• 9.379.636 stemmen

Gesproken taal: Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits

Releasedatum: 24 juni 2004

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot EuroTrip

"No actual Europeans were harmed in the making of this film."

De Amerikaanse tiener Scott heeft een online-vriendinnetje in Duitsland. Haar naam is Mieke, wat Scott dus uitspreekt als Mike. Aangezien hij Mieke voor een jongen aanziet, schrikt hij wanneer zij vraagt of ze langs mag komen. Als hij dit niet accepteert, wil Mieke niks meer met hem te maken hebben. Maar dan komt Scott erachter dat Mieke eigenlijk een bloedmooi meisje is. Zijn beste vriend Cooper overtuigt hem om op reis te gaan naar Berlijn en Mieke in het echt te gaan ontmoeten.

avatar van Thomas83

Thomas83

pietjuh schreef:

Als je hier niet de humor van inziet dan loop je waarschijnlijk zelf de hele dag te lachen om een vogeltje dat doodgereden wordt onder een auto ofzo.... Deze hele film is een grote brok humor.

Beetje rare redenering.

Bovendien is grappig een heel relatief begrip natuurlijk. Wat de een heel leuk vind vind de ander weer niet grappig.

Grapjes over Hitler kunnen heel leuk zijn, maar deze vind ik echt niks aan.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Voor een goede Hitlergrap ben ik ook altijd wel te porren, maar deze was inderdaad niet grappig. Zoals eigenlijk bijna de hele film. Met de stereotyperingen wordt weinig verrassends gedaan waardoor het niet echt leuk wil worden.

Het acteerwerk laat ook te wensen over. Michelle Trachtenberg is nog wel leuk, maar de rest van de hoofdrolspelers heeft een chronisch gebrek aan charisma.

avatar van DeCol

DeCol

MIsschien geen sterke film, maar wel een hele leuke! Dit vind ik, net als Road trip een film om vaker te zien. Sommige komedie's heb je na 1 of 2 keer wel genoeg gezien. Bij deze heb ik dat niet. Ik heb hem inmiddels al 3 keer gezien en misschien al 4 keer zelfs En ja over de Hiltergrap, zoals al eerder gezegd, de een lacht er wel om en de ander niet. Ik moest er de eerste keer heel erg om lachen, daarna niet zo. Maar ja, dat is meestal eh.

avatar van ILDIB

ILDIB

De grappen in deze film zie je van 17 kilometer afstand aankomen,

avatar van Glacier

Glacier

Geweldige film! Ja, ik was bang voor de cliche grappen. Maar deze bleken heerlijk op de hak te worden genomen. Helemaal goed.

De Italiaan in de trein, het naaktstrand, het Hitler-jochie, Vandersexxx, Vinnie Jones, de paus

This is not where I parked my car. haha.

Het naakt was beperkt maar zeer genietbaar (waar zit de pauzeknop

avatar van kehuis

kehuis

Heerlijke film, gaat lekker snel en leuke grappen. Leuk bedacht met de hooligans die op het eind weer terugkomen.

Een van de betere komedies naar mijn mening.

4.0

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Natuurlijk een erg simpele film! Maar wel een die geen moment verveelt en je eigenlijk 90 minuten aan het lachen maakt! Het verhaal is gewoon erg matig, maar daar kan je niet naar kijken bij deze film.

Geweldige scenes met Vinnie Jones die eigenlijk een pluspuntje verdient voor deze film! De laatste scene met de paus vond ik wat overdreven maar ik geef de film wel een voldoende.

* * *

avatar van lottetje

lottetje

vond dit eigenlijk ook een erg leuke film.

heb me echt met moment verveeld en erg genoten van de stereotype... Inderdaad was de scene met de paus een beetje overdreven, maar ach..

2,5

Floris22

ane19 schreef:

vond een leuk en een grappige film

zker een 5*

Dan ben ik benieuwd wat voor cijfer je gaat geven aan films die echt 'goed' zijn. Ik ben wel blij dat je K-911 een hoog cijfer hebt gegeven!

Ik heb zeker kunnen lachen om deze film, maar hij is zeker niet hoogstaand.

Stereotyp als de pleuris maar goed, wel aardig gedaan op zich, afgezien van de fouten met de taal en de hitlergrap. Ondanks het hoge 'lachgehalte' maar 2.0*

avatar van skompie

skompie

Erg leuke en vermakelijke film die op geen enkel moment saai is. Vind hem toch wel beter dan de tiener komedies die ik de laatste maanden heb gezien.

avatar van ane19

ane19

Floris22 schreef:

Ik heb zeker kunnen lachen om deze film, maar hij is zeker niet hoogstaand.

hahah ik had vergeten te stemmen maar heb nu gestem...

maar het hangt er ook af wie wat leuk vind hoor .....

avatar van gieluzz

gieluzz

Leuke film

Veel humor, leuk verhaal.

Zeker het kijken waard (Y)

avatar van sonics

sonics

Vandaag aangemeld en ik moet ook even de slechtste film die me te binnenschiet van een glansrijke 1.5 voorzien.

