• 9.375.082 stemmen

Alternatieve titel: De Aristokatten

Geregisseerd door: Wolfgang Reitherman

Met onder meer: Phil Harris, Eva Gabor en Sterling Holloway

Plot The Aristocats

"A tune-filled animated extravaganza."

Madame Bonfamille stelt bij haar notaris haar testament op. Edgar, haar trouwe butler, hoopt op een groot deel van de erfenis. Tot zijn verbazing zal de gehele nalatenschap gaan naar de katten van de overledene. Vol jaloezie en hebberigheid verzint Edgar een plan om het geld in handen te krijgen.

O'Malley (stemrol)

Berlioz (stemrol)

Marie (stemrol)

avatar van Psyche

Psyche

Yeah, definately sucker for disney, d-d-definately, yeah

avatar van killerbee

killerbee

matige film

avatar van Padd0

Padd0

Ik vond dit echt één van de mindere films van disney. Misschien komt dat ook doordat ik een verschrikkelijke hekel heb aan katten.

avatar van jester

jester

Leuke film (ook een beetje jeugdsentiment moet ik toegeven). De kwaliteit van Disney-films is zeker in die tijd altijd goed. Deze film valt op door het grote aantal bijrollen, zoals de twee honden (Lafayette en Napoleon, de ganzen (namen weet ik zo niet meer), en natuurlijk de jazz band van Thomas O'Malley). 4 sterren.

avatar van Renéetje

Renéetje

het leuke aan de originele disneyfilms zijn de liedjes die zo puur zijn dat ze totaal niet bedacht lijken, maar echt gezongen door de personages. de lion king blijft mijn eerste keus, maar ook de aristokatten was zeer de moeite waard.

***

Leuke film, moet je alleen niet te vaak kijken want dan gaat de sfeer eraf. ***

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ik was nooit echt een fan van De Aristokatten, het enige leuke vond ik dat swingende nummer. Maar ik moet toegeven dat het verhaal niet slecht is. Overbekend natuurlijk (had geen idee dat het van een boek afkomstig was totdat ik de voortiteling zag) maar idd niet al te leuk als je hem te vaak kijkt.

Een 2,5

avatar van The One Ring

The One Ring

De bijrollen maakten deze film. Ik vond de moeder en haar katten zelf wat mindere personages.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Dit was vroeger geloof ik een van mn favoriete Disneys. Leuke film.

avatar van Floris22

Floris22

Een erg leuke film, het stukje met de "foute" bediende en de 2 honden is erg goed gemaakt.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Hoe kan dit Disney Pareltje nog geen 3 op 5???

avatar van dray

dray

Jeugdsentiment beoordeling. Dit was de eerste film die ik ooit in een bisocoop heb gezien..

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

als klein meisje heb ik de tape helemaal kapot gekeken, nu heb ik hem op dvd en nog eens gekeken, vond hem nog wel heel leuk, maar toen ik 4 was was het alles, nu ik 12 ben, gewoon geinig om wellus te zien!

avatar van Sannepan

Sannepan

Ik vond dit eigenlijk maar een bijzonder matig filmpje. Niks bijzonders, al zijn de ganzen nog wel leuk. Voor de rest echt een mindere film van Disney.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Vroeger nog één van mijn favorieten.Nu vind ik hem wat minder

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Leuke film!!!

zeker leuk verhaal en leuke liedjes.

ik heb ook zo gelachen om die ganzen!!

avatar van Anakin01

Anakin01

Nog zo'n goede Disney-Film die te weinig krijgt!

Prachtige muziek, goede animatie.

Heb wel goed gelachen

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Heb vroeger deze erg leuk gevonden en inmiddels al 100 keer gezien(laatst in 2002) was wel de Nederlandse synchronisatie en de versie uit 1994.

3,0

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Maakt geen verschil, de versie uit 1994 was gewoon deze, alleen dan op video gereleased, volgens mij niet eens digitaal opgeschoont.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Fantastisch! Ben weer helemaal terug in deze film en heb weer dubbel gelegen. Hulde!

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

hahahahaha zo grappig.

Edgaaarrrrrr.

avatar van Dustyfan

Dustyfan

Jee, toch nog een film die ik was 'vergeten'. Een juweeltje!

Voorlopig (tot herziening) 3,5*

avatar van film_kaza

film_kaza

Verhaal is nog best leuk maar ik werd gek van die zingende katten.

2,5

avatar van kiriyama

kiriyama

Leuke film, maar wel voor een wat jonger publiek.

avatar van Sneakerjeans29

Sneakerjeans29

Padd0 schreef:

film vond ik ook niet zoveel aan,maar ik hou van katten en heb een hekel aan klotepubers.

avatar van murtcelP

murtcelP

Eerste film na de dood van Walt Disney. Groot verschil is dat de kwaliteit een stuk minder is dan voorganger Jungle Book, maar het is toch wel een leuke film. Het stukje met de ganzen vind ik wel irritant. ***

avatar van by_the_way

by_the_way

Gewoon weer een goede disney film 3,5*

avatar van film_kaza

film_kaza

film_kaza schreef:

Verhaal is nog best leuk maar ik werd gek van die zingende katten.

2,5

Of bij het herzien word ik er knots-knetter-gek van. Geen goed verhaal, geen goeie humor, en irritante liedjes. Heb het al vaker gezegd: ik haat zingende dieren.

0,5

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Leuk, echt jeugdsentiment gewoon. 4 sterren.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Grappig deze keek ik vroeger altijd.