• 9.371.574 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Filipijnen

Geregisseerd door: Andy Blumenthal

Met onder meer: Don Wilson, Joe Mari Avellana en Timothy D. Baker

Plot Bloodfist II

Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van een oude vriend, die hem vraagt om naar het Verre Oosten te komen om hem uit een benarde situatie te bevrijden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Onslaught

Onslaught

Tjs, wat moet er gezegt worden over deze film. Over het algemeen is de film wel aardig, maar op alle fronten verliest de film ernstige kwaliteitseisen.

avatar van Wing Chun

Wing Chun

De film is wel beter dan het 1ste deel. de gevechten zijn beter gechorografeerd en een beter verhaal. maar oke het is een b-film maar wel kijkbaar en genietbaar voor een avond film kijken op verstand nul

avatar van barns

barns

Bloodfist films zijn totaal inhoudsloos, en bij vlagen hilarisch. Toch kun je over dit deel zeggen dat er zeker geen tekort is aan actie, dat valt toch wel te prijzen dan.

avatar van DiDa

DiDa

Na het eerste deel van de Bloodfist films gekeken te hebben had ik eigenlijk geen zin meer om nog een Bloodfist film te kijken. En ik had er nog 7 te gaan! Meestal is een vervolgfilm altijd wel minder dan de originele film. Gelukkig is dat in dit geval anders en heb ik toch weer een klein beetje hoop voor de overige Bloodfist films.

Don The Dragon Wilson speelt in dit 2e deel wederom het karakter van Jake Raye. Het is eigenlijk geen vervolg, want deze prent is een op zichzelf staande film.

Wilson doet ditmaal weer mee aan een toernooi, maar deze keer niet uit vrije wil. Een illegale gokker dwingt diverse goede vechters over de hele wereld om mee te doen aan een illegaal toernooi waarbij deze sterke vechtmachines het tegen elkaar opnemen. Wilson wordt erheen gelokt door een goede oude vriend die uiteindelijk niet meer de vriend is die hij was. Tijd voor Wilson om orde op zaken te stellen.

En gelukkig levert de film op actiegebied goed werk af. In tegenstelling tot het eerste deel zijn de vechtscènes goed gechoreografeerd. Daarnaast biedt de film ook een redelijk tempo. Soms wordt de film weleens wat saai, maar dan volgt net op tijd weer een knokscène.

Het blijft natuurlijk een B-productie met slechte acteurs en een low budget, maar in dit geval is het acceptabel door de vele goed gechoreografeerde vechtscènes.

Wel grappig: terwijl de eerste film een wannabe Bloodsport wilde zijn doet dit 2e deel je vaak denken aan Enter The Dragon. Ik heb me wel vermaakt met deze film….2,5 ster.

avatar van mrwhite

mrwhite

" The dragon part two "

Deze is een stuk beter dan het ongelooflijk zwak eerste deel. En dat komt vooral omdat de vechtscene's beter in beeld worden gebracht.

De acteerprestaties zijn wel nog altijd even zwak net als de dialogen. Maar ok de film keek al iets beter weg dus heb ik toch nog wat hoop voor de volgende delen.

Wat ik wel niet begrijp is waarom Joe Mari Avellana in dit deel weer meedoet en weer de badguy speelt in een andere rol maar ok.

avatar van mister blonde

mister blonde

Zowaar beter dan deel 1. Vond deze helemaal niet zo slecht.Natuurlijk al erg vaak veel beter gedaan, maar de actie is talrijk, gevarieerd en redelijk gechoreografeerd. Echt geweldig is het natuurlijk niet, maar ik heb het slechter gezien. Vooral het laatste half uur in de arena is best cool. Dit is troep die ik dan best nog wel kan hebben. Acteren, dialogen, plot (hoewel het uitgangspunt niet eens zo slecht is) en heel veel andere zaken zijn echt erg slecht, maar ach. Heb me redelijk vermaakt. 2,5 sterren.

avatar van The_Wolff

The_Wolff

Bloodfist II prima vechtfilm. Natuurlijk blijft het een B-film en dit is ook duidelijk te merken. Het verhaal is niet veel bijzonders. Maar de vechtscène waren daarin tegen wel goed. Tempo was goed . Beter dan deel 1

2.5 *

avatar van chandor013

chandor013

ik vond hem gelijk aan deel 1 het was een B film maar de vechtscenes waren zeker goed.

ik ga zeker de rest van de films van hem bekijken. Vind himwel een goede acteur

avatar van Phantasm

Phantasm

Genietbare film met veel aktie en stukken beter dan zijn voorganger.

avatar van Supernatural

Supernatural

leuke film.de hele reeks vind ik wel leuk.heb me prima vermaakt.