• 9.372.317 stemmen

Bloodfist VIII: Trained to Kill (1996)

Actie | 85 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titel: Hard Way Out

Geregisseerd door: Rick Jacobson

Met onder meer: Don Wilson, John Patrick White en Jillian McWhirter

Plot Bloodfist VIII: Trained to Kill

"There is only one escape for a man who knows too much."

Rock Cowan, een ex-CIA agent, woont samen met zijn zoontje in een rustige buitenwijk. Als een paar oude vijanden Cowan weten op te sporen en zijn zoontje kidnappen, moet Cowan al zijn oude truuks weer uit de kast halen om zijn zoontje te redden en de gangsters in te rekenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Rick Cowan / George 'Mac' MacReady

Danielle Mendelsohn

Michael Powell

Emeric Pressburger

Detective Terry O'Leary

Carlo Gianini

avatar van GioFunny

GioFunny

haha, lach me kapot hier. wat een vage shit film,, d film ofzo

staat toevallig op de achtergrond, beetje humor tijdens pokeren hehe

avatar van Error_2009

Error_2009

waarom maken ze zoveel crap films als dit. zelfs de films van Seagal zijn nog top vergeleken met deze prulwerkjes.

avatar van raimondirks

raimondirks

Ik snap niet waarom er 9 van deze films gemaakt zijn. Zooow slecht.. Misschien verkoopt het toch goed?

avatar van rvh76

rvh76

wa une rommel

avatar van Statiegeld

Statiegeld

Don the Dragon is echt officieel de slechtste acteur ooit. Ongelooflijk dat er nog acteurs onder 'sterren' als Chuck Norris en Dolph Lundgren staan. 1* omdat deze film toch wel een amusentswaarde heeft maar het is gewoon bagger van de laagste categorie.

avatar van Shagadelic

Shagadelic

Bloodfist is een geniaal, meeslepend, emotioneel, meesterwerk.

Natuurlijk slaat het verhaal nergens op, is de film te dom voor woorden, kun je niet echt van acteurs spreken en is het slecht gemonteerd.

Maar deze film bevat 1 magnefieke scene. De autobom scene.

Dat maakt deze film en absolute klassieker

avatar van JustMike

JustMike

en daarom een 5?!

DiDa

Zo, dat was dan de laatste Bloodfist film in de series. En dat is maar goed ook. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is echt een slechte film. Waar de overige Bloodfist films hier en daar nog een greintje vermaak bieden weet Bloodfist VIII je echt in slaap te krijgen. Wilson liep op het eind van zijn “carriere” toen deze film uitkwam. Misschien dat de film daarom wel Hard Way Out als ondertitel meekreeg.

Wilson speelt hier de rol van Rick Cowan, een leraar die zijn verleden als CIA agent achterwege probeert te laten. Samen met zijn zoon leeft hij een rustig leventje wanneer hij aangevallen wordt door een hitteam. Het verleden heeft Cowan achterhaald en hij moet erachter zien te komen wie hem van de aardbodem wil laten verdwijnen…

Klinkt leuk, maar dat is het absoluut niet. Echt alles is slecht aan deze film. Wilson geeft hier zijn slechtste acteerprestatie ooit. Ook ziet hij er belachelijk uit qua kleding maar ook qua kapsel. De overige acteurs in deze film zijn nog slechter. Hier ga je je al heel snel aan irriteren. Als dan de actie nog oke zou zijn zou ik dat nog slikken, maar ook hier faalt de film. Slecht gefilmde gevechten en schietpartijen “schieten” aan je voorbij. En als vervolgens ook het verhaal verschrikkelijk saai is en voor geen meter klopt vraag je je af hoe men in godsnaam deze film heeft kunnen verprutsen.

Waar de andere Bloodfist films nog een lekker vermakelijke cheesy sfeer hebben, bied dit 8e deel je een dodelijk saaie sfeer. De film is saai gefilmd, slecht gemonteerd en straalt het low budget gehalte echt uit.

De Bloodfist serie sluit dus af met een verschrikkelijk slechte film die je je hond nog niet laat zien. Jammer! Dat brengt me uiteindelijk bij mijn volgende lijstje:

Van goed naar slecht:

7. Bloodfist

8. Bloodfist VIII: Trained To Kill / Hard Way Out

avatar van djelle

djelle

Wel DiDa, Ik moet zeggen persoonlijk zou ik het nooit zien zitten al de films uit deze reeks te (her)bekijken (wat ik van de Bloodfists nog herinner is niet te best), maar je uiteenzettingen zijn geestig om lezen en best nuttig voor liefhebbers. Misschien dat ik ooit Die Trying wel nog eens een kans geef baserend op jou besprekingen.

djelle schreef:

Dank je Djelle,

ik moet zeggen dat ik niet altijd zin heb om dit soort films te kijken, maar er zijn van die periodes dat ik gewoon zin heb in hersenloze actiefilms. Heel vaak heb ik dan ook films geselecteerd naar aanleiding van jouw commentaar. Als liefhebber van dit soort films weet je precies wat je wil bij dit soort films. Als je nog wat aanraders hebt van dit soort films, stuur me dan maar een privébericht....

avatar van Rory Breaker

Rory Breaker

Misschien wel een van de slechtste films die ik gezien heb...

avatar van chandor013

chandor013

wat een stelletjes meelopers hier zich. iedereen die een halve ster geeft. deze film is echt wel vele malen beter dan dit./ het is misschien geen high budget film maar de acteerkwaliteit is zeker erg goed.

Ze zijn allemaal 2.5 ster waard en deze zelfs meer.

chandor013 schreef:

de acteerkwaliteit is zeker erg goed.

O mijn god.....

avatar van mister blonde

mister blonde

Oei, dit viel dan inderdaad weer niet mee, zeg. De hele reeks is me wel meegevallen (4 van de 8 delen zijn inmiddels guilty pleasures) en heeft een aantal aardige herbewerkingen van succesformules (van Die Hard tot the Fugitive). Dit is echter echt erg slecht op werkelijk alle fronten.

1 ster, omdat er best vaart in zit en vooral door de geweldige Michael Powell, Ermeric Pressburger grap (en dat bij zo'n film).

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik vond dit gewoon een leuke aktiefilm, heb me er prima mee vermaakt.

avatar van Supernatural

Supernatural

dit deel vind ik wel heel leuk weer.vermaak me altijd wel met de hele reeks.oke het zijn geen super films,en je moet er van houden,maar ik vind ze zo nu en dan wel leuk om te zien.