Geen 1 omdat het camerawerk niet door amateurs is gedaan.

De "grappen" wekken bij mij niet meer dan irritatie op. zo flauw als het is.

avatar van Merel_*

Merel_*

Ook al was het een vrij flauwe (en voorspelbare) film, toch waren er zeker momenten waarop ik erg hard moest lachen. Een daarvan was de hitler-immitatie. Het zat de dag erna nog in m'n hoofd...

Toch zeker een 3.

avatar van doeffoe

doeffoe

Redelijk filmpje, niet echt boeiend. Hitler scene was inderdaad grappig.

avatar van otherfool

otherfool

Ik doe er een vol punt bij naar 3*, ook de 2e keer weer zat gelachen tussen de flauwigheden door. De Italiaan in de trein steelt de show .

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

ik heb hem laatst op dvd gekocht, vind het een geweldige film.

ik snap niet wat jullie steeds hebben over hitler kid. hij is misschien niet zo leuk maar ik weet bijna zeker dat je wel dacht haha

ik vind dit soort filmen sowieso altijd wel leuk

van mij 4********

avatar van fieko

fieko

lachen film kwam niet meer bij toen dat jongetje een hitler immitatie deed. 3.5 ster

avatar van oruiz

oruiz

ILDIB schreef:

De grappen in deze film zie je van 17 kilometer afstand aankomen,

oeh ja das ietsje te ver idd. 15 km ok , maar 17...

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Deze week even voor de lol gekocht nadat hij mij erg was meegevallen toen ie op televisie was! En jah hoor.....EuroTrip heeft me ook deze keer weer weten te vermaken! Het begint al zo heerlijk met het tuinfeest: Scotty does'nt know, Scotty does'nt know! Geweldig klein rolletje van Matt Damon inderdaad! Natuurlijk is het verhaal gigantish ongeloofwaardig, maar dat mag de pret niet drukken! De scenes met de robot en paus zijn erg slecht en echt om je aan te ergeren, maarjah: dan zijn er weer andere scenes die dit meer dan goed maken! Zo vind ik dat broertje van Scott geweldig, en het stiefbroertje van Mieke is ook om je te bescheuren als die in de mars gaat lopen als een ss'er!

EuroTrip is een leuk filmpje voor op een doordeweekse avond ofzo... En ik blijf bij mijn besluit:

* * *

avatar van Spawn NL

Spawn NL

BoordAppel schreef:

Is het niet zo dat stereo types nooit echt verrassend zijn?

Ik zie de humor er wel van in als die butler 5 cent krijgt en zegt zijn eigen hotel te beginnen. Bovendien geeft deze film weer hoe de gemiddelde amerikaan over ons denkt. En ik geloof ok wel dat ze echt zo over ons denken. Ik heb regelmatig even moeten lachen om deze film. Het acteer werk is dan niet echt geweldig maar ook niet irritant slecht.

3***

avatar van joeypotter

joeypotter

Geen hoogstaande film maar ik heb wel op sommige momenten helemaal dubbel gelegen!! Het is gewoon een heerlijke komedie voor een avondje!

3* van mij!

avatar van Makz

Makz

Wat joeypotter zegt: geen hoogstaande film, maar om even te lachen is het wel een aanrader.

Een typische Amerikaanse highschool film met de usual examenparty's en 'chicks' en alcohol. Je kent het wel.

Als je van Americain Pie-films houdt vind je dit ook een leuke.

*2,5

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Makz schreef:

Als je van Americain Pie-films houdt vind je dit ook een leuke.

*2,5

kvind dit eigenlijk niet echt veel weg hebben van american pie

avatar van arne66

arne66

Spawn NL schreef:

[ Bovendien geeft deze film weer hoe de gemiddelde amerikaan over ons denkt.

Ik heb hier eens een topic over gestard op een Amerikaans forum, en het grootste deel van de Amerikanen heeft nog nooit van Nederland gehoord. Die stereotypen zijn typisch Hollywood en niet hoe de gemiddelde Amerikaan over ons denkt.

avatar van W.M.J.M

W.M.J.M

Lijkt me sterk....

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Ik vind dit toch één van de betere teenmovies. Er zaten heel erg goede grappen in de film; beetje voorspelbaar soms maar toch nog goed. Het acteren zelf was inderdaad niet echt denderend en de prent deed me een beetje denken aan een hobbyprojectje van een bende jonge gasten (wat het des te leuker maakt). Ik vraag me trouwens af of deze film eigenlijk in de VS mag getoond worden of is ie 18+ ofzo?

avatar van berrege

berrege

heel zwak verhaal, maar ik heb me wel kapot gelachen

avatar van AGE-411

AGE-411

berrege schreef:

heel zwak verhaal, maar ik heb me wel kapot gelachen

²

Toch hekel ik mij aan het verkeerde taalgebruik. Men ziet nederlands in die film als een onuitspreekbare taal.