• 9.378.495 stemmen

Gesproken taal: Engels en Koreaans

Releasedatum: 29 april 2004

Plot Starsky & Hutch

"They're the man."

Californië, 1975. Starsky en Hutch, twee eigenzinnige speurders, moeten op bevel van kapitein Dobey samen op pad. De ontdekking van een lijk op het strand van Bay City, brengt hen op het spoor van een omvangrijke drugshandel. Huggy Bear, de tipgever van Hutch, weet te vertellen dat de invloedrijke zakenman Feldman de touwtjes van de organisatie in handen houdt.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Leuke film. Heb wel veel moeten lachen om die 2 mafkezen. Had ik niet verwacht.

avatar van Quaest

Quaest

Wat een leuke film! Had het niet verwacht.. vond het russchische roulette GENIAAL! maar minpunt is de dansscene.. is echt bagger...

3.0

avatar van Barcel

Barcel

Quaest schreef:
Had het niet verwacht.. vond het russchische roulette GENIAAL!

Die dode paard in dat garage vind ik ook erg geniaal.

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Vermakelijke film. 3,5

avatar van Miami Heat

Miami Heat

Ik kon alleen lachen om die personage die Stiller neerzette met zijn "do it" en de scenes met Chris Penn op het politiebureau
als ze door het raampje naar die video kijken wat ze bij die Dragon-gast hebben uitgevoerd, of met de te kleine handdoek, geniaal gewoon

Verder een 13 in een dozijn actiefilmpje, met wel een leuke rol van Snoop Dogg
"I know everything about grass"

2,0

avatar van Miami Heat

Miami Heat

Ik vond het trouwens wel raar dat Wilson Koreaans bleek te verstaan en te praten, maar hij kon blijkbaar niet verstaan dat die vader tegen zijn zoontje riep dat hij niet moest stoppen met die messen gooien

Nogal vreemde schoffel/update van een oude serie.

Ken de serie zelf niet goed, vroeger wel eens een deel van een aflevering gezien vermoed ik, maar zeker niet iets waar ik op blijf plakken.

Weet in ieder geval genoeg om aan te voelen dat hier nogal wat gelachen wordt met de jaren '70. Daar zit wat mij betreft ook het grootste vermaak. Idiote afros, permanentjes en andere idiote kapsels/kledij.

Stiller en Owen doen het aardig, nooit supergrappig maar doorheen de film gewoon lollig. Compleet nonverhaaltje verder maar daar hecht de film zelf ook weinig belang aan.

Vermakelijk, goed genoeg voor een avondje vlot plezier, maar vraag me toch af hoe de mensen van de originele reeks nu tegen zo'n remake aankijken.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Onderhond schreef:

Wel positief denk ik. Tijdje geleden dat ik 'm zag, maar op het eind zie je de ''echte'' Starsky & Hutch nog langs komen, dus ze vonden het vast wel grappig.

avatar van Linn

Linn

Leuk vermakelijk filmpje

Ik ken de serie niet zo goed, maar heb het idee dat het wat serieuzer was als the A-team.

Leuk dat dat in deze film wat op de hak genomen word. Snoop Dogg als Huggy Bear is geweldig! Hij speelt gewoon praktisch zichzelf. En Wilson en Stiller zijn zoals altijd weer de twee sukkels bij elkaar. Stiller de onhandige kluns en Wilson de lompe womanizer.

Erg grappig stuk was trouwens dat Wilson zingt en Stiller helemaal weg van de coke een vogeltje bij Wilson ziet vliegen

Een leuk vlot verhaal verder en een grappige nabootsing van het seventies tijdperk maken dit leuk om te zien!

Luchtig vermaak 3*

avatar van Marcellus

Marcellus

Matige komedie over de succesvolle serie. Stiller en Wilson vormen een leuke combi, maar daar word vrij weinig mee gedaan. Nergens word het écht lollig. Niet dat dat moet, maar dan moet dat zodanig gecompenseerd worden. Verder zaten de leukste stukjes in de trailer, dus die kende ik al (aangezien deze destijds vaak op tv langs kwam). Toch leuk dat de originele acteurs er ook in voor kwamen.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Beetje rare film voor een remake. In plaats van een ode te doen aan de serie lijkt deze film hem eerder belachelijk te maken. Het verhaal en personages worden nergens serieus genomen en de 70's sfeer ligt er heel flink bovenop.

Al deze dingen zijn opzich niet erg want dit zorgt voor een leuke komedie zich goed lijkt te voelen in de jaren '70 sfeer en hier de nodige aspecten van parodieert. Owen Wilson en Ben Stiller zijn lekker op dreef en passen samen prima in een film als deze. Ook de bijrollen van o.a. Vince Vaughn en Snoop Dogg zijn erg grappig.

Alleen de gastrollen van de originele acteurs voelen erg geforceerd aan.

3 ster.

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Erg vermakelijke film, mooi gefilmt, goed geacteerd, leuk verhaal, enz,

Gelukkig leek het niet precies op de oude serie want daar vond ik dus echt niks aan haha

avatar van Theunissen

Ik had hier best veel van verwacht maar het uiteindelijke resultaat viel me zwaar tegen. Het verhaal is zeer flauw, net zoals de meeste humor. Er zitten best een paar leuke scene's maar dan heb je het ook wel gehad.

avatar van RaoulDuke

RaoulDuke

Na al die tenenkrommende bagger eindelijk eens een redelijk leuke film van Todd Phillips.

avatar van doodah

doodah

Ben Stiller, Owen Wilson en Vince Vaughn; 3 leden van de Frat Pack in 1 film, dat moest wel topvermaak worden, en dat werd het ook.

