• 9.373.692 stemmen

Return to the Blue Lagoon (1991)

Romantiek / Avontuur | 98 minuten

Genre: Romantiek / Avontuur

Geregisseerd door: William A. Graham

Met onder meer: Milla Jovovich, Brian Krause en Lisa Pelikan

Releasedatum: 2 augustus 1991

Plot Return to the Blue Lagoon

"Return to the Romance, Return to the Adventure..."

Een weduwe wordt achtergelaten met een jongetje, een meisje en een zeeman. Na een aantal dagen probeert de zeeman de baby's te vermoorden, maar de vrouw weet hem te vermoorden. Na een tijdje weten ze een onbewoond eiland te bereiken. Ze voedt de kinderen op en wanneer de kinderen een jaar of 8 zijn, sterft ze. De kinderen worden verliefd op elkaar en trouwen in de jungle. Wanneer na jaren een schip het eiland bereikt, leidt dit tot vele conflicten.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sarah Hargrave

Capt. Jacob Hilliard

Infant Lilli

Infant Richard

Sylvia Hilliard

avatar van Jordy

Jordy

Deel één vond ik nog wel grappig, maar deze film was erg slecht. Stom verhaaltje, matig geacteerd, en de enige goede dingen aan deze film zijn dingen die gekopiëerd zijn uit deel één. Anderhalve ster.

avatar van Heracles

Heracles

Je hebt helemaal gelijk... Ik zat te denken aan een zeldzaam 0,5je, maar Milla is zo mooi, die haalt de film in dr eentje op naar 1*

avatar van mc rosss

mc rosss

Jordy schreef:

volledig met je eens, de helft is gekopiëerd uit deel 1, echt zwak. 0.5* vanwege de weinige inspiratie.

avatar van master_yoda

master_yoda

onlangs nog gezien op de tv

eughwww wat was die slecht

avatar van MWX

MWX

precies hetzelfde verhaal als deel een. maar toch ook wel vermakkelijk, met wel een ontsetend lekker grietje hoor die milla in deze film dan he!!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Crappy softporno.

avatar van sanna03

sanna03

in deze film in brian krause nog heel jong vidn het wel een mooie film maar de eerste is veel mooier ik zou ook wel eens samen met mijn vriend op z'n eiland helemaal alleen willen zitten

avatar van jasmyn

jasmyn

Vond deel 1 ook leuker! 2*

avatar van =michael=

=michael=

is blue lagoon dezelfde als de return of the blue lagoon?

avatar van otherfool

otherfool

Stukken beter dan het origineel, al loopt het naar het einde toe (met geweerschoten en een sharkattack) allemaal wat uit de hand. De pas 15-jarige Jovovich speelt een stuk beter dan Shields in dit toch niet onaardige filmpje.

2,5*.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

De eerste was veel beter, ook al was dat niet echt heel bijzonder.

Echt niks ik wil hem ook niet meer zien.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vind in deze wat meer actie zitten dan in het eerste deel. Minder saai !

avatar van zarranof

zarranof

zelfs de mooie milla jovovich doen me niet meer punten geven dan 0,5

avatar van suzynatascha

suzynatascha

Ik vind het een mooi verhaaltje hoor, wel een beetje geforceerd om er zeker een tweede van te kunnen maken.

De eerste is geloofwaardiger.

Maar als Mila Jovovic erin meespeelt, go girl!

avatar van Roseicollis

Roseicollis

verdient de plek in de flop 100 niet

dit best wel een goede film niet zogoed als deel 1 okee maar toch

een waardige 2 punter

avatar van markq1

markq1

Ik zal het zien vanavond..

avatar van Seifer

Seifer

Ik dacht dat ik die 2 al ergens van kende,

Resident evil en charmed, als ik me niet vergis.

Ik ken het verhaal wel maar net als bij deel 1, heb ik nooit echt de moeite genomen om de film echt te zien, laat staan af te kijken. Dus ik zal geen stem geven.

avatar van G.1Rl

G.1Rl

Eigenlijk hetzelfde als The Blue Lagoon, die ik al niet zo super vond. Het verhaal is hetzelfde, het enige lichtpuntje is Brian Krause.

