• 9.376.945 stemmen

Gesproken taal: Engels en Koreaans

Releasedatum: 29 april 2004

Plot Starsky & Hutch

"They're the man."

Californië, 1975. Starsky en Hutch, twee eigenzinnige speurders, moeten op bevel van kapitein Dobey samen op pad. De ontdekking van een lijk op het strand van Bay City, brengt hen op het spoor van een omvangrijke drugshandel. Huggy Bear, de tipgever van Hutch, weet te vertellen dat de invloedrijke zakenman Feldman de touwtjes van de organisatie in handen houdt.

avatar van Alan Smithee

Alan Smithee

Erg leuke film met een flinterdun verhaaltje maar wel erg leuk geacteerd door beide hoofdrolspelers. Ook Snoop Dogg's rol is erg leuk. 3,5e ster!

avatar van Bazzie

Bazzie

Trailer was wel lachen, maar dat waren dan ook de leukste momenten van heel de film, leukere waren er niet. Voor de rest maar een saaie film.

avatar van Vari Shmari

Vari Shmari

Ik dacht: héhé, kan ik anderhalf uur even rustig naar de film gaan.
Helaas, pindakaas.
Ik heb me anderhalf uur rot geërgerd aan het geforceerde acteren van Stiller en Wilson en heb welgeteld 1 leuke scène (de dansscène, vooral door de sublieme commentaar) en een zeer beperkt aantal te onthouden one-liners ('I know a lot about grass')gevonden.
Nu, in alle eerlijkheid, het kan misschien ook wel aan de motorisch gestoorde **** die achter mij zat gelegen hebben, die bij elke pre-puberale mop mijn rugleuning - en dus indirect mijn rug - een zeer slechte shaiatsu massage gaf.

Dus, ik zal hem nog eens gaan zien op een moment dat het rustig is (lang leve het cinemaabonnement) en proberen om mijn mening te herzien

Vari Shmari schreef:

Bespaar je de moeite, hij is toch slecht Ik heb hem in een lege zaal gezien en zelfs dan is hij ergerlijk.

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Ja, een zeer geslaagde film.

Wilson en stiller, een hilarisch duo. Ook opmerkelijk waren de one liners van Snoop Dogg (I lay it out for you to play it out..enz).

Ik zit te twijfelen tussen 3.5 of 4* maar ik geef voor nu 3.5*. Waarschijnlijk bij herziening 4*en.

Gewoon zien dus ... do it, do it

avatar van 2high4words

2high4words

nou ik ben benieuwd de reacties hier zijn veelal de 2 uiterste van elkaar de een vind het een slap aftreksel en geeft 1,5* en de ander zit al gauw op 3,5 a 4 * en heeft zich kapot gelachen tijdens de film.

Zo blijkt maar weer hoe meningen kunnen verschillen

WiLL schreef:

Hier kan ik mij helemaal bij aansluiten

Hier heb ik ook weinig aan toe te voegen en ga dat dan ook niet doen.

Freud schreef:

Zoals je op deze pagina ziet is dat zeker niet een algemeen geldende mening. Met een cinema-abonement zal ik 'm zeker nog een keer zonder ***-figuren kijken, want ik zie graag dat mensen deze goede humor gaan waarderen.

Ik hoop dat je op een vreemde reden naar deze film bent geweest, want als je voor de film kiest die je kan verwachten, krijg je toch echt een geslaagde film voorgeschoteld als je het met andere van dit soort films vergelijkt. Of dit is slechts mijn mening of je filminschatting zat ernaast.

In een lege zaal is een komedie trouwens snel ongezellig.

John Doe schreef:

In een lege zaal is een komedie trouwens snel ongezellig.

Een gratis ticket en een hoop vooroordelen zijn natuurlijk nooit bevorderlijk voor het goed vinden van een film, maar ik heb eerlijk waar geprobeerd om er het beste van te maken. En ik heb echt soms wel moeten glimlachen, maar de film als geheel vond ik amateuristisch, rommelig, voorspelbaar (ook de grappen) en vaak ergerlijk. Maar ik geef toe dat ik deze film nooit zou zijn gaan zien zonder dat ticket, want ik hou niet van goedkope komedies.

avatar van 2high4words

2high4words

matig matig matig en nog eens matig. Ik ging met een goed gevoel naar de bios toe maar kwam bedrogen terug, slecht geacteerd en slechts een paar keer geglimlacht de film kon mij zelfs in de bios niet echt boeien.

2**

Freud schreef:

ik hou niet van goedkope komedies.