Vooral Ben Stiller deed het weer goed. Hij acteert, vind ik, prima in al zijn films en wist ook hier weer zijn karakter, een inspecteur in hart en nieren, geloofwaardig neer te zetten.

Terwijl Stiller als acteur nog wel wat verschillende soorten personages heeft vertolkt, blijft Owen Wilson toch steeds de vrouwengek spelen, die steeds bij iedereen in een goed blaadje wil staan. En naar wat ik over hem gelezen heb, speelt hij als vrouwengek zo ongeveer zichzelf. Zijn leven veranderde toen hij vrouwen en vuurwerk leerde kennen. Zo zei hij toch.

Niet dat hij het slecht deed, nee zeker niet, maar Stiller deed het toch net iets beter.

Het 3de Frat pack-member uit deze film, namelijk Vince Vaughn, had hier maar een klein rolletje, dat hij naar behoren vervulde, maar daarmee is ook alles gezegd.

Het was dus vooral het duo Stiller & Wilson die hier, als politiepartners, de show steelden door in vanalle grappige situaties te belanden. Ook de figuren zoals Huggy Bear, hier gespeeld door Snoop Dogg, maakten het geheel best grappig.

De hele film was ook op een zeer aangename en vlotte manier gefilmd. Alles werd duidelijk, maar toch in een passende sfeer getoond.

avatar van pimpamhenk

pimpamhenk

"Do it... bacardi and cola do it do it"

avatar van tal1b

tal1b

krom gelegen bij die scene ja, do it lol

avatar van Storkie

Storkie

Huggybear maakt de film compleet !

avatar van jansma

jansma

Geweldig..deze film de beste aller tijden in dit genre

avatar van Ouassi

Ouassi

Hahahaa, DO IT!

avatar van belizard

belizard

geweldige film,

sommige stukjes zijn echt heel droog maar wel weer heel grappig zoals de stukjes met huggybear

avatar van The Almighty

The Almighty

Leuke film, met grappige stukjes. Verder waren de acteerprestaties goed. Enige minpunt was het verhaal.

avatar van baksteeen

baksteeen

net op tv, niet veel aan..

af en toe ene momentje wat wel grappig was zoals idd het DO IT stukje, maar had over het algemeen wel meer van verwacht, zonde zo'n film voor een acteur als ben stiller

avatar van rep_robert

De film was alweer op tv, blijft een vermakelijke film. Goede chemie tussen Stiller en Wilson, zoals altijd. Leuke bijrollen van Vaughn, Ferrell en Snoop Dogg en genoeg komische situaties. Het verhaal is niet altijd even boeiend, maar de cast maakt het grotendeels goed.

Het einde is ook wel grappig, overduidelijk met de originele cast van Starsky & Hutch. Heb me hier prima mee vermaakt

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Formule werkje

Maar dat maakt het wel een lekker wegkijkend, zeer lollig en vermakelijke film. Stiller en Wilson doen het beide zeer aardig in deze rollen. Verder zit de vaart er goed in en is het op z'n tijd best grappig, erg flauw maar dat hoort er wel bij.

Vermakelijke film die nergens in uitblinkt maar garant staat voor 90minuten vermaak. 3*

avatar van Rosicky

Rosicky

Alles wat zichzelf grappig vind in Amerika verzamelt zich voor deze remake van een oude tv-serie. Niet alleen Stiller en Wilson, ook Vince Vaughn en zelfs Will Farrell komen nog langs. Best een leuk filmpje, maar soms net iets te flauw.

avatar van nick306

nick306

DO IT

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Mooie film. Heb heel veel moeten lachen. Natuurlijk ook een mooie cast met Wilson en Stiller.

avatar van thunderball

thunderball

Gisteren ook eens bekeken.

Film heeft behalve de hoofdkarakters weinig met de oorspronkelijke serie uit de jaren '70 te maken, die er om bekend stond wat ruiger en harder te zijn qua actie en geweld als zijn tijdgenoten.

Men heeft er voor gekozen er een comedy, of zoals je wilt, er een parodie van te maken.

Helaas zijn de grappen bijna nooit echt geweldig en duurt het zeker een half uur voor dat het nog eens op gang komt.

De film is rommelig, zonder echte verhaallijn en de finale is eigenlijk ook een domper en te makkelijk.

De twee hoofdrolspelers doen het aardig, maar het zijn de bijrolspelers die de show spelen.

Snoop Dog is overduidelijk geen acteur, maar is misschien juist daarom het grappigst van allemaal.

Ook Ferrel in een kleine maar gedenkwaardige rol is zo idioot -het slaat werkelijk nergens op- dat het weer leuk wordt.

Als verassing zien we dan nog "het jaren '70 icoon van-de-lekker-foute actiefilm" Fred Williamson als de politiechef. Leuk!

Kortom: hier en daar wel aardig, maar nergens echt goed.

Een vijf, ofwel 2,5 ster.

avatar van jansma

jansma

thunderball schreef:

Een vijf, ofwel 2,5 ster.

een 6 is aardig maar niet geweldig.

geef dan een 6, ofwel 3 sterren.