• 9.374.511 stemmen

Geregisseerd door: Raja Gosnell

Met onder meer: Matthew Lillard, Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar

Releasedatum: 20 juni 2002

Plot Scooby-Doo

"Be afraid. Be kind of afraid."

De Mystery Inc. bende zijn ieder hun eigen gang gegaan, en zijn twee jaar gescheiden geweest wanneer ze elk een uitnodiging voor Spooky Island ontvangen. Ze ontdekken een amusementspark dat de jonge bezoekers op vreemde wijze beïnvloedt. Fred, Daphne, Velma, Shaggy en Scooby realiseren zich al snel dat ze het mysterie niet op kunnen lossen zonder samen te werken.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

De tekenfilm vond ik altijd super, maar dit gaat volgens mij inderdaad helemaal niets worden.

avatar van Armin

Armin

Eerst zien !

Jordy

nieuwe trailer: <A href="http://www.moviefone.com/multimedia/previews.adp?movieid=10535"; target=new>url</A>

ziet er erg beroerd uit

avatar van IamBernie

IamBernie

Zag net de trailer in de bioscoop, zag er wel grappig uit

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Best verschillende meningen Ik ga de trailer maar ff checken.

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Ziet er inderdaad beetje triest uit, vind de tekenfilm altijd erg leuk, maar dit is volgens mij beetje rotzooi...

BuffySummers

DEZE FILM WORD ECHT SUPER GOED...NATUURLIJK OMDAT SARAH MICHELLE GELLAR EN FREDDIE PRINZE JR ER IN SPEELT...ANDERS WERD HET NIKS....ik wacht er nu al 2 maanden op en hij gaat bijna draaien in de bios...

Jordy

svp wachten met stemmen tot je 'm echt gezien hebt

Obiwannes

Huiver nu al bij de gedachte Scooby-Doo de film. Ik erger me steeds weer als die belachelijke serie op tv is.

Kijk helemaal NIET uit naar de film.

Jordy

paar beelden gezien op tv.. vooral Lillard als Shaggy lijkt erg goed te zijn. Verder (mede gezien de recensies) verwacht ik er weinig van

avatar van abdil

abdil

scooby doo ;tsja zal mij benieuwen of het leuk is , maar eerst even kijken denk daarna beoordelen. X men was goed maar daar zaten betere acteurs in en meer actie wie weet wordt scooby doo een leuke comedy verfilming van een tekenfilmserie??!!

BuffySummers

WAT ZEIKEN JULLIE NOU ALLEMAAL !! JULLIE HEBBEN ECHT GEEN VERSTAND VAN FILMEN !!!

SCOOBY DOO IS VET COOL EN VOORAL SARAH MICHELLE !!!!

GR Buffy Summers

avatar van Yak

Yak

Aiii! All caps!

Dit roept om een flamewar

avatar van Wer-Al Zwowe

Wer-Al Zwowe

Dit zal een goede film zijn want Rowan Atkinson doet mee. Alleen hoop ik dat zijn rol meer op de Blackadder lijkt dan op Bean.

avatar van Jos2

Jos2

Geloof er geen bal van dat je de film hebt gezien, netfox.

Jordy

hij is sinds een paar dagen te dowloaden... zou kunnen

avatar van aburefan

aburefan

ja je standpunt word echt duidelijker in caps.

en het meervoud van film is nog altijd films, of je hebt het over et camerawerk

avatar van Yak

Yak

Ze heeft het natuurlijk over het camerawerk. En geef toe dat ze gelijk heeft, want van filmen heb ik geen kaas gegeten

Obiwannes

Laat de punten voor hun spreken. Druk maar op de imdb-link bij de film. De eerste (meestal da fans) kijkers geven de film maar zwak. En meestal wordt het enkel erger. Had natuurlijk niet anders verwacht

jackie

Obiwannes als een film op imdb een lage beoordeling krijgt vindt jij het dan ook een slechte film ?

Obiwannes

Nee, helemaal niet. Maar het geeft een algemene beoordeling van de film.

Natuurlijk met zo'n punt kan je alleen maar aangenaam verrast worden.

Maar ben al vrij zeker dat deze film me niet kan boeien

BuffySummers

die film is gewoon goed en je kan hem al downloaden...iemand van me klas heeft hem al !

op KaZaa ! echt vaag want bij mij lukt het niet.

avatar van ruub

ruub

scooby doo heeft het hart wel op de juiste plaats, maar helaas....wat kinderachtig en flauw allemaal.....grote pluspunt is relatieve nieuwkomer Linda Cardellini als Velma...wat een prachtige en pure verschijning van deze onbedorven actrice 9en ik kan het weten, want ik heb haar geinterview) Greetz

ruub www.horrorcypher.nl

jackie

Grappige film Scooby en Shaggy zijn erg grappig.

Het enige minpunt is de plot.

avatar van predator21

predator21

Vanavond geweest.

Best grappig en leuk bedacht.

Matthew Lillard is echt goed gecast en de stemmen van Scooby en Shaggy zijn ook goed.

Ik vond de leukste toch wel Velma.

De rest was allemaal best flauw.

Maar over het algemeen toch erg leuk !

BuffySummers

ik zei het toch ik was meteen al de eerste dag geweest en kei goed VOORAL SARAH MICHELLE GELLAR !!!

GR Buffy Summers

avatar van Wer-Al Zwowe

Wer-Al Zwowe

Deze film heeft dezelfde sfeer als de tekenfilmserie en is toch origineel. Dat is een sterk pluspunt.

Gelukkig is de rol van Scrappy Doo klein gehouden, maar toch is zijn rol groter dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

Ik moet eerlijk zeggen dat het geen topfilm is, maar deze film vermaakt wel en daar gaat het toch om.

jackie

Gelukkig is de rol van Scrappy Doo klein gehouden.

Waarom ben jij daar zo blij om ?

avatar van highlander

highlander

Ik heb de film gisteravond gezien en heb me erg vermaakt. Oke Scooby-doo is voor mij jeugd-sentiment en de plot was inderdaad wat flauw maar wij hebben vreselijk gelachen!!

avatar van Britney

Britney

Hij was best leuk, jah.

Hij klinkt erg kinder8tig, maar dat valt erg mee...