• 9.375.326 stemmen

Cruel Intentions 2 (2000)

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Robin Dunne, Amy Adams en Sarah Thompson

Plot Cruel Intentions 2

"Seduce and destroy."

De jonge playboy Sebastian gaat met zijn vader bij diens rijke vriendin in New York wonen, waar hij naar een prestigieuze school gaat. Sebastian besluit zijn leven als flirt achter zich te laten en zich nog maar op één meisje te richten. Wanneer hij verliefd wordt op Daniëlle, de dochter van het schoolhoofd, is dit zeer tegen de zin van zijn nieuwe stiefzus Kathryn. Zij wil Sebastian liever voor zichzelf.

Sebastian Valmont

Bunny Claymon

Edward Valmont

avatar van Leno

Leno

Deze film komt vanavond op tv, i.p.v. deel 1. In de veronica gids krijgt ie een wit sterretje, zou de film echt zo slecht zijn..?

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Dit deel was echt een ramp. Het 1ste deel was zo goed, en dan komen ze met dit aanzetten. Jammer !!!

avatar van killercoach

killercoach

Dit is de enige die ik heb gezien, als los staande film vind ik hem wel aardig, 2.5 sterren

avatar van Remi

Remi

rare film, soms een beetje leuk maar ik kon er niet om lachen...

avatar van predator

predator

• 1951 stemmen

Dit is echt een belediging voor deel 1 zeg. Ben blij dat ik niet de box heb gekocht.

Tjonge, tjonge, wat slecht

avatar van Dumann

Dumann

LOL @ 0.5 sterren.

Mensen die 0.5 sterren voor een film geven (welke film dan ook) hebben echt geen idee waar ze het over hebben.

Ik raad deze mensen dan ook aan eerst een paar duizend films te bekijken voordat ze een stem gaan uitbrengen.

Het is gewoon lachwekkend hoe sommige mensen hier stemmen. Voor de ene film een 0.5 en voor de andere een 5.

avatar van xangadix

xangadix

Pardon..? Kijk bijvoorbeeld A Certain Sacrifice en wees zielsgelukkig dat je een 0,5 aan films kunt uitdelen..!

avatar van biersoft

biersoft

Redelijke film... vond deel 1 veel beter. Deel 2 hadden ze gewoon in deel 1 moeten vermengen. Het verhaal had dan in een half uur samengevat kunnen worden.

Desondanks wel een leuke film als je deel 1 ook gezien hebt. 3*

avatar van $@@$

$@@$

Matige film, zeker als je deel 1 hebt gezien.

Wel grappig dat sommige teksten 't zelfde zijn als in 1, maar dan heel anders.

avatar van Niriath

Niriath

Dit is simpelweg de aller slechtste film die ik ooit heb gezien. Toen ik hem zat te kijken kon ik gewoon niet geloven dat deze film niet als hele slechte grap was bedoeld! Een ware belediging voor het eerste deel!!! Het KAN gewoon niet de bedoeling zijn geweest dat dit ook maar een redelijk acceptabele film zou worden!

Het is maar dat je niet minder dan 0,5 * kan geven

avatar van otherfool

otherfool

Niveauloos vervolg op de hit met Gellar en Phillipe, een opgewaardeerde pilot voor de nooit gerealiseerde serie. Politiek incorrect, maar niet op een leuke manier.

1*.

avatar van SvdM

SvdM

Jammer dat het acteren in deze film mij heel erg tegenviel. Het had leuk geweest als hij net zo goed was geweest als deel 1

avatar van Manondessources

Manondessources

Deel 1 was al niet veel soeps, maar dit is echt een lachertje. Sebastians hoofd kwam in beeld en ik dacht: 'moet ik hier de hele film tegen aan kijken (dat kapsel!!!)? Mijn god, dan moet hij ter compensatie wel een verdomd goede acteur zijn'. Maar helaas pindakaas, deze jongen kijkt niet alleen lomp uit zijn ogen, hij is het gewoon! Zijn tegenspeelster vond ik persoonlijk ook al verreweg van sexy, mysterieus of wat het ook moest voorstellen. Wat een belediging voor Ryan Philippe en Sarah Michelle Gellar, die de het vorige deel nog de moeite waard maakte. Nee, die lui bij de casting hebben hun werk meer dan slecht gedaan. Het spijt me, maar ik heb niet langer dan een half uur naar deze trieste vertoning kunnen kijken, dus over de inhoud zal ik maar niks zeggen.

