• 9.374.084 stemmen

Starship Troopers 2: Hero of the Federation (2004)

Actie / Sciencefiction | 87 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Phil Tippett

Met onder meer: Richard Burgi, Colleen Porch en Lawrence Monoson

Plot Starship Troopers 2: Hero of the Federation

"They're Coming Back to Wipe Us Out!"

Wanneer een groep militairen op de vlucht is voor de gevreesde 'arachnids', besluiten ze te schuilen in een verlaten fort. Helaas hebben ze niet door dat er een veel groter gevaar op de loer ligt dat hun eenheid infiltreert.

Pvt. Lei Sahara

Pvt. Jill Sandee

T/Sgt. Ari Peck

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Er zijn slechte castings en er zijn ronduit domme castings. Hoe ga je nou een actrice die sterft in deel 1 opnieuw een grote rol geven in het vervolg ?
Eigenlijk een 3 sterren film maar door deze in mijn ogen onvergetelijke casting zakt het bij mij naar een 2,5 *

avatar van Rujar

Rujar

Beeldkwaliteit: 3

Geluidkwaliteit: 2

Acteerprestaties: 2

Orginaliteit: 1

Vermaak: 1

Overall: 1,5 - 2,0

Werkelijk weer een verkrachting van film.

Ik neem aan dat dit de laatste film is van Phil Tippett.

Ik ben zo teleurgesteld dat ik wel 100.000x 1,5 wil stemmen

avatar van aryan

aryan

Echt zeer jammer. Het verhaal had echt veel beter kunnen zijn. Acteerprestaties waren slecht. Alles speelde af op 1 plek.

Het lijkt wel alsof iemand zich verplicht voelde om een vervolg te maken. Maak dan een leuker verhaal, dat ze tegen de ultieme mega insect moeten vechten of iets dergelijks, iig een verhaal dat op meerdere plekken afspeelt.

avatar van Locutus

Locutus

Rujar schreef:

Ik ben zo teleurgesteld dat ik wel 100.000x 1,5 wil stemmen

Had je toch kunnen verwachten?

avatar van Referee_deluxe

Referee_deluxe

Die is nie slecht maar een REGELRECHTE RAMP!!!

Waarom moeten ze nu een deel 2 maken die zo slecht , terwijl deel 1 zo een prachtfilm was. Het lijkt verdomme wel een domme soap serie gelijk mooi en medogenloos. pfffft snert film. Ik heb echt spijt dat ik die gehuurt heb.

avatar van Justice4All

Justice4All

Niet echt een Paul Verhoeven-film, maar toch een magere 3 sterren.

avatar van MWX

MWX

ik had verwacht zoals bij zoveel sci/fi vervolgen dat het er in deel twee absurd slecht uit zou zien maar dat viel mij 100% mee het geen deze film kapot maakt is het fijt belachelijk slechte acteurs delachelijk script en gigantisch slecht geregiseert en dat maakt van deze drie dingen een ontzetend slechte film

avatar van Ben_online

Ben_online

Wat een crap film zeg dit mag niet eens starship troopers heten

dat dit nog kan anno 2004

avatar van dope

dope

• 20062 stemmen

MWX schreef:

Volledig mee eens, hoe vern**k ik een film? Pak een aantal

c-acteurs, verkracht het verhaal, stop er een paar gore scènes in en klaar is Kees!

avatar van Pierke

Pierke

Waazige Film

Weg ermee!!!

avatar van djerk

djerk

niet superslecht, kon nogwel boeien links en rechts, budget was 30001 keren zo klein als de eerste, maar ze hadden er meer mee kunnen doen. De wezens zijn wel goed in beeld gebracht, de acteerprestaties zijn gewoon tot erg ondermaats..het verhaal is nog wel ok, maar de uitwerking ervan zuigt zwaar. Je kan hem natuurlijk niet langs de eerste zetten. Dit is eerder zoals alien4 langs de originele alien zetten. Hey, als je sex, gore, monsters, bak bier en zak chipsavond wil zit je hier niet slecht mee. En zo is dat maar net. 2/5

avatar van maarten1980

maarten1980

ik vind een 1.7 een veel te hoog

dit is zeker een film die in de flop top 100 moet staan

avatar van Quatro

Quatro

jacom schreef:

het moet smaakvol blijven, niet?

plus, ik heb nog nooit zo'n mooie meid als denise richards in een pornofilm gezien, als gij mij nen titel kunt geven, moogt ge hem altijd vermelden

ehhhh....ik heb denise richards ZELF in een porno film gezien!!

avatar van gotti

Lijkt me sterk. Of je moet de semi-soft-porno Wild Things bedoelen.

avatar van Quatro

Quatro

gotti schreef:

Lijkt me sterk. Of je moet de semi-soft-porno Wild Things bedoelen.

als je me een pm stuurt met je mail adres, dan mail ik em naar je (3 mb)

avatar van hessel

hessel

vreselijke film! en het ergste nog is dat er een titel op staat als starship troopers !!!2!!! deel één is gewoon perfect maar dit verkracht de boel gewoon.

