• 9.370.299 stemmen

Holiday in the Sun (2001)

Familie / Komedie | 87 minuten

Genre: Familie / Komedie

Geregisseerd door: Steve Purcell

Met onder meer: Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen en Austin Nichols

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Holiday in the Sun

"Sun, summer and fun. Smugglers, suspense and treasure."

De tweelingzusjes Madison en Alex Steward gaan voor het eerst samen op vakantie. De meisjes besluiten om een vliegreis te maken naar de Bahama's, maar het lijkt erop dat het een saaie vakantie zal worden. Gelukkig maken de meisjes al gauw kennis met wildebrassen Griffin en Jordan, en met z'n vieren maken ze heel wat mee.

avatar van Florisrulez

Florisrulez

deze lijkt veel op die andere film (our lips are sealed). ze doen namelijk veel dezelfde dingen!!! beetje jammer

avatar van mikey

mikey

De miniatuur pamela andersons leren je van alles en nog wat over familiewaarden. Verder vergaderen ze over jongens en laten ze de luxe zien die de bahama's je te bieden hebben. En dat allemaal met huilerige oogjes. De ouders komen niet veel verder dan hun strandstoelen, maar preken de scenes aan elkaar. bizarrrr 1

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Origineel gaat blijkbaar niet samen met Olsen want al de films lijken op elkaar, het enige mooie was het Atlantis Hotel 2

avatar van Chainsaw

Chainsaw

It Takes Two uit '95 was nog best amusant, maar vanaf daar ging het flink achteruit met de films met Olsen 1 en 2. Dit is voor mij momenteel even een flink dieptepunt. Slecht acteerwerk, vervelende personages en het trieste plot bevat enkel en alleen maar clichés. Het lijkt wel alsof je anderhalf uur naar een vervelende vakantiefilm van iemand zit te kijken. Hoewel ... die zijn vaak nog leuker dan dit.

1 ster

avatar van skapig

skapig

wat slecht geacteerd net of zo t zo oplezen van de script af

had er wel een beetje van verwacht maar zo slecht

Ik ga hier niet eens een ster voor geven

avatar van x-Michelle-x

x-Michelle-x

ik vind het wel een leuke film alleen jammer dat ze echt in de camera gaan praten dan is het wel echt net of dat ze van het script aflezen maar hij was wel mooi

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

vond hem heel erg leuk, maar niet het beste van Mary-Kate en Ashley Olsen, So Little Time is beter en ik moet New York Minute nog zien. alleen deze voorkant die foto van Mary-Kate en Ashley Olsen ken ik weer van een andere dvd, kan dat!

avatar van JannekeB.

JannekeB.

opzich wel een leuke film , maar lijkt idd heel veel op our lips are sealed

avatar van RJR

RJR

Ik heb geen idee waarom ik deze film keek, maar waarschijnlijk was ik melig ofzo. Maar goed, dat neemt niet weg dat deze film eerder een reclame film is voor de Bahama's, echt zo'n mierzoete film. Tja als ik een dame was had ik de film vast leuk gevonden maar dat ben ik niet daarom anderhalve ster.

Ik vind het nog een van de beste films van de Olsens, er zijn betere maar deze is lang niet de slechtste. Hij is wel voorspelbaar, maar dat ben ik wel gewend van ze. Over het algemeen vind ik deze film best leuk. 3,5*

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Leuke film, alleen jammer dat hij hetzelfde is dan al hun andere films..

