• 9.379.018 stemmen

Actie / Komedie | 108 minuten

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Tim Miller

Met onder meer: Ryan Reynolds, Morena Baccarin en Ed Skrein

IMDb beoordeling: 8,0 (1.240.641)

Releasedatum: 11 februari 2016

Plot Deadpool

"Feel the love."

Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter ego in de vorm van 'Deadpool' aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

avatar van The Oceanic Six

Dit gaat denk ik 1 van de coolste en leukste films van 2016 worden. Nieuwe trailer is ook echt weer geweldig.

Kijk hier zoveel meer naar uit dan Batman vs Superman een maand later.

Nicholas

Let ook op Dr. Strange. Dat kan wel eens een van de beste comic book films ooit gaan worden.

avatar van Lancher

Lancher

• 1914 stemmen

Nicholas schreef:

Zeker. Daar kijk ik ook enorm naar uit. Hoop ook dat er snel nieuws komt omtrent Gambit. Maar misschien dat we daar wel een trailer of iets dergelijks van te zien krijgen na Deadpool?!

Nicholas

Gambit is volgens mij uitgesteld.

Ik weet sowieso niet wat ik daar van moet denken. Gambit is verreweg mijn favoriete X-Men karakter, maar ik vind Tatum niet bepaald een sterke castingkeuze.

avatar van The Oceanic Six

Opvallend trouwens hoe weinig aandacht deze film op MM krijgt. 2 pagina's, terwijl Batman vs Superman al op 10 staat (en die film schaal ik een stuk lager en meer voorspelbaar in). Jammer. Hoop dat Deadpool een megahit wordt, zou tijd worden dat we meer van dit soort superheldenfilms krijgen. Wat minder realisme, wat meer geweld en bloed en ook nog eens een frisse dosis spottende humor.

avatar van YouDrunkGoHome

YouDrunkGoHome

"I don't have time for your x-men bullshit, Colossus."

avatar van AHWA

AHWA

The Oceanic Six schreef:

Helemaal met je eens, en ik zal Deadpool ook veel hoger waarderen dan Batman v Superman, verwacht ik. Maar een echt kassucces zal het niet worden, denk ik. Niet zoals de Marvel films of BvS. Ik denk dat het vele geweld toch veel mensen zal afschrikken. Zeker in de US.

avatar van Seam

Seam

Die reclame spotjes zijn echt hilarisch. Hopelijk is dat niveau ook in de film terug te vinden. De trailer vond ik iets te flauw.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Als groot Manchester United fan vind ik dit een erg leuk Deadpool spotje natuurlijk; Deadpool | Manchester United Dream | 2016 - YouTube

Seam schreef:

De reclamecampagne is goud. Hopelijk weet de film dat niveau te halen. Ik vrees daar eigenlijk wel een beetje voor.

Ik hoop niet dat het te veel gaat leunen op fucks and cocks.

avatar van Seam

Seam

Chris Stuckmann geeft een A+ Zo'n cijfer geeft hij meestal maar één of twee keer per jaar.

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Na 25 reviews nog 100% op rottentomatoes.

avatar van Tim Lesser

Tim Lesser

Ge-wel-dig, wat heb ik genoten van deze film.

Het verhaal is flinter dun, precies wat je in de trailer te zien krijgt.

Maar dat maakt echt geen bal uit, de humor is 9 van de 10 keer gewoon perfect.

De zelfspot, overweldigend. Precies als je denkt "mmm, waarom hebben ze dat nou zo gedaan?" legt DP het je even haarfijn op zijn eigen manier uit.

Film is echt wat je ervan verwacht als je de reclame campagne eromheen hebt gevolgd.

Gewoon kei en keihard, super super grof, en soms gewoon nét over het randje.

Een absolute aanrader, en je geniet er dubbel zoveel van als je up-to-date bent met alle Marvel films

(de x-men kant dan).

En natuurlijk even blijven zitten tot na de aftiteling! (echt de volledige aftiteling!)

avatar van freek_93

freek_93

Ze zijn al bezig met een deel 2

avatar van darthconner

darthconner

Als fan van Deadpool, vooraleer bekend was dat deze film op groot scherm ging komen, had ik grote verwachtingen. Deze zijn dan ook mooi ingelost.

Je moet de film niet gaan zien voor het verhaal. Niet dat het slecht is, maar het is gewoon lekker dun. Wat je wel kan verwachten is waanzinnig goede actie en nogal aparte humor,met de nadruk op humor. Je bent er fan van, of juist niet. Dat is zelf te beslissen.