1,5*(voor de moeite)

avatar van otherfool

otherfool

Mwah, zeker niet de troep die de hoes en titel doen vermoeden. Redelijk veel gore en bloed, mooie effecten en mij irriteerde de cast eigenlijk niet. Burgi als Dax vond ik wel een coole held.

Verder geen verrassingen en nergens hoogstaand, maar meer dan genoeg plezier voor een avondje nonsensvermaak.

2,5*.

avatar van djelle

djelle

Het verhaal met moraal kan alvast totaal niet tippen aan de eerste, daar ben ik het volledig mee eens. Als je wil kijken voor het vermaak, dan vind ik het echter ook wat teleurstellen. De gore is niks (al zeker niet t.o.v. zijn voorganger) en de actie is veel minder leuk. De effecten kunnen erdoor maar voor de rest vond ik de uitwerking weinig boeiend. Cast was flut natuurlijk. In bijna elk opzicht ligt deze sequel heel ver van het origineel.

Een echte verkrachting zou ik het niet noemen, maar toch wel een soort mishandeling van de eerste film. 1,5*

avatar van Achilles

Achilles

Jammer voor deel 1 dat deze is uitbegracht. Ik vond "the Sentinel" (Dax) wel cool.

De geplande "overname" was op zich niet eens zo slecht verzonnen. Dit hadden ze bter moeten uitwerken!

Een magere 2,5*

avatar van BruceWillems

BruceWillems

Nou echt slecht vind ik deze film niet. Je moet hem niet vergelijken met het eerste deel, maar ik denk dat dat qua budget geen eerlijke vergelijking is.

Het is wel een vermakelijke film, de effecten zijn vrij redelijk en het verhaal is ook nog wel te nassen. De acteerprestaties zijn echter wel om te janken, maar dat was in deel 1 (m.u.v. Ironside) ook het geval.

Ook een pluspuntje: over onfunctioneel naakt wordt ook geen probleem gemaakt

2 **

avatar van Quentin

Quentin

Barslecht, geen spanning ... niets. Visuele bagger, het voorbeeld hoe een in HD geschoten film er niet moet uitzien, verder met verschrikkelijk slechte special effects en acteurs. 1*

avatar van evwi

evwi

Velen malen beter dan deel 1 maar die was ook wel zo slecht...

Prima vermaakt bij deze film, niet echt een aanrader maar ook geen verloren tijd, gewoon best aardig. 3*

avatar van raymon

raymon

Nou na deze berichten wist ik al dat het geen goeie film was, maar toch gekocht, ga waarschijnlijk weer terug brengen:P. Maar toch een leuk filmpje, uiterraad niet zo goed als die van PAUL VERHOEVEN, maar toch grappig filmpje.

1.het verhaal: ja beetje simpel, maar vermaakelijk

2.de acteurs: ja, dat viel nog wel mee na wat ik had gelezen

3.de actie: ja ging wel, vond het jammer dat ze nu met ''plasma schoten inplaats van normale kogels

4. special effects: ook wel goed minder vond ik dan het vorige deel!

5. Amerikaans progagonda: VEEL en veel slechter, het is gewoon niet grappig of leuk nee gewoon slecht!

6. ALgemeen: redelijk film, toch de moeite waard als je deel een ook goed vond***3,5***

Starship Troopers I was een GEWELDIGE film maar Starship Troopers II is een WAARDELOZE film . Er zit totaal geen verhaal in en het speelt zich maar op één plek af. Op die planeet en verder niets. Geen ruimteschepen, geen heelal kortom niets. Geen Johnny Rico, geen Carmen bah! Nee, je merkt echt dat Paul Verhoeven de film niet geregisseerd heeft.

avatar van Ronhart

Ronhart

De eerste film was buitengewoon, goed voor 4,5**. Deze is niet echt heel slecht, maar niet meer waard dan dan een magere net-geen voldoende, dus 2,5**.

avatar van ikisfilmgek

ikisfilmgek

Ik had hem gedownload en bekeken en halverwege de film klikte ik hem weer weg. Gewoon erg slecht. 2*

avatar van bertmarc

bertmarc

Heb het toch lekker af zitten kijken met de bekende

zak chips. Af en toe toch heerlijk zo'n film net zoiets als

Pitch Black. 3**

avatar van ikisfilmgek

ikisfilmgek

Een tip voor hoe je zelf een baggerfilm kunt gaan maken: kijk naar deze film. 0.5*

avatar van veron35

veron35

IK vond hem wel meevallen na die slechte resencies gelezen te hebben. Hij is lang niet zo goed als deel1 maar hij is wel redelijk.

avatar van SndR

SndR