Heb me wel vermaakt

En voor wie nog weet hoe de boot heet [ Waarmee ze wegvaren enz. ]

Daar staat mijn naam op haha

avatar van *eef

*eef

Een echte film voor als je gaat oppassen, het is 's avonds 12 uur en er komt niks meer op tv. Voorspelbaar, drama, dom. Maar voor als je niks te doen hebt..

avatar van olsenfreakie

olsenfreakie

toffe film, kheb hem thuis!! 5*

avatar van g_unitboy

g_unitboy

het ging gewoon weeral over jongens versieren en plezier maken , deze film had een beroerd einde

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Joepie... m'n ma heeft hem voor me gekocht met Sinterklaas. Na anderhalve film van de Olsen Twins te hebben gezien wist ik al dat ik niet meer hoefde, komt me moeder met dit aan... Maarja, kon ze ook niet weten, gelukkig vindt m'n zusje die films wel leuk, ik vind ze nogal slecht.

avatar van Mezelf

Mezelf

ik plaats normaal nooit negatief commentaar..

maar ik vond deze film echt te erg hoor

het is heel leuk allemaal wat ze doen, voor hunzelf misschien

moeten ze nou echt over elk onzinnig iets een film maken

zat hier een verhaal in?

of ben ik gewoon te vroeg gestopt met kijken?

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

Phoe wat slecht geacteerd en een verhaallijn van niks. Foute boybandmuziek erdoorheen en voilà.

1 ster.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

dit is ook nog een van de toffere olsen films

avatar van Movie-smile

Movie-smile

echt een supar leuke film heb hem al een paar keer gezien en blijft leuk

Leuke film

ik heb hem 2-3-4 keer gezien

de andere films van de olsen-twins zijn ook best leuk

avatar van dennis1979

dennis1979

Phoe, dit is zo slecht dat het bijna komisch is. Met de nadruk op bijna. De acteerprestaties zijn echt verbazingwekkend slecht. Megan Fox zorgt in de paar scènes waarin ze te zien is nog voor een glimlach op m'n gezicht, maar het mag allemaal niet baten.

Ik vind mezelf erg gul met 1 volle ster.

avatar van benthe

benthe

Leuke film, grappig en leuke sfeer!

avatar van Marieke1990

Marieke1990

een echte mary-kate en ashley oslen film

avatar van Mavoe

Mavoe

Wat een SLECHTE film!

Het schuin filmen is af en toe wel leuk, maar deze hele film is zowat schuin gefilmd. Ook de zwart-wit momenten waren eerder irritatie-wekkend dan dat het wat toevoegde.

Wat een vreselijk camerawerk. Leek wel een schoolproject van de 1e klas.

Film had totaal geen inhoud en had eigenlijk alleen maar te lang durende scenes met slechte muziek.

avatar van skullcandygirl94

skullcandygirl94

x-Michelle-x schreef:

ja idd... het komt een beetje onwerkelijk over, maar sommige stukjes vind ik wel erg grappig zoals in dat restaurant..

avatar van K*D

K*D

Haha ik weet nog dat ik me prima kon vermaken met deze film toen ik 13 was hoor.

(Waarschijnlijk ga ik hem daarom absoluut niet herkijken hahahaha )

avatar van zgfproduction

zgfproduction

ik ben een jongen, en dus was deze film voor mij niet echt interessant. de film had eigenlijk ook helemaal geen goed verhaal

avatar van Mysterie-schrijver

Mysterie-schrijver

Het verhaal was op zich wel boeiend, maar er werd veel overgeacteerd door Mary Kate, Ashley, Megan Fox, Ashley Hughes, Billy Aaron Brown en Jamie Rose.

De beste acteur van de hele cast vond ik Ben Easter.

Ook vond ik de ouders raar en veel te veel met zichzelf bezig en de muziek was niet om aan te horen.

Verder vond ik sommige personages een beetje apart, die Griffen zat totaal geen emotie in. Geen enthousiasme, ook niet toen Madison hem een kus gaf. Ook raar dat Madison ineens interesse in hem had. Waarom zo snel? En Scott dan? Waarom zagen we daar na afloop niks meer van? Beetje vreemd dat die ineens uit beeld is verdwenen.
Verder ergerde ik me ook aan de scène waarin de vaders van de glijbaan gingen. Maken ze gewoon lol, worden ze door twee van die vrouwen, die het volgens mij ook een beetje hoog hebben zitten, aangekeken alsof ze gek zijn. Laat ze toch…

De film is leuk om te kijken als ik me echt verveel, maar anders niet.