• 9.376.097 stemmen

Gesproken taal: Engels en Koreaans

Releasedatum: 29 april 2004

Plot Starsky & Hutch

"They're the man."

Californië, 1975. Starsky en Hutch, twee eigenzinnige speurders, moeten op bevel van kapitein Dobey samen op pad. De ontdekking van een lijk op het strand van Bay City, brengt hen op het spoor van een omvangrijke drugshandel. Huggy Bear, de tipgever van Hutch, weet te vertellen dat de invloedrijke zakenman Feldman de touwtjes van de organisatie in handen houdt.

avatar van roda

roda

weer een oude serie die terugkomt in de vorm van een bioscoopfilm.

ik heb ook gehoord dat George Clooney de rol van Thomas Magnum wil gaan spelen in de bioscoopversie van Magnum P.I.

Ik vond Starsky & Hutch best een leuke serie, maar ik kan me niet herinneren dat het nou zo komisch was. Wilson en Stiller kennende wordt het meer een parodie, en ik weet niet of ik daar zo op zit te wachten.

avatar van EmDee

EmDee

Idd heel jammer dat ze er ook zo nodig een comedy van moeten maken.

Noem t dan geen Starsky & Hutch

avatar van WB

WB

Hmmm, we zullen zien hoe deze film wordt! Als ie net zo wordt als Shaft, dan wil ik em niet eens zien...

avatar van pascal83

pascal83

Hij word erger, kijk maar.

avatar van Justice4All

Justice4All

Ik ben bang dat dit echt een shitfilm gaat worden. Damn. Waarom moet Ben Stiller en Snoop Dogg hierin spelen. Ik had liever minder bekende acteurs zien spelen. Zeer teleurgesteld. Kijken hoe "The A-Team"-film eruit gaat zien?

avatar van Quentin

Quentin

Die scene op t laats (van de trailer) is gewoon gestolen uit Jackie Chan's First Strike :S (ziet der niet echt leuk uit )

avatar van Jordy

Jordy

Eerste reacties op sites als aintitcool zijn erg positief

avatar van Phoenix

Phoenix

Ongelofelijk...

avatar van Justice4All

Justice4All

Je meent 't. F*ck!!! Ben ik te vroeg met afzijken van de film begonnen?

avatar van Koen@moviemeter

Koen@moviemeter

Tijdens de Oscars werd er wel erg veel reclame hiervoor gemaakt zeg...

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Bijzonder matige komische versie van de populaire televisieserie uit de jaren zeventig. Je weet volgens mij dat je als filmmaker behoorlijk in de problemen zit als de beste acteur in je film Snoop Doggy Dogg is. Wilson en Stiller draaien vrijwel de gehele film op de automatische piloot en doen daarbij zelfs een aantal scènes uit Zoolander (die ik nog wel aardig vond) letterlijk nog een keertje over. Opvallend is trouwens wel dat Stiller met z'n pruik, vest en leren jas behoorlijk op Paul Michael Glaser lijkt. Owen heeft daarentegen maar weinig weg van David Soul. Wie de trailer heeft bekeken, heeft de grappigste scenes uit de film al gezien.

avatar van jassonn

jassonn

Trailer in de bioscoop was best grappig

Vraag me af of we dit jaar geen last van Ben Stiller moeheid krijgen.Along came Polly,Duplex en ook nog deze.

En dat allemaal in 2 maanden tijd.

avatar van TheWolf

TheWolf

Laat maar, verkeerde film haha.

avatar van geerthoeben

geerthoeben

Dit is echt een geweldige film! Heb em net gezien en ik heb regelmatig dubbel gelegen. Stiller en Wilson zijn echt perfect gecast en het verhaal is prima verfilmd als zijnde een parodie op de serie die wél op zijn plaats is.

Mooie 70's setting, vooral de kapsels waren om te lachen! Op het eind nog een leuke cameo .. ik zal niet zeggen van wie.

Voor mij ****

avatar van hugohei

hugohei

Heel matig (net wat Zombie zegt - maar waarom geef je dan nog drie hele sterren ?) en heeft niks met de best wel aardige serie van destijds te maken.

