Genre: Komedie / Horror
Met onder meer: Anna Faris, Jon Abrahams en Regina Hall
Releasedatum: 3 augustus 2000
Morgen om 20:32 uur op Comedy Central
Plot Scary Movie
"No mercy. No shame. No sequel."
Op een Halloween-avond rijden Cindy Campbell en vijf vrienden per ongeluk een man aan. Ze besluiten om het ongeluk geheim te houden, maar een jaar later wordt het zestal achterna gezeten door een gemaskerde seriemoordenaar, die wrede spelletjes met hen wil spelen. Het begint bij de brute moord op Drew Decker en het duurt niet lang voor de moordenaar achter Cindy en de rest aangaat. Deze zetten alles op alles om te overleven, maar de moordenaar geeft niet makkelijk op; hij heeft namelijk een behoorlijke grote kennis op het gebied van horrorfilms.
Cindy Campbell
Miss Congeniality
Greg Phillippe
HiLL
Deze is vet laggen
. Beste van de 3 delen. Toppie !!!
laggen
Ik gebruik ook nie ipv niet op internet, moet allemaal snel en makkelijk, maar laggen.......dat is wel heel erg
XxXDEPPFANXxX
Ik heb hierbij echt dubbel gelegen
Dit is zo'n leuk film!
***1/2
us_raider
- 2034 berichten
Samen met deel 3 de 'leukste' van de reeks. Enorm slechte film maar de o zo flauwe humor maakt het dan weer wat goed...:)
2,5 stars
its my life
helemaal mee eens.
Vooral die scene dat die gek met dat scream masker de vloer aan het droogmaken is.
En het stuk van wazzup!
Angrod_Pallanén
Echt geweldige film, had Scream nog nooit gezien, dus het was allemaal nieuw voor me. Maar ik heb me rot gelachen. Ik kwam af en toe niet meer bij en dat doet je goed. Vooral als je daarna een obsessie voor moordfilms krijgt. Echt leuk, echt geweldig, maar het zal nooit geëvenaard worden door een vervolg.
Regan_Robbie24
deze vind 'k heel leuk, deel 2 is hierbij vergeleken een flop, moet wel ff nadenken over een cijfer!
en Pieter Montana, jij hebt iets met dansende smilies he?!
joan
dit is de eerste en de beste van de drie !!! de 2 vervolgen zijn te gemaakt 't is alsof ze percee een vervolg nodig hadden echt die zijn grote floppen. maar deze is gewoon hilarisch man!!!! wie hem nog niet zag doe het rap !!! je mist echt veel gelach anders
frodette
ik vind de 2 en de 3 de scary movie ietje beter dan de eerste . Maar je kan zkr lachen met deze eerste Scary Movie !

JoeCabot
Is toch eigenlijk wel ongelooflijk hilarisch, hoe flauw en verhaalloos hij ook mag zijn. half sterretje erbij 4****
Angrod_Pallanén
Ik heb een 4,5 dus...
Deel 2 is gekomen omdat ze bij deel 1 beloofde geen vervolg te maken, maar omdat elke Scary Movie een vervolg maakt, heeft deze het gelukkig ook gedaan. Hopelijk gaan ze op dit niveau verder en dan het liefst net zoals de Friday the 13th serie.
hé, Montana
mikoz
Ik citeer de veronica gids.
''De film was een onverwachte hit, dat er ook nog net zo een slechte Scary Movie 2 kwam. Daarom was het zo verassend dat Scary Movie 3 wel leuk was.

Nicolage Rico
- 20229 berichten
Neeeee, wie zit daar nou op te wachten? Het kan in ieder geval niet slechter dan deel 2..
SabineZ.
Net met mijn broertje gekeken.
Geen goede film, gewoon lekker lachen.
De scene in de bioscoop is zo grappig
mikoz
film weer gezien , hij is gewoon super grappig ..
Vooral de wanhopige blikken van mr.scream zijn geweldig.
predator
- 1956 stemmen
Ik vond er geen fluit aan. En het kan aan mij liggen, maar Scream was toch ook al een parodie??? Dus dit is een parodie op een parodie???
mikoz
Scream vond ik niet echt een paradodie .. had veel eigen ideeen. En was daarbuiten niet bedoelt om grappig te zijn.
mikoz
Op Scream en I Know What You Did Last Summer.
Ook nog op o.a The Matrix en The Blait Witch Project.
Quentin
En was daarbuiten niet bedoelt om grappig te zijn.
mikoz
volgens mij moetje eens stoppen met zeuren.
Grappig vond ik hem iig niet , goed overgens wel ,
klaar uit.
Doom
Wat, niks mis met deze film..
Is gewoon een erg goede en leuk komedie om is te bekijken... Heb er erg van genoten altijd, gewoon leuke flauwe humor.
En dat hoort bij een komedie
Miss Daisy
Ik vond de tweede film iets beter dan de eerste.
De grappen waren irritant een typische tienerfilm. 2

2003

Scary Movie 2
2001

Populaire komedie-horrorreeks 'Scary Movie' verdwijnt snel van Netflix

De aankomende 'Scary Movie' reboot heeft een releasedatum: 'We kijken er naar uit om weer lol te trappen op het grote scherm'

Populaire komedie-horrorreeks 'Scary Movie' verschijnt morgen op Netflix

Anna Faris wil terugkeren als Cindy Campbell in de 'Scary Movie'-reboot onder twee voorwaarden: 'Geld en Regina Hall'

Saw

My Octopus Teacher
Documentaire, 2020

Bang Bang You're Dead
Drama, 2002
seksgaragepsychopaatmiddelbare schoolsatireparodiecrude humorgemaskerde moordenaarspoofhorror spoofdrugsgross out comedy post-credits scenehorror parody