0,5 sterren: de eerste keer dat ik een film lager dan 2 sterren geef...

avatar van Werwolf

Werwolf

Zwaar bagger. Deel een vond ik erg aardig, maar dit is werkelijkwaar heel erg slecht. Bah bah..

avatar van Sifra

Sifra

Ooh man deze film is echt een baggerfilm!

Deel 1 vind ik leuk, omdat er leuke mensen in spelen en het verhaal was een stuk beter. Maar dit is echt een film van niks.. geen goeie verhaallijn, lelijke spelers enz. GEEN AANRADER dus!

avatar van Marcellos

Marcellos

Mooie Film Maar Het Einde Was Raar Maar Toch Wel LEuk

Niet echt een meidenfilm maar voor de jongens

aanrader voor jongens

4,0

avatar van Sifra

Sifra

Bagger mensen! 1.5*

Creul Intensions 1 - goed 3 sterren

Creul Intensions 2 - slecht 1 ster - zoals vele vervolgen totaal overbodig.

Sorry, kan er niets meer van maken, misschien behoor ik niet tot de beoogde doelgroep van dit deel.

avatar van miepke

miepke

wat een waardeloos vervolg op een geweldig eerste deel!

2* voor de moeite

avatar van donnie darko

donnie darko

Man, deze was slecht. De eerste was heel vermakelijk, maar deze was gewoon slecht.

0.5*. Ook de personages waren niet eens aantrekkelijk. Je geloofde niet dat deze leerlingen echt populair waren.

avatar van Acid.Burn

Sparkle

suerte schreef:

Dat was ook het eerste waar ik aan dacht ja

slaat dus helemaal nergens op dit

De film begint met de ontmoeting tussen Kathryn en Sebastiaan, vond je dat dan ook niet raar? Het is een prequel. Eigenlijk een pilot van een televisieserie die het maar één seizoen heeft uitgezongen.

avatar van Mary_Shaw

Mary_Shaw

"Sebastian Valmont en Kathryn Merteuil ontmoeten elkaar een paar jaar later opnieuw" het punt is dat de film voor de eerste moet gezien worden en dat kun je duidelijk zien aan twee aspecten: kathryn moet sebastian nog voor haar karretje spannen en sebastian krijgt in deze film het dagboek dat hij in de vorige film dan weer aan het meisje geeft dus niet echt chronologisch correct

avatar van niethie

niethie

Na het ontzettend vermakelijke en frisse eerste deel kregen we dit, een schaamteloze opvolger die nog gemaakt is door de zelfde regisseur van het eerste deel ook, het komt allemaal zo ontzettend stom en ongeinspireerd over dat je er gewoon spontaan moe van wordt, het acteerwerk is te zielig voor woorden en sommige scenes zijn verschrikkelijk stompzinnig om over het hele verhaal en het waardeloze scenario nog maar niet te spreken, ze hadden deel een gewoon in zijn waarde moeten laten en nooit een vervolg mogen maken, deze film is gewoon een grote rotzooi, het vrouwelijks schoon en nog een vleugje zelfspot zorgen ervoor dat het nog wat dragelijk is allemaal maar voor de rest valt er bar weinig te beleven met deze film-

1,5 sterren

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Oké als ik deze beschrijving lees denk ik al van: what the fuck? Er is iets in die omschrijving dat niet klopt, maar zou ik dat zeggen dan verpest ik de mensen die de eerste film willen zien.

Alle acteurs uit de eerste zijn hier uit, wat is er dan nog goed aan? Kathryn niet gespeeld door Sarah Michelle Gellar, dat kan enkel maar floppen!

avatar van sterree_-_

sterree_-_

die jonge was toch dood (aangereden) ?

avatar van evadege

evadege

In deze samenvatting staat het verkeerd, geloof ik. Want op imdb staat dat deze film het verhaal is VOOR deel één..

Heb 'm nog niet gezien, maar doordat er andere acteurs in spelen, twijfel ik of ik 'm wil zien..

avatar van diaan11

diaan11

Sowieso een ontzettend slechte film ( meer B bestaan ze niet) maar in vergelijking tot deel 1 (geniaal!) helemaal dramatisch!!

avatar van Glacius

Glacius

Nightstalker schreef:

En toch geef je 5 sterren?