Ik vrees dat er nog sequels gaan volgen. Ik hoef ze niet te zien.

Twee sterren **

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Net in de sneak in Pathé Eindhoven gezien en ik heb me werkelijk ziek gelachen bij tijden. Het verhaal heeft niet veel om handen maar dat neemt niet weg dat ik ontzettend genoten heb. Een zeer welverdiende 3,5 *

avatar van stinissen

Ik was vroeger ook altijd weg van het duo, nu ik deze film heb gezien vind ik de film een ode aan de serie's uit de jaren 70 en heb dan ook genoten van de kleren en de muziek uit de film. Vooral de details die verwijzen naar bijvoorbeeld de nummer een hit don't give up van wilson wat natuurlijk in het echt is gezongen door David Soul. Een dikke zeven dus 3.5 *

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Verschrikkelijk leuke parodiecomedie op de serie. Owen Wilson en Ben Stiller zijn natuurlijk geen al te serieuze acteurs maar deze film neemt zichzelf niet serieus. Prachtige settings , leuke muziek en erg grappige scenes maken van deze actiekomedie een erg leuke film. Stiller en Owen zijn een uniek duo en komen erg komisch over. De sfeer is luchtig en leuk , tel daarbij nog eens een erg leuke bijrol van Snoop Dog bij en je bekomt een uitstekend gemaakte actiekomedie van 3,5 a 4*.

avatar van Jordy

Jordy

Een hele vermakelijke ode/parodie aan de serie en de jaren '70. Niet non-stop grappig, maar een heerlijk sfeertje met hier en daar een geweldige grap. Al mag Ben Stiller nu even een jaartje of wat thuisblijven. Een dikke 7 dus 3*

Jordy schreef:

Een dikke 7 dus 3*

avatar van jassonn

jassonn

Zullen we het er maar op houden dat het al laat was Jordy

avatar van Rogier1980

Rogier1980

Standaard humor film, wel veel grappige stukjes erin.

avatar van jackie

jackie

De film had leuker kunnen zijn, het is het allemaal net niet, jammer

De spelers maken nog wel wat goed gelukkig.

avatar van superloef

superloef

Komediefilm zonder al te veel komedie, maar over het geheel genomen toch vermakelijk. Carmen & Amy, owhhhh....

3,5 uit 5

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Aardige verrassing. De scènes met de pony en het interview in de gevangenis waren vooral goed voor een beste glimlach. Verder wisten Stiller en Wilson niet te irriteren (vooral Wilson lukt dat nogal geregeld bij mij) en deden het leuk. Verder een lading leuke dames en een geinige bijrol van Vaughn, Penn en Snoop Dogg en de muziek geeft de film ook nog eens een prima tempo.

Kleine 3,5 sterren. Leuk vermaak.

avatar van WiLL

WiLL

Hier kan ik mij helemaal bij aansluiten

Leuk filmpje, leuke personages, leuk gespeeld, leuke muziek, leuke kleding, maar de humor was af en toe niet zo leuk ( Do the Dragon ). Toch zaten er wel geinige stukjes in.

avatar van Freud

Freud

Een paar grappige momenten, maar over het algemeen een saaie film. Het rommelde ook aan alle kanten, de hele film loopt stroef en zelf de ontknoping is niet spetterend. En klunzende mannen zijn soms onweerstaanbaar grappig (bijvoorbeeld Robin williams die in Fisher King alle video's laat vallen, ik zeg maar iets) maar als het niet grappig is, dan is het ook ineens beschamend niet-grappig. En werkelijk alles is voorspelbaar (zeggen dat het een parodie is is echt te gemakkelijk om te verbergen dat ze gewoon alles pikken of nadoen uit andere films) Ik geef toe dat ik soms wel moest glimlachen (dat paard vond ik bijvoorbeeld erg leuk) maar lang niet vaak genoeg om dit een geslaagde film te noemen. 1.5 sterren.

avatar van De GeuS

De GeuS

Erg leuke film, met grappige Stiller en een mooie aankleding; 4 sterren....