• 9.373.211 stemmen

Dune: Part Two (2024)

Sciencefiction | 166 minuten

Genre: Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada / Verenigde Arabische Emiraten / Hongarije / Italië / Nieuw-Zeeland / Jordanië / Gambia

Geregisseerd door: Denis Villeneuve

Met onder meer: Timothée Chalamet, Zendaya en Rebecca Ferguson

Releasedatum: 29 februari 2024

• HBO Max Bekijk via HBO Max

Plot Dune: Part Two

"Long live the fighters."

Paul Atreides vervolgt zijn mythische reis als hij zich verenigt met Chani en de inheemse bewoners van Arrakis, de Freman. Ze zijn op oorlogspad om wraak te nemen op de samenzweerders die Pauls familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert Paul een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

In Film > Nieuws > Dune: Part Two (2023):

Dune: Part Two (2023) - IMDb

Oktober 2023!

Kijken we naar uit!

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 2 november 2023 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ondanks dat ik echt een liefhebber van sciencefiction films ben, heb ik het eerste deel nog steeds niet gezien. Ik heb de film wel maar op de één of andere manier kom ik er steeds niet doorheen. Ik zal er toch een keer aan moeten geloven want ik kan me niet voorstellen dat de film zomaar zo hoog scoort. En het kan toch niet zo zijn dat deel 2 uitkomt en dat ik het eerste deel nog niet zag. Ik ga me gewoon verplichten om Dune te kijken dit weekend.

En daar is ook al de trailer!

Ja heel vet weer

Thorongil

Nieuwe trailer ziet er fantastisch uit. Film van het jaar.

Richardus

Blockbuster van het jaar, in de breedte of nou ja; diepte is er heel veel beters. Maar wel een verheugfilm, dik spektakel, kippenveltrailers. Ik krijg ook spontaan zin de 1e vier boeken van de serie weer te lezen maar ja dat doe je nie zomaer ff hè

Kondoro

Dat zou wel echt mega kut zijn

avatar van catdog

catdog

• 2024 stemmen

Lijkt me ook zwaar kut. Maar ik verwacht toch niet later dan Januari / Februari. Anders kunnen ze niet meer meedingen naar de Oscars.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

catdog schreef:

Kalender jaar moet 2023 zijn om mee te kunnen dingen voor de Oscar uitreiking '24.

avatar van catdog

catdog

• 2024 stemmen

jacobine_rodijk schreef:

Ah meen je. Dan zou ik het een hele vreemde keuze van Warner vinden. Of de hele ceremonie moet uitgesteld worden vanwege de staking. Vooralsnog lijkt het er niet op dat er snel verandering gaat plaatsvinden.

Thorongil

Er zijn tig woorden die ik nu graag zou willen opschrijven, maar dat ga ik op dit forum niet doen.

Laat ik het erbij houden dat dit gewoon ongelofelijk balen is. En dat is een groot understatement.

avatar van IH88

IH88

Ja wel balen. Wonka is een echte kerstfilm, dus ik snap wel dat ze die niet willen verplaatsen. Aquaman 2 gaat een flop worden, maar die film is al helemaal klaar dus het was nu of nooit. Ze hadden hem ook kunnen afschrijven (zoals Batgirl), maar dan verlies je ook veel geld. Zo min mogelijk marketing en gewoon even door de zure appel heen bijten.

avatar van GrobbekuikenXL

GrobbekuikenXL

Nou moe. Wat is dat nu toch flauw. Was enigste film die ik in bios wilde kijken in december 2023.

Vraag: ik zie hierboven 195 minuten staan. In hoeverre is dat eigenlijk definitief? Ik heb er nergens een bericht over gelezen namelijk. Zou verder natuurlijk wel fantastisch zijn. Dit soort films kunnen wat mij betreft niet lang genoeg duren.

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

En wat gaat deze prequel serie worden ?

Dune: The Prophecy (TV Series) - HBO IMDb

Hier op de site gezocht maar nog niet gevonden.

3 2 1 cut schreef:

En wat gaat deze prequel serie worden ?

Dune: The Prophecy (TV Series) - HBO IMDb

Hier op de site gezocht maar nog niet gevonden.

Is nog wel erg weinig over bekend volgens mij. En serie toevoegingen liggen op het moment stil las ik

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 2 november 2023 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

EDIT: vanaf 29 februari 2024 in de bioscoop. Ook in IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

Richardus

Pff, zwaar zin in. Gister voor 3e keer ofzo trailer in de bios, kippenvel alom. Zondag de eerste als opwarmertje nog ns

avatar van dimi303

dimi303

Ticket voor Sand & Spice Night: Dune Marathon op 27 februari.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Release 13 maart 2024 in België

Richardus

De huidige vertoningen van Part One geven na de aftiteling een heel flinke voorproef van deze Part Two. Ziet er gruwelijk uit, net ticket voor voorpremière gereserveerd, zin in!