Cruel Intentions 2 (2000)
Geregisseerd door: Roger Kumble
Met onder meer: Robin Dunne, Amy Adams en Sarah Thompson
Plot Cruel Intentions 2
"Seduce and destroy."
De jonge playboy Sebastian gaat met zijn vader bij diens rijke vriendin in New York wonen, waar hij naar een prestigieuze school gaat. Sebastian besluit zijn leven als flirt achter zich te laten en zich nog maar op één meisje te richten. Wanneer hij verliefd wordt op Daniëlle, de dochter van het schoolhoofd, is dit zeer tegen de zin van zijn nieuwe stiefzus Kathryn. Zij wil Sebastian liever voor zichzelf.
Sebastian Valmont
Mr. Felder
Bunny Claymon
Edward Valmont
iman
best een leuke film, wel een beetje het zelfde als de eerste maar met een totaal ander einde... 3 sterren
dttom
Ik heb hem nog niet gezien, maar hij lijkt me nu al geen reet aan! Kan nooit goed zijn als hij nu al in de videotheek is en ik er eigenlijk ook niks over gehoord heb.
dttom
Seduce and destroy. HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA. DAT IS TOCH WEL HEEL SLECHT. Geef toe ik geef niet echt nuttige info hier:)
Etienne U
Ik wil toch nog maar effe een reactie geven over deze film.........Mensen die CI 1 hebben gezien........zien deze misschien als een RIP off ofzo, maar dat is het niet........dit deel (2 dus) is best wel lache eigenlijk......heeft veel weg van 1 maar ja wat wil.......als je 1 goed vond vind je deze ook gewoon wel kewl.............en zeker een top einde =]
Blindfold
Ik zat dit dus te kijken en hij is niet echt superslecht ofzo (beter dan 1), maar voor een Prequel heeft ie wel veel gejat van deel 1. Sommige teksten zijn gewoon precies hetzelfde als in deel 1, dus dat was wel een beetje minder. Ik dacht eerst dat het een remake was, maar na het einde kreeg ik toch het gevoel dat het misschien een prequel was.
ThaDeez
we kunnen wel zeggen dat 1 beter is..maar deze was niet bepaald slecht. 1 was MEESTERLIJK, 2 was wel kewl
3 stars
blair witch
Ik vind het bijna precies hetzelfde als deel 1, alleen dan op een domme manier. maar er zaten wel geinige dingen tussen.
Tigger
Deel 1 vond ik erg goed, maar deel 2 leek teveel op 1 alleen dan met een slechtere cast, etc... niet meer dan 2,5* waard.
Maverick
Belachelijke film.1 was goed 2 is een regelrechte B film.0,5 ster
diddledidoo
Wat een goedkope slechtgeacteerde bagger. Hier kan ik me nou alleen maar aan ergeren, ik zet hem nou dus ook maar uit, want ik kan hierbij alleen maar heel hard zuchten. Kijk liever op vrijdag- of zaterdagavond een pornofilm op SBS6, zelfs daar wordt beter geacteerd.
alexis
ik ben na 15 min gestopt met kijken.
veel slechter dan CI 1...
slechte cast!
Macmanus
Wat een terreur zeg, echt nix is goed aan deze film.
Vergeleken met deze, is deel 1 een meesterwerk
0,5 sterren dus
mister blonde
nou, die zoenende tweeling onder de douche dan
. nee hoor, slechte film.
Treht
nou, die zoenende tweeling onder de douche dan
. nee hoor, slechte film.
tsja ik kon niet langer dan 5 minuten kijken want mn tenen gingen dan krom staan
cr_ix
Dit vervolg had men NIET hoeven doen... jammer dat op zo'n manier een klassieker als 1 toch een beetje onderuit wordt gehaald. Ik snap niet dat dit ooit uitgebracht is...
Jordy
een klassieker als 1
Lol
Onze kleinkinderen zullen onze generatie inderdaad eeuwig dankbaar zijn voor deel één.
knabobaR
Slecht en waardeloos vervolg van deel 1 met toch nog een verrasend einde....
Wicked
1 was inderdaad best top, maar deze klopte van geen kant.
desondanks toch vermakelijk, maar niet super.
TVGids
Afschuwelijk misbaksel. Kleurt echt af bij deel 1. 0,5 ster
mikey
Toegeven ik vond ze allebei niet goed, de eerste was beter, maar niet voldoende om te kunnen boeien. Deel 2 was dan weer een stuk wilder. Soms zo gek dat ik gebiologeerd bleef kijken (en niet alleen naar die scène van die tweeling onder de douche).
Bioscoopfilm
Wat een saaie film, echt slechter dan slecht. Deze heb ik eerst gezien en daarna deel 1, jezus wat een verschil. De cast is niets en iets nieuws ook niet. Echt een van de slechtste films.
Miss
Een verschrikkelijke film!!! k heb m alleen gezien omdat ik deel 1 zo goed vond!!! en ik moet zeggen deel 3 valt ook wel mee........

Cruel Intentions 3
2004

Cruel Intentions
1999

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

The Last Kiss