Daarom, net als The Blue Lagoon, 2*

avatar van WB

WB

Niet echt een bijzondere film. Voor zover ik me kan herinneren, is deze film bijna hetzelfde als deel 1. Helaas kan ik deel 1 niet meer voor de geest halen, wat de film nog niet een totale flop maakt. Voor de rest slecht geacteerd, cliché na cliché en het enige lichtpuntje is toch wel het prachtige eiland... en Jovovich.

niethie

Deel een is voor mij een mooi jeugdsentiment waar ik hele mooie herrineringen aan heb maar deze film kan me niet echt boeien.
De helft van de film is gekopieerd uit het eerste deel iets wat de film absoluut niet ten goede doet, en de andere helft van de film vond ik ook niet al te bijzonder en dan heb ik het nog niet gehad over de manier waarop de film eindigt zo onverwacht alsof het budget op was of zo.
Verder was de film nog wel redelijk mooi geschoten en de knappe hoofdrolspeelster jovovich die me een beetj door het saai geheel heeft heen gesleept.
Ondanks al de minpunten vind ik het toch een beetje onzin dat de film in de flop 100 staat, hij is absoluut niet goed maar er bestaan veel slechtere films. 2 sterren

Zwak afkooksel van deel 1.

Waar die nog het lieve sfeertje wist te behouden ruimt het hier plaats voor drama en regen. Niet echt een slimme zet.

Verder vreselijk acteerwerk, die gekke inheemse stam die totaal geen rol van betekenis heeft in de film en weer dezelfde zaken als in deel 1 te zien was.

Redelijk goedkoop allemaal, enkel de omgeving weet af en toe nog wat sfeer op te wekken. Zeer kleine 1* daarvoor.

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

ook al lijkt het zoveel op deel 1 ik kan het gewoon niet zo hard afkraken als de rest hier, ik vind het eigenlijk wel zielig op het begin als je dus ziet dat de kleine nog leeft en de 2 ouders voor niks dood zijn.

ik vind in dit deel ook wel het leuke dat er daadwerkelijk een schip aankomt en dat er gewoon mensen het eiland opkomen.

en dan zie je hoe vernietigend "beschaafden" kunnen zijn.

maargoed ja het blijft veel op deel 1 lijken maar toch vind ik het een leuke film.

ik ga hem gewoon niet constant vergelijken met het eerste deel want dat verpest zeker alles!

zo kan je toch nooit plezierig meer een film kijken als je alleen maar ligt te vergelijken. ik kan ook 1000 dingen gaan opnoemen wat allemaal overeenkomt, maar dan verpest ik niet alleen de film maar ook mijn eigen kijkplezier want ik kan echt super kritisch zijn.

nee nee samen met deel 1 blijft deze film in mijn hart zitten ik heb ze altijd leuk gevonden en zal dat nooit laten verpesten

ik zou eigenlijk een 3 geven maar geef 3.5 omdat iedereen zo streng is

*3.5

avatar van Achmed

Achmed

1,5* Alleen voor de jonge Milla Jovovich

avatar van Alldoss

Alldoss

Mooie film.

Ik zou 'm nog wel eens een keer willen kijken!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Eigenlijk niet veel speciaals meer, als je deel 1 hebt gezien is het goed geweest. Dit erg slechte vervolg op het al niet heel geweldige eerste deel kent enkel wat vermakelijke stukjes en mooie deuntjes, verder voornamelijk veel van deel 1 jatwerk.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Mila Jovovich was dus 16 in deze soft-porno film? Doet ze daar dan nog aan ook op die leeftijd?, want dan staat ie meteen op mijn verlanglijst.

niethie

Ga jij eens even heel gauw je mond spoelen.

Dit is in de verre verte geen soft porno, er zitten wat korte onschuldige naaktscenes in maar meer dan dat ook niet en volgens mij werden er voor de scenes van Jovovich nog een double gebruikt ook dus je kunt hem wel schrappen want ook voor de film hoef je het niet te doen verder.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Ach, begreep wel dat dit een flopfilm is. De hoes ziet er ook belachelijk uit. Maar evengoed wel ff voor de zekerheid weten.

avatar van Adrenal

Adrenal

Nee, voor de scenes van Jovovic zijn geen double gebruikt. Ze was nog maar veertien toen de film gemaakt werd en zestien toen die uitkwam. De regels voor naaktscènes telden niet bij haar omdat ze geen burger van de V.S. was. Dat las ik tenminste.

niethie

Oke, ja zal wel in de war zijn geweest met Brooke Shields dan.