Ryan Reynolds is simpelweg geknipt voor deze rol. Naar mijn mening is dit zelfs zijn best neergezette rol tot nu toe. Ook de rest van de cast deed het niet slecht.

Deadpool? Een absoluut succes en aanrader voor mij. Ben benieuwd wat de toekomst zal brengen.

avatar van martijnk

martijnk

Ik geloof er niet in, ik zag de trailer tijdens de Revenant en de grapjes die ze lieten zien waren extreem flauw en totaal niet grappig. Ik zie dat de film nu ook alweer zwaar hyped en overrated is op IMDB (volgens mij worden daar gewoon stemmen gekocht ofzo kan bijna niet anders).

Ik sla hem over.

avatar van psychopath

psychopath

Net de trailer hier gezien en het lijkt me echt wel een kickuh film

avatar van clubsport

clubsport

ik heb zeker genoten van de harde actiefilm die vol zit met goede actie en flink wat zwarte humor .

ryan reynolds speelt de rol heel goed , verder is het verhaal natuurlijk vrij simpel maar dat is zeker geen ergenis .

avatar van horizons

horizons

martijnk schreef:

Ik sla hem over.

Overrated kun je natuurlijk pas zeggen als je de film zelf hebt gezien. Daarnaast is overrated nog altijd een persoonlijk iets ten opzichte van het gemiddelde.

Dat de film ontzettend gehyped wordt in de marketing is natuurlijk wel waar.

En eerste stemmen op IMDb zijn meestal hoog. Zal ook wel door fans komen.

avatar van max cady

max cady

Destijds erg genoten van Kickass dus ik denk dat ik ga genieten van deze film. Maar goed, heb wel vaker te hoge verwachtingen gehad. Kan dan alleen maar tegen vallen ...

avatar van tattoobob

tattoobob

Dat was me weer een heerlijk bioscoop avondje

Gewoon een knaller van een film in zijn genre.....en mensen jullie hoeven jullie niet te veronschuldigen dat het verhaal flinterdun is want bij alle films in dit genre is dit het geval.......en dat is ook een reden waarom we van dit soort films houden op zijn tijd.

Ondanks dat vond ik het een prima verhaal wat mij geen seconden verveelde.

Reynolds zijn beste rol tot nu toe denk ik en subliem gecast.

Heerlijke humor en knallende actiescenes anders dan dat we gewend zijn..en dat voelt heerlijk verfrissend.

Ik heb zo'n gevoel dat hier veel meer van gaat komen..........ik ben er klaar voor want het smaakt naar meer

avatar van Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

Wat was dit een geweldige film, de humor was echt leuk, de actie echt vet, de slechte grappen voor een keer leuk en alles klopte aan de film. 4,5/5

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Stewart or McAvoy?

Perfecte Deadpool verfilming. Het begint natuurlijk al met de magistrale opening credits. Miller doet eigenlijk alles goed. Blijft heel erg dichtbij de comics maar wat hij moet veranderen verandert hij dan ook. Wilson is toch wat meer lovable, maar daarvoor hoeft Deadpool's gevoel voor humor niet al te veel voor in te leveren.

Wat Deadpool natuurlijk zo uniek maakt is haar fourth wall breaks en dat is hier niet anders. Echt gigantisch veel leuke vondsten en het houdt ook niet op bij wat spaarzame momenten. De film kent een heerlijk tempo en de grapdichtheid is enorm. Maar er straalt gewoon van Deadpool af hoeveel plezier er is geweest bij het maken van de film.

Film weet een prima middenweg te vinden tussen ridiculiseren en toch op een aangename wijze min of meer een soort van formule te volgen, maar dan niet zonder er niet de draak mee te steken natuurlijk. Reynolds's timing en delivery is zo vlekkeloos dat hij de film meer dan draagt. Baccarin is de ideale love interest. Ik hart jou.

avatar van Masterkeeltie

Masterkeeltie

Wat een verrassend goede film! De film gaat al parodierend en vol referenties steeds een stapje verder zonder dat het ook maar enig moment saai word. De heerlijke grove en soms ietwat over de top humor worden zo ontzettend goed uitgedragen door Reynolds.

Zoals hierboven vaker is gezegd is het een film vol grappen en met een razend tempo.

Zeer geslaagd.

avatar van tattoobob

tattoobob

Naomi Watts schreef:

Wat Deadpool natuurlijk zo uniek maakt is haar fourth wall breaks

En dat is?