Genre: Komedie / Fantasy
Geregisseerd door: Rod Daniel
Met onder meer: Michael J. Fox, James Hampton en Susan Ursitti
Releasedatum: 3 juli 1986
Plot Teen Wolf
"He always wanted to be special... but he never expected this!"
Scott is een tiener die deel uitmaakt van een slecht basketballteam. Hij is verliefd op een meisje dat hem totaal niet ziet staan, totdat hij ontdekt dat hij in een weerwolf verandert. In mum van tijd wordt hij de populairste jongen van de school, maar dan verlangt Scott naar de tijd dat alles nog normaal was.
Scott Howard
Coach Bobby Finstock
Chubby
Ralfke
- 2075 stemmen
Walgelijke film; de zoveelste weerwolf-rip off film. Flauw, vol met cliché's en absoluut niet eng of spannend.
vic
om te beginnen ralfke: het is niet echt de bedoeling om een horror film te zijn maar meer een grappige teen movie.
ten tweede: Michael J Fox, zonder hem zijn bijna alle films waar hij in mee speelt slechte clichematige komedies. Hij zorgt ervoor dat de film het bekijken waard is gewoon omdat hij er in mee speelt.
De film is gewoon een leuke kleine komedie uit de jaren 80 die toen niet briljant moest zijn om leuk te zijn
andolini
Walgelijke film is (inderdaad) wel erg overdreven. Gewoon een leuke, vrolijke film voor op een regenachtige zondagmiddag.
En niet eng of spannend...er staat toch komedie onder!?
Diesel
Vreemd.
Diesel
en absoluut niet eng of spannend.
Dat u het weet.
Yak
Even gekeken for old time's sake. Ik heb deze film vroeger zo ongelooflijk vaak gekeken (op video) dat ik sommige dialogen nu nog letterlijk kon meepraten, terwijl het zeker zo'n 15 jaar geleden moet zijn dat ik 'm voor het laatst zag. Hoewel ik 'm duidelijk ontgroeid ben blijft hij toch wel aardig. 3*
ex_uva
Ik kan me herinneren dat dit een erg populaire film was, toen ik jonger was. Ik vond het helemaal kicken dat Fox een wolf kon worden. Zelf hoopte ik dat ook te kunnen en dan was ik sterk en dan kon ik goed sporten en dan was ik cool en ... Ach, die goeie ouwe tijd...
Yak
Zelf hoopte ik dat ook te kunnen en dan was ik sterk en dan kon ik goed sporten en dan was ik cool en ... Ach, die goeie ouwe tijd...2,5*
Jaaaa! Ik wenste ook altijd stiekem dat ik van die gave rood oplichtende ogen had om mensen mee weg te jagen. Zij me wel vergeven, want toen deze film op tv was was ik misschien net tien.
nickvanzutphen
wel een grappige film , alleen niet echt aan de weerwolf regels gehouden want hij transformeert ook als het geen volle maan is
DRJeFF
ben als jochie van 8 nog ervoor naar de bios gegaan en vond m zeer cool.
we speelden op school"teenwolfje"
Was volgens mij gewoon een goede comedy toendertijd.
Wordt tijd om m weer es te zien denk ik.
Waku
Typisch jaren 80 jeugdfilm.
Maar Michael J Fox is lang niet zo leuk en haalt nergens de charme die hij wel keer op keer haalde in de "Back to the Future" series.
BlueSword
vond deze niet echt zo leuk, de grappen vond ik niks aan.
de die weerwolf zag er niet uit.
film_kaza
1 keer kijken is wel leuk, maar zelf dan verdient hij geen 3 sterren. verhaal klink spannend en micheal j. fox speelt er in mee maar toch was hij niet zo goed. een weerwolf in een komedie is niet zo leuk, behalve die in the 10th kingdom
2,5
Dennis Evahi
Lang geleden gezien deze film. Sommige stukje vond ik wel grappig maar veel ook net niet.
** en een halve ster
Jessu123
die film heb ik niet gezien maar ik moet toegeven erg walgelijk
lowhusky
Die wolf ziet er niet uit en raar dat niemand in paniek raakt. geen geweldige grappen en is Fox niet wat te klein voor basketbal?
2,0 sterren
newG
die film heb ik niet gezien maar ik moet toegeven erg walgelijk
je hebt niks toe te geven als je hem niet gezien hebt...
Voor de rest was dit een standaard filmpje, paar goede grappen en ja, Michaël J Fox was vroeger mijn held. Jammer van zijn ziekte waardoor hij zijn carrière op een laag pitje heeft moeten zetten...
JurassicPark
vond het best een leuke film en voor de mensen die het denken deze film is niet voor horror bedoeld 3,0
Ché Cliché
Voor mij wel jeugdsentiment. Ik vond hem toentertijd helemaal geweldig. Deze heb ik echt heel vaak gehuurd. Via via nog een keer terugzien. Jammer, sommige films moet je gewoon nooit meer terugkijken. 1,5 ster vanwege het sentiment, want het was weinig meer...
Shunshine
Michael J. Fox wat een kanjer.
Dus 5 sterren want ik heb hem op DVD en elke keer smelt ik weer weg als ik naar zijn oogjes kijk ooooh.
Hij is zo lief voor dat ene meisje.
Vandernagel
AH, dat waren nog eens de tijden. Flinterdun verhaal verpakt met een redelijk bekende acteur en klaar is kees. Een "hit" is geboren.
Mmmm, niets veranderd geloof ik. Nou, dan maar:
2,5 sterren
niethie
Gister herkeken, vond hem veel minder dan toen maar ik moet zeggen dat het ondanks dat (bij vlagen) toch best een geinig 80's onzinfilmpje was, leuke rol van Fox ook.

Teen Wolf Too
1987