietsie onrealistisch. ( werk in de verpleging, dus....)

avatar van dasnetz

dasnetz

Dit vind ik zijn beste film.

avatar van finalman

finalman

dasnetz schreef:

Dit vind ik zijn beste film.

Vind ik ook

avatar van Mindreaver

Mindreaver

Super film, vooral de eindscène vind ik prachtig.

avatar van mc ninja

mc ninja

sherena schreef:

Toevallig is hij wel een expert in wapens, wat een onderdeel bij aikido is.

ikzelfd doe aikido en vuurwapens komen er alleen aan te pas om af tr weren niet om zelf te gebruiken

avatar van sherena

sherena

Dat weet ik ook. Wat ik eigenlijk bedoelde is dat hij daarnaast ook veel van wapens weet. (volgens het MARTIAL ARTS COMPANION boek.Seagal doet niet alleen aikido maar ook Kendo Judo en waarschijnlijk ook Iaido

avatar van dafoefan

dafoefan

Een hele goede actie-film.

De eindscene's zijn vooral erg goed.

Goed geacteerd door Steven Seagal.

avatar van 606

een echte hele gave film en ja ik vin seagal echt iets hebben zeker qua gezichtsuitdrukking.

avatar van moviegirl

moviegirl

Een goede Seagal film vol actie.

ben niet anders gewend 3*

avatar van P8rb

P8rb

moviegirl schreef:

Een goede Seagal film vol actie.

ben niet anders gewend 3*

juist

avatar van lennox

lennox

'I remember you...'

fantastische scène

avatar van black_shadow

black_shadow

Dit is nog eens een goede film van Steven Seagal.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Take this to the bank senator Trent! The bloodbank!

Seagal in een geweldige actieflm! Een van zijn betere......

* * * *

avatar van Word_Play

Word_Play

Stiekem was dit toch een prima actiefilm met een toen nog coole Seagal.

Drie sterren