• 9.376.030 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Filipijnen

Geregisseerd door: Andy Blumenthal

Met onder meer: Don Wilson, Joe Mari Avellana en Timothy D. Baker

Plot Bloodfist II

Kickboks-kampioen Jake Raye is ervan overtuigd dat zijn dagen als vechtersbaas voorbij zijn. Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van een oude vriend, die hem vraagt om naar het Verre Oosten te komen om hem uit een benarde situatie te bevrijden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van mrwhite

mrwhite

" The dragon part two "

Deze is een stuk beter dan het ongelooflijk zwak eerste deel. En dat komt vooral omdat de vechtscene's beter in beeld worden gebracht.

De acteerprestaties zijn wel nog altijd even zwak net als de dialogen. Maar ok de film keek al iets beter weg dus heb ik toch nog wat hoop voor de volgende delen.

Wat ik wel niet begrijp is waarom Joe Mari Avellana in dit deel weer meedoet en weer de badguy speelt in een andere rol maar ok.

avatar van mister blonde

mister blonde

Zowaar beter dan deel 1. Vond deze helemaal niet zo slecht.Natuurlijk al erg vaak veel beter gedaan, maar de actie is talrijk, gevarieerd en redelijk gechoreografeerd. Echt geweldig is het natuurlijk niet, maar ik heb het slechter gezien. Vooral het laatste half uur in de arena is best cool. Dit is troep die ik dan best nog wel kan hebben. Acteren, dialogen, plot (hoewel het uitgangspunt niet eens zo slecht is) en heel veel andere zaken zijn echt erg slecht, maar ach. Heb me redelijk vermaakt. 2,5 sterren.