• 9.374.492 stemmen

Magic Mike's Last Dance (2023)

Komedie / Drama | 112 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Steven Soderbergh

Met onder meer: Channing Tatum, Salma Hayek en Ayub Khan-Din

Releasedatum: 9 februari 2023

Plot Magic Mike's Last Dance

"The final tease."

Nadat een zakelijke deal op de klippen loopt en hij geen cent meer op zak heeft, werkt Mike Lane in Florida als barman. Na een lange pauze besluit hij echter weer het danspodium op te gaan nadat een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat Mike niet kan weigeren. Met alles op het spel, nadat Mike ontdekt wat ze werkelijk van plan is, moet hij een groep van nieuwe, knappe dansers in vorm krijgen. Zal hij in staat zijn het voor elkaar te krijgen?

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 9 februari 2023 in de bioscoop (Warner Bros. Pictures)

avatar van Neder0001

Neder0001

Wederom een teleurstellend vervolg in de Magic Mike reeks. Ondanks een kortere speelduur dan zijn voorgangers sloop de verveling er geregeld in. M.u.v. één korte scène zien we, behalve Mike, eigenlijk niemand van de originele cast meer terug. De nieuwelingen hebben nauwelijks een persoonlijkheid. Salma Hayek was dan weer wel een positieve verschijning.

avatar van m1701

m1701

Wauw 5* voor deze 42 jarige acteur .... maar 1,5* voor deze tenenkrommende film.

Het begin was rete slecht en veels te snel, wat zonde was. En Hayek voegde niks toe aan de film. Gewoon te oud ervoor. Jammer dat de dansers van vorige film niet meer mee danste. Verhaallijn was ook niks.

Waar de vorige films goeie muziek erin hadden, was er dit keer of hele slechte muziek of geen muziek

Gemiste kans.

Heel zonde, keek er echt naar uit.

avatar van Pollypeachum1

Pollypeachum1

De show zorgt voor een extra ster, want de film an sich is prut. Het loopt niet, is niet uitgewerkt en Salma Hayek heeft de persoonlijkheid van een garnaal om over haar acteerprestaties nog maar te zwijgen.

avatar van mrklm

mrklm

Mike is de 40 gepasseerd en heeft zijn carrière als stripper al enige tijd achter zich gelaten. Maar sinds zijn bedrijf als gevolg van de Covid-pandemie kopje onder is gegaan grijpt hij elke kans aan om wat geld te verdienen, waaronder die als barman bij een rijkeluisfeest waar hij (om vergezochte redenen) wordt opgemerkt door Maxandra Mendoza [Salma Hayek]. De eerste van een hele series stripteases later is Mike opeens regisseur in een prestigieus Londens theater met als opdracht een stoffig romantische drama nieuw leven in te blazen. Op de één of andere manier weten ze in een mum van tijd een aantal topdansers over te halen om mee te werken aan dit ambitieuze, maar vrij kansloze project. Oppervlakkig als een Mickey en Judy “Let’s Put On A Show”-film en in feite slechts een excuus voor een serie stripteases. In dat opzicht verschilt het niet zoveel van de eerdere Magic Mike-films, maar die deden tenminste nog een poging om met een achtergrondverhaal te komen.

avatar van schumacher

schumacher

Ik ben 100% voor de vrouwen maar de kritiek is toch wel heel streng vindk voor deze film.

Is die top? Nee. Hadk er meer van verwacht? Ja.

Toen het einde er was had ik zoiets van, oei, dit was wel wat weinig toch? Vooral dat stelde teleur en ook die Salamie Hayek of hoe die ook noemt die kan toch echt niet acteren?? Ze hebben die ook maar genomen in films omdat ze ferme tetten heeft maar acteren kan die toch niet? Ik vond dat zij die film naar beneden trok.

De hoofdacteur is een topper, zag ik ook al in andere bekende films spelen en daar deed die het ook goed.

Nee, dit was geen te beste film maar om de 1 of andere reden kon ik die toch met gemak uitkijken, waarschijnlijk dankzij de hoofdacteur die het goed deed ofzo ik heb er anders geen verklaring voor.

avatar van macrobody

macrobody

Ik vond SYTYCD altijd een tof programma en deze film is een aflevering daarin maar dan zonder jury, maar met Salma. Zolang die niet te veel praat is het prima te doen.

avatar van Nadine77

Nadine77

Wat een heerlijke film dames!!

Zeker kijken

avatar van blurp194

blurp194

Oh, er waren al twee delen. Kennelijk had ik toen beter opgelet op de omschrijving, want dit is nou niet echt mijn ding. Zonder narratief of moraal droogn*ken, doe me dan maar liever gewoon een pornootje eigenlijk, dat verhulde gedoe is mijn ding niet zo.

En het begon nog best wel aardig, de intro en de eerste over the top bedoening bij Hayek thuis was nog wel uit te houden. Maar daarna slaat het gebrek aan verhaal toch wel erg hard toe, en er is maar zoveel dans zonder esthetische ambitie die een mens verdragen kan. Nouja voor mij dan toch.

avatar van Noodless

Noodless

Magic Mike (2012) is nog te pruimen, maar Magic Mike XXL (2015) is een gedrocht. Deze Magic Mike's Last Dance kan er nog mee door dankzij de twee hoofdrolspelers die er nog wat van proberen te maken. Het verhaal is heel vergezocht en stelt weinig voor. Maar wat vooral tegenvalt gezien de opzet van de film is de muziek, vooral als er dan ook veel dansmoves aanwezig zijn. 5/10

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Barslecht.

Nauwelijks te geloven dat dit van de hand van Steven Soderbergh is. Dat is, naar mijn bescheiden mening, een regisseur die erin slaagt een eigen stempel op zijn werk te zetten. Behalve de in het oog springende kleurtjes is Magic Mike's Last Dance het niet waard een Soderbergh-film te zijn. Grootste manco daarin is dat het echt nergens over gaat. In een nogal vergezocht plot is Mike in een wip-en-een-zucht dolverliefd op een emotioneel instabiele vrouw en is hij opeens regisseur en moet hij een theater (of het waanidee daarrond van die vrouw) redden. Ik dacht tijdens het kijken dat ik ergens vitale info had gemist, maar dat excuus heb ik niet. De film voelt leeg, Channing Tatum en Salma Hayek acteren zo slecht dat ik plaatsvervangende schaamte kreeg, maar eerlijk waar- met dergelijk schrijfwerk ben je als acteur ook gewoon in het zak gezet. Van begin tot einde kansloos, deze Last Dance.