Budget:

$60,000,000 om maar even een 'goedkope' grap te maken.

Freud

Des te erger eigenlijk...

avatar van pcoussens

pcoussens

Zalig filmpke om te bekijken na een zwaar examen. Je weet op voorhand dat het zever is (met stiller en wilson ...), maar ik vond het dan wel enorme grappige zever. ik vond hem goed. ****

avatar van Steefje

Steefje

Echt een klapper die Ben Stiller is echt een man van films na Along Came Polly dit, echt een goeie acteur.

En Huggy Bear voegt dan nog wat extra's eraan toe.

Kortom deze moet je gezien hebben!!

avatar van Krimson

Krimson

het bekijken waard!

pcoussens schreef:

Zalig filmpke om te bekijken na een zwaar examen.

Deze week nog tentamens, misschien een zaterdag of vrijdagavond filmpje?

avatar van jassonn

jassonn

Leuke film voor tussendoor.Er wordt niet met flauwe grappen gestrooit, en het tempo zit er goed in.3,5*

avatar van Snuck

Snuck

films met Ben Stiller en Owen Wilson zijn bijna altijd goed. 4****

avatar van Safri

Safri

viel me ook 100% mee deze film. 3.5 *

morpheus

Dit is wel één van de meevallers dit jaar, ik had er weinig van verwacht maar Todd Phillips krijgt de sfeer precies goed. Ben Stiller en Owen Wilson vallen ook erg mee als Starsky en Hutch, persoonlijk vond ik ze erg goed. Snoop Dogg als Huggy Bear levert ook een memorabele en geslaagde toevoeging aan de film. De filmmakers hebben gekozen voor een meer komische insteek dan de orginele serie en ook met de humor weten ze afgezien van een enkele flauwe misstap de goede komiche noot te raken.

Het is voor de rest goedkoop entertainment en naar enige cohesie of verhaal moet je niet zoeken. Screenplay en dergelijk is allemaal heel hollywood en heel goedkoop. Gelukkig gaat het hier om de verpakking en daarmee kom je soms al een heel eind.

***1/2

morpheus schreef:

Heerlijk filmpje voor als je even niks aan je hoofd hebt of wil en/maar zin hebt in een luchtig filmpje.

Luchtige films zijn daarnaast toch de eerste films die je gaat kijken als je wel wat aan je hoofd hebt ...als je toch per se een film moet gaan kijken.

John Doe schreef:

idd, die uitspraak klopt niet helemaal.

avatar van gemaster

gemaster

Leuke film van Philips, die toch een beganadigt comedy regisseur blijkt te zijn. Ik ben benieuwd wat hij gaat maken van The 6 million doller man met Jim Carrey. 3,5 ster voor dit vermakelijke filmpje.

avatar van danuz

danuz

Op de een of andere manier heb ik me echt goed vermaakt tijdens het kijken van deze film..

Ik hou wel van die jaren 70 settings en die humor kon ik deze keer ook goed uitstaan.

Als je een lekkere feel good movie wilt zien is dit een perfecte keuze!

avatar van Erikr73

Erikr73

Voor iedereen die twijfeld... gewoon gaan kijken. Best een leuke film. Geen Lethal Weapon ofzo, maar dat moet je ook niet verwachten. Goeie humor, goeie actie... 3½ ster... of 3? Ik twijfel nog :-/

Oh ja vergeten nog.... goeie muziek ook. Echt alsof je weer in de jaren 70 zit!

avatar van Keira

Keira

echt een leuke film! vooral Snoop Dog als THE HUGGY BEAR... maakt de film helemaal af!:D

avatar van djeebee

djeebee

dat ze zoiets ongestraft kunnen maken.... werkelijk niet om aan te zien

Hmm ik werd niet echt warm van deze film, ik ken de oude serie ook niet en misschien is dit me humor niet. Maar ik vond er weinig aan

2,5 Sterretjuhsz

avatar van wackyboy

wackyboy

Ik moest er even inkomen, maar naarmate de film vorderde vond ik-em eigenlijk steeds leuker worden. Vooral om het interview in de gevangenis heb ik erg moeten lachen en zo zaten er nog wel meer geslaagde momenten in.
Waar ik me eigenlijk alleen aan ergerde is dat de echte Starsky en Hutch op het einde nog op moesten komen draven. Cameo appearance, okay; maar doe het dan subtiel. Laat ze stiekem door het beeld lopen voor mijn part. Dit moment had geen enkele functie in het verhaal, dus wat mij betreft een beetje een anti-climax

avatar van Tara

Tara

Heb me erg vermaakt, en